Close
Faqja 68 prej 180 FillimFillim ... 1858666768697078118168 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1792
    ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    pr envero-azemosyloistet kosovare ca mesime.. meqe kto dite nuk flejn rehat..
    mesime brari?? po ke frige qe spo dine keta, apo si?

mos baj gajle o miku im, se keto bishat enveroiste e ruajn me fanatizem urrejtjen ndaj elites kombetare, ndaj doktoreve, profesoreve dhe mendjeve te ndritura shqipetare!

lexova me vemendje dhe shum dhimbje artikullin qe na e ke sjelle ketu.

te bije ne sy, qe sikur ne kohen e atij gjakpiresit, edhe ne kete decenjen e fundit caku i urrejtjes se bishave komuniste ishin elita kombetare.

nuk perjashtohet mundesia qe na aksionet e tyre ka pasur edhe ndonje spiun te vrare, por jam i bindur qe ata qe vertet ishin spiuna e tradhetar jan vrare vetem pse nuk paten para ta blejne lirine nga bishat pseudonacionalista.

pra ata spiuna qe jan vrare nga shik-u jan vetem "collateral demage", meqe qellimi kryesor ishte zhdukja e atdhetareve te devotshem!

ps: te mos gabojm asnjehere qe kete bllacen ta festojm si shpetimtar apo martir...
    ai eshte kriminel, posikur urdherdhenesit e tij, dhe arsyeja kryesore e deshmise se tij eshte prishja ne pazar me shefat klosista kupo-lima-ista qe nuk i dhane (me) para per krimet e kryera dhe nuk e paguan per heshtjen...

do te jete shum interesante fundi i kesaj hapjes se kutijes se pandores, por se paku une jam shum pesimist se kjo do te nxjerr rezultatin e duhur, qe do duhej te ishte burgosja e dorasve dhe urdherdhenesve te krimeve politike... qofshin ata shik-u, sigurimi i atdheut, aksh-ja, udb-ja apo hamomi i hyres!

nisma eshte shume e keqe dhe argumenton pesimizmin tim: leshimi ne arrest shtepiak i njeriut qe deklaron publikisht implikimin dhe pjesmarrjen e drejtperdrejt ne 17 krime te renda!?!

cka po ndodh ketu? po luhet me popullit nje loje teper e flliqte!

megjithate... heret o vone, ju o bishat e kuqe, lexojeni signaturen time!!!
    shihemi n“gjykate

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Azem Syla dhe SHIKu jane pergjegjes per trazirat e marsit 2004, permes te cillat Serbia i ka futur nje pjese te konsiderueshem te kihsave n UNESKO, pjese te cillave kane qen edhe shqiptare, dhe ju kan mundsuar serbeve te kosoves nje decentralizim ne me shume se ne 1/4 te territorit te Kosoves.

Dhe shqiptart i thojn strateg dhe arkitekt Azem Syles

Nuk ka shqiptar ma idiot se ky !!!

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga BIM Lexo Postimin
    Ka shum por do provoj

Diqka tjeter qe desha te ndaj me ju eshet faqja e quajtur wikileaks.org ku dikush e postoj nje raport te sherbimit sekert te Gjermanise per Kosoven (eshte moti kjo), ku ata pershkruajne krimin e organizuar ne Kosove te udhhequr nga Hashim Thaēi, Xhavit Haliti, poashtu edhe Ramush Haradinaj. Aty thuhet se kta tre: Haliti, Haradinaj, and Thaēi jan te lidhur me politiken, bisnisin, dhe krimin e organizuar ne kosove, me mafine shqiptare, dhe thuhet se Thaēi ka lidhje edhe me mafine ēeke. Thaēi the Haliti akuzohen per vrasje te 11 personave. Kjo eshte nje pdf file, eshte 25 faqe, por eshte ne gjuhen gjermane. Une nuk di gjermanisht por kam pyetur dike te ma pekthj, dhe ajo qe shkrova me larte eshte vetem nje permbledhje qe e mbaj mend. Dikush qe di gjuhen gjermane, po te mundet ta perkthej do bente mire.

http://88.80.16.63/leak/bnd-kosovo-feb-2005.pdf

ka edhe disa dokumente tjera te korupcionit ne Kosove

https://secure.wikileaks.org/wiki/Categoryosovo

Dhe si duket qeveria e kosoves eshte e infiltruar perplot me informues te sherbimeve sekrete te vendeve tjera (shteteve tjera) se per ndryshe si mund te dilnin kto informata te sherbimi gjerman (jo se po me dhimbet Hashimi po sherbimet sekrete mund ta destabilizon kosoven dhe te sjellin nje mizori te popullata, kur u ben trazirat e 1997-tes ne Shqipri atje ka pasur diku reth 156 sherbime sekerete te huaj ). Kam lexuar shum arrtikuj tjer reth kesaj qeshtje po smund ti gjej dot tani. A thua sa shpiuna ka kosova sot, dje UDB-asha e sot........

Me kete dokument Vertetohet ajo qe e ke shkruar. ““GURI79““

Respekt

Nese e kupton gjuhen Gjermane

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Me kete dokument Vertetohet ajo qe e ke shkruar. ““GURI79““

Respekt

Nese e kupton gjuhen Gjermane
    Per qka e pate fjalen se kam harruar ?

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga guri79 Lexo Postimin
    Per qka e pate fjalen se kam harruar ?
    Per Trazirat e Marsit se ato qe i ceke jan fakte te gjalla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-06-2009
    Postime
    15
    Te gjithe kemi trut e shperlare, fale gazetaris se Kosoves. Asnje hulumtim nuk behet, vetem fjale kot. Te jesh besnik ndaj nje partie apo nje organizate nuk do the thot te jesh besnik ndaj secilit pjestar te asaj partie, se ai pjestar mund te jet edhe i koruptuar.

A keni mendur ndonjeher se edhe sktrukturat me te korruptuare te nje partie mund te ngedhnjejn, edhepse lindja e asaj partie ka qen me ideale te larta, koha ec perpara dhe ndryshon edhe njerzit.

Nuk jeni te lidhur me tre parti, ajo Kosov i ka 30 parti, apo nuk rezervoni te drejten te ndroni mendjen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BIM : 02-12-2009 mė 09:52 Arsyeja: shkrim gabim

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga deqanas Lexo Postimin
    mesime brari?? po ke frige qe spo dine keta, apo si?

mos baj gajle o miku im, se keto bishat enveroiste e ruajn me fanatizem urrejtjen ndaj elites kombetare, ndaj doktoreve, profesoreve dhe mendjeve te ndritura shqipetare!

!!!
    Qy qy, ne po mbajkam " urrejtje " ndaj elitės Kombėtare profesorėve, doktorėve sikur qė ėshtė Rexhep Qosja, Ukshin Hoti e shumė tė tjerė!
    Lexo brarin dhe kupto pastaj urrejtjen!
    Ēa ja futni kot?
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

Oo Ti Tripii

Citim Postuar mė parė nga ku5htrim Lexo Postimin
    hahaha qe ky tripi edhe shumen ta kallxon bile ky atyh u kon hahahaahahahahhahahahaha
    Oti shoku trip,amos jeton diku larg syve te tu lol.Nazmija i famshem esht i smur pak jo normal ti a i ke par sjelljet e tija te shizofrenit te njeriut jo normal,ai esht vet itill pion i serbis .....ka shum te tilll ktu ,hahah mose e mbroje se po behesh edhe ti si ai tripiii...hahahah.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anėtarėsuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Brari!

Une nje gje di te theme: po supozoj se Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli kane vrare! Por, ata qe jane "vrare" dhe do te "vriten" nga Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli, i ka vrare zoti dhe buka e Kosoves, qe e kane shkelur me mijera here, duke i sherbyer me besnikeri qeni Serbise.
    Nazim Bllacen, sikur te donte SHIK-u, qe nga viti 2007 do ta vriste qindra here deri me tash. Kete e theme me pergjegjesi te plote!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Brari!

Une nje gje di te theme: po supozoj se Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli kane vrare! Por, ata qe jane "vrare" dhe do te "vriten" nga Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli, i ka vrare zoti dhe buka e Kosoves, qe e kane shkelur me mijera here, duke i sherbyer me besnikeri qeni Serbise.
    Nazim Bllacen, sikur te donte SHIK-u, qe nga viti 2007 do ta vriste qindra here deri me tash. Kete e theme me pergjegjesi te plote!
    I nderuar!
    Kot flet me keta njerez,disa here kam bere pyetje:Sa veprimtar te LDK-s u vran pas vdekjes se Rugoves?Askush nuk mu ka pergjigj!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •