Close
Faqja 72 prej 180 FillimFillim ... 2262707172737482122172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ata pjestarė tė UCK-s qė jan vra pas luftės jan ardh e jan vra shkaku i banesave e problemeve pronsore dhe mendje madhesia e tyre se kan qen nė luft dhe neve duhet me jau marr nė goj tani.

Asnjė luftetar se kan vra se ka qen i madh.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    b.rr.rr.

Sharri-Liburna,
    Mbase po me nojfke mu dhe familjen time, po kam ''deshir'' me te njofte me fol nja dy llafe me ty...
    Se njerez si ty, nuk i duhet gjekujna, me ato ofendimi, veq sa ia keni mveshur vetit.
    Unedhe familja ime, i kemi dy deshmor te luftes, kemi qen atdhetar, qe nga koha e pavarsise se shqiperise, bash po kam deshhir me u taku me ty dhe me t'i tregu argumentet ...se ne ket forum nuk i perdori argumentet, se per at qe kame kontribuar ketu do te ishte reklamim...

Zoti le te gjykoj ne mes meje dhe njerzeve si ty dhe te till si ti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Justinjani, nuk besoj qe Tafili eshte uzupator banesash. He mo lal, sipas teje dhe atij Farukut po del se Fatmir Xhelili e paska sheruar krejt Kosoven.

Se prej nga shkruan e prej nga thote se shkruan eshte pune e tij.

Lal, une jam demos, mo ta ndien ty! Flej pa xhyp e pa gjurdi.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Ata pjestarė tė UCK-s qė jan vra pas luftės jan ardh e jan vra shkaku i banesave e problemeve pronsore dhe mendje madhesia e tyre se kan qen nė luft dhe neve duhet me jau marr nė goj tani.

Asnjė luftetar se kan vra se ka qen i madh.

i nderuari Nice_Boy
    Nuk e di se per cka jane vrare, por si do qe te jet le te zbulohen,a do te ishe edhe ti i pajtimit te zbulohet cdo vrase, meq asht veshtir deri te zbulimi?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Une tash do e shkruaj nje analize me te forte se Tafil Duraku dhe do te kuptoni me lehte kete show spektakel te skenes politike kosovare. I kam analizuar vetem, pa Tafil Durakun, ngjarjet mč me pshe politike te skenes kosovare ne gjashte muajte e fundit.

Po e bej kete sepse Mbreti Justinjan me akuzoi se fjalet e mia jane si "pordhe te kalit ne dere te hajnit"

Mos mo la se gabohesh. Dije qe jam shume intelo une dhe mire i informuar!

Justinjani, hajt te shofim se cila redaksi ehste me e forte; e imja apo e jotja?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    marinar..

pse nuk e kan vra nazimin deri tash le ta analizojn shoket e byrose partise.. ku ban pjese azemi..

sa per halitin xhavit e vesel kadrin.. .. lexo mir sepse nuk i kam permendur.. sepse as ky nazimi ska permend halit xhavit..e kadri vesel..

nazimi ka permend faruk driton e do tjere e sipas tij ka pas drejtus azemin syl..

ala nuk e kuptova pse asht prish nazimi me kto farukat..

shpjegmet e farukit ne tv te batonit.. ishin sallat qe sbindin kerkend..
    nejse..

ti po thu o marinar se me pa dasht e kishin vra nazimin..
    po e di..
    aftesite e ketij shikut jan te hatashme.. edhe thas me euro paskan boll.. e sot me 100 euro e gjen dike me vra dikushin.. jo ma me gjys milioni..

ti po thu se i ka vra buka e kosoves kta te vramet..

ather pse tremben kaq shum azemet sa qe me myll efektin nazim jan mobilizue mijra buzhala.. batona e vetona e plot.. radiotv manjetofona..

a e meritonte xhemajl mustafa me u vra..
    po ekrem drini..
    po sabahete..
    po enis zema..
    po ahmet krasniqi..

etjetj..

ma i mir qenka faruki se ekrenm drini..

ekremi mund te punonte tash msus gjimnazi ne prizren..
    ashtu dhe xhema.. mesues a drejtor shkolle..

mos e harroni se ku e coj shqiperine enveroizmi..pra e drejta qe nje celul partie me pas drejt me ba lista likujdimesh..

enveroizmi te con gjat ne pushtet..eshte e vertet..por e le vendin 200 vjet prapa.. te sakatum e te degradum qe ska ilac e doktar ta sheroj edhe per 100 vjet tjera..

prandaj mblidhuni ju qe i dini mire punet e shikut e beni analiza..
    mos e harroni legjendarin e shikasve.. kadri hazbiun..

e ke ktu ne forum.. te pershkruar shkespirianisht.. fundin e tij..

fjalen e fundit i tha prokurori special i enverit..

ne djall vafshi te gjith tha i ngrati..i zhgenjyer totalisht nga gjuith ai sherbim i gjat ne sherbim te bosit te madh..
    dhe ushtari kur e njohu.. ate qe do pushkatonte.. thirri.. uaaa kadri hazbiu..e i ra te fiket..

nuk i kemi sjell kot kto gjana ne forum..

..

ska me leht se me vra dikend.. po.. mos harroni se te gjith vrasesit perfundojne aq keq menderisht sa.. bahen per meshire..

shikoje enverin ne plenumet e fundit..

shikojeni mire..

sipas nji diplomati te besuar te enverit.. kohet e fundit enveri i kerkonte cd me muzik kishtare atyre te ambasades se parisit,..

pse valle..
    thirrini mendjes..

nexhmija e ftoj ne shpi " agjenten e vatikanit.." nan terezen.. dhe i kerkoj tja bekoj shpin e fmijt e nipe mbesat.. megjithse 50 vjet slan gje pa e sha e fyer..

pse valle..
    thirrini mendjeees..

pse trondit dhe sot e ksaj dite makbethi i shekspirit..

thirrini mendjes shokėee..

Ka nji Zot atje lart..

e asht ma i fort se celiku i kallashit.. ndergjegje brejtja..

..
    I nderuar z.Brari dhe shume i respektuar.

Komenti yt vertete eshte NO COMENT, mos fol ma deri neser.

Kryeminister te Kosoves te kisha ba.

Ata qka kane vra me kit SHIK-un u ka ardh fundi, edhe nese drejtesia nuk i denon , mos harro qe familjaret e viktimave te pasluftes do ti denojne.
    klm

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Kadal more burra , po qka e keni rroke me aq siklet . Lejini organet e drejtesise te mirren me kete qeshtje . Nuk eshte pune e jona , e as e gazetareve te zbulojne se cila eshte e verteta . Biles une ua shof edhe politikajve per te madhe qe mundohen kete fatkeqesi ta kthejne e ti japin kahje cfare ata deshirojne . Eshte mekat qe situatat e tilla te shfrytezohen per marketing politik . Kjo simbas mendimit tim tregon me se miri se cafre klase politike kemi .

Pa marre parasyshe se si do te jete rezultati i fundit , per Kosoven do te jet i keq .

1. Nese Bllaca ka thene te verteten , mjere Kosova per udheheqsine e vet .

2. Nese Blaca ka rrejt , prap mjere Kosova per udheheqesine ( Geci , Adem hajni , disa media e gazetare etj etj ) .

Pra , mos u perlani e mos u shani ne mes vete , do ta marrim vesh heret a vone e do te kemi kohe te qajme e te vajtojme . Tjeter gje nuk do te na mbetet .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Prishtine, 02 dhjetor 2009

Ngjarja e pare : Marreveshja e nenshkruar ne mes te EULEX-it dhe policise se Serbise.

Qe kjo marreveshje do te nenshkruhet, ne mes EULEX-it dhe MUP te Serbiese, e kane ditur te gjithe qe drejtojne institucionet e Kosoves. Me se miri e ka ditur Hashim Thaēi por ai nuk ka dashur te reagoje me kohe sespe shume e mire e ka ditur se skandali Bllaca – Syla do te eksplodoje. Duke reaguar me terbim kunder marreveshjes ne fjale e shpetoi perkohesisht eksplodimin e skandalit te paralajmeruar !!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Ngjarja e dyte: Perplasjet Haradinaj - Adem Grabofci

Edhe ketu PDK (SHIK) tentoi ta dramatizoje kete perplasje me deshiren qe te eskaloj situata dhe te shkaktohen trazira. Haredinaj e kuptoi kurthin- u terhoq! hehehee

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Une sjam tuj kuptue kurrgja hiē ēka po zihet ketu...

Pse s'po mirremi njehere me problemet tjera, si ai i Hages ku tere bota i ka kthyer syt andej po vemi ketu e kuvendojm per qeshtje policore qe eshte detyre e shtetit ti kryej keto hetime e jo ne forumistat.
    normal se fajtoret duhet te kapen nje dite por lene kete bised, kemi telashe tjera o njerz.
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •