Close

Rezultati i Sondazhit: I pelqeni firmat e antarve te forumit, cilat dhe pse !!??

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po !!

24 75.00%
  • Jo !!

5 15.63%
  • S'e di se per qka behet fjale !!

3 9.38%
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 104
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    farmak me je oj e uruar La_Lune,
    vallahi ashtu jemi bere, per gjynaf

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    E vrane Sulon lol

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    farmak me je oj e uruar La_Lune,
    vallahi ashtu jemi bere, per gjynaf
    E bukur ee

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Pėrderisa ky ėshtė njė forum shqiptar, unė nuk e kuptoj pse shumė anėtarė i vendosin firmat nė gjuhė tė huaja ?!

Arsyet mund tė jenė kėto:

1) Gjuha e huaj u pėlqen mė shumė se gjuha shqipe.

2) U duket vetja mė filozofė kur shprehen nė gjuhė tė huaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune Lexo Postimin
    E bukur ee
    shume

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Se kujt i dogji shkrimi i Force-Intruder qe e paskan fshire.
    He pra kushedi se kujt s'i ka pelqy... E kishim fjalen te firma e Elsaaa-s

Qe femrat jane aq te zonja te udheheqin burrat, sa para nje tabele si kjo...

Do shkonin te gjitha djathtas...

Jo per gje... po shkruan "right" nqs e kuptoni ca do te thote per nje femer...

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Arsyet mund tė jenė kėto:

1) Gjuha e huaj u pėlqen mė shumė se gjuha shqipe.

2) U duket vetja mė filozofė kur shprehen nė gjuhė tė huaj.

Taksirat po ma perktheve kete firmen time pa i prish kuptimin, jam gati ta ve shqip. Dakord? Mos u lodh shume me fillimin. Vetem kete pjesen ketu : "the ears of Understanding."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Taksirat po ma perktheve kete firmen time pa i prish kuptimin, jam gati ta ve shqip. Dakord? Mos u lodh shume me fillimin. Vetem kete pjesen ketu : "the ears of Understanding."
    E para: nuk ka asgjė qė nuk pėrkthehet. (Unė nuk e pėrkthej dot se nuk di mirė anglisht).

E dyta: arsyetimi "nuk e pėrkthej dot se nuk ka kuptim nė shqip", ėshtė njė tjetėr shenjė mendjemadhėsie. Me kėtė ti do tė tregosh se e ke mėsuar aq mirė anglishten, dhe pėr ty ajo ėshtė njė gjuhė aq e lartė, sa qė shumė shprehje nuk shpjegohen dot nė shqip.

E treta: kur ajo shprehje qenka e vėshtirė pėr t'u kuptuar nga tė gjithė, atėherė cili ėshtė qėllimi i vendosjes sė saj nė njė forum shqiptar?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    une nuk mbaj firma (?) por meqe do na vij Santa soon thashe, I better be good.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    E treta: kur ajo shprehje qenka e vėshtirė pėr t'u kuptuar nga tė gjithė, atėherė cili ėshtė qėllimi i vendosjes sė saj nė njė forum shqiptar?
    E para dhe e vetmja : Kushdo qe ka patur miresine te mesoje me shume se nje gjuhe te huaj , e ka te qarte qe gjuha eshte e gjalle. Eshte nje organizem me vete, unik; dhe secila ka nuanca e ngjyra te paperseritshme. Gjuha nuk ka vetem fjale e kuptim, ka ngjyra, ritem dhe temperament. Ndryshe tingellon nje shprehje pasioni ne spanjisht a ndryshe ne anglisht pershembull. Tjeter ritem, tjeter ngjyre.
    Firma im eshte nje citat filozofie hermetike. Ta them une qe edhe sikur ta ktheja ne shqip, njerez medioker perseri nuk do ta kuptonin. Une di anglisht mire, sic di edhe nja 3-4 gjuhe te tjera. Edhe ca?
    E kujt i plasi (se spo e them se ma fshijne jo per gje) qe une dashkam te tregokam qe e kam mesuar mire anglishten? Te hyn ndonje lek ne xhep ty nga une apo firma ime? Po nga firma e te tjereve qe mund ta kene ne kinezce?
    Here tjeter mos u bej patetik, shperfilli nga larg njerez si une edhe merru me ndonje gje qe ja vlen. Gjithe sa thashe mund ta kisha thene edhe shkurt me nje "ik e mos na caj *****" po per nje njeri te kultivuar si ty kjo do kishte qene e tepert.

P.S. - Na mbyten cifutet...

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •