Postuar më parë nga
Rugova
Dikush tha se Partia e Drejtësisë është parti e djathtë?!
Edhe parti e drejtësisë, edhe e djathtë, edhe të bëjë koalicion në nivel lokal, si në
Gjilan me PDK-në e majtë, etj, e gjithë kjo përzierje më duket se nuk mund t'i
përshkruhet një partie që për atribut programor kryesor ka drejtësinë e jo politikën!?
Dhe, vetë vizita që i kanë bërë varreve dhe familjeve më te merituarëve që dhanë jetën për Kosovën fletë se ky subjet partiak përpiqet ta ndanë drejtësinë, madje edhe kur bëhet fjalë për vlerat e dëshmorëve dhe liderin historik të Kosovës, dr. Ibrahim Rugova, duke i veçuar
dhe radhitur në grupin e parë të atyre shqiptarëve që luftuan dhe sakrifikuan më së shumti për çlirimin dhe pavarësinë e Kosovës. Këtë rol duhet ta ketë kjo parti, dhe poçese drejtësinë e ndanë pa hile, atëherë mund t'i marrë edhe votat e elektoratit për të ardhur në pushtet.
Përndryshe, Kosovës sot i duhet drejtësia e plotë dhe e drejtë, po aq sa i duhet liria dhe pavarësia, ngase pa drejtësi nuk ka as liri, as pavarësi, as zhvillim të mirëfilltë ekonomik, por as legjislativ dhe as gjyqësor të paanshëm dhe apolitik. Në atë shoqëri ku nuk sundon drejtësia, dihet, aty sundon krimi, korrupsioni, hajnia, imoraliteti, prostitucioni, kaosi dhe anarkia.
Prandaj, Partia e Drejtësisë e Kosovës duhet të punojë natë e ditë që Kosovën ta nxjerr nga
tmerri i padrejtësisë në dritën e barazisë; sociale, ekonomike, politike dhe kulturore.
Tek atëherë kjo parti do ta ketë emërtimin e saj të merituar....
Krijoni Kontakt