Close
Faqja 59 prej 180 FillimFillim ... 949575859606169109159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nazim blaca para 2 muajve erdhi nga serbia faktet po dalin jan ne eulex ishte ne kroaci pastaj iku ne serbi disa muaj atje i mori disa instrukstjone nga njerz te caktuar ky far blaca kishte per qellim vrasjen e personave te shik-kut por sja arriti qellimit u zbulua nga shiku dhe nga friga filloj me do cd pra ky far bllaca ka qellime tjera mos harroni ne gjdo organizat apo parti ka spihun dhe njerz te paguar ky ka qen direkt i lidhuir me beograd se a ka ardh nga serbia nazim bllaca esht shum e sigurt ky njeri thuhet qe esht edhe shizofren psikopat tregojn e dhe pamjet e ti ne tv si flet dhe si shikon levezjet e ti ky prson ska as pak ndjenja as per familjen e ti as per femijet eti atin sa pasoja dote ket familja e ti ne te ardhmen e saj

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ngjarja duhet percjell me gjakftofsi e jo me eufori ju lutem partiake se as geci as salihaj nuk ju han palla per vrasjet e mehershme por kta kan probleme personale me dikend pa pjekuaria e tyre politike po tregon sa e duan kosoven dhe sigurin e vendit kta si nuk jan te vetedishem se mend te destabilizohet kosova ne mnyr radikale mund te filloj ne luft qutetare shum leht

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    sa ishte ne burg adem salihaj i vetmi i burgosur qe kishte nje privilegj qe gruja e ti te hyn ne qeli te vizitoj adem salihajn ky ishte ne burg gruja e ti mbeti shtatzan pra ky esht person i perpunuar ne burg nga udb-ja

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    milosheviqi si deshmitar te par kshte adem salijan ne hag pse bash ket person qka e lidhte me adem salihajn molosheviqin

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga RiNiKi Lexo Postimin
    B.RR.RR.

Brari dhe Sharri-Liburna, qfar komenti keni per keto foto:

http://www.youtube.com/watch?v=_NBZB...eature=related

Une as njeher nuk kam than se jam Partiak. Une kerkoj qe kriminelet te dalin para Drejtesis pa marr parasysh se kush eshte. Edhe t“lirohet populli njeher e pergjithmon.

Edhe lexo me heret ne ket teme kam spjegu se kush jan ata qe e kan mbrojt pragin e deres.

Qka i perket perkthimit une po mundohem ta perkthej per arsye informatash edhe per ata qe nuk e kuptoj Gjermanishten. Une po humbi shum koh per me ju dhan 1 informacion ma shum te gjithve e jo te ndiheni te ofenduar.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po si po duket Rusia e paska arrit qellimin e vet dhe propaganda e Rusis ne FILLIM TE TI PO TREGON NDIKIM.

MENDO PAK
    Hillirian-zo,
    me paske keqkuptuar per qllimin e ketij postimi, nuk ka ndikim filmi rus tek une, se une, mos koft per permendje, vete kam qen pjestar i UCK-se, por kam fjalen po te mos ishte veprimtaria e uck asgje nuk do te shtynte ruset per ni propagand anti -uck, qe ne keto dit te fundit jane ka mundohen qarqe te ndryshme per te degraduar luften e popullit shqiptar, perkatesisht uck.
    E me qense ka kesi porpaganda anti- uck ketu tek ne, shkojne ne favor te Serbis dhe Rusis...
    Prandaj neve nuk na takon qe ne vet te degradojm luften tone, por perkundrazi ta mbrojm qoft edhe me forma te ndryshme qfar doqofshin: si pershembull cd e shum perfolur te mos merret shum seriozisht ne keto dit, pasi qe rrethanat politike per neve jane shum te ndjeshme ne demin ton ...

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anėtarėsuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Marrė nga KohaNet
    Autor:
    Jeton Mikullovci
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga RiNiKi Lexo Postimin
    Hillirian-zo,
    me paske keqkuptuar per qllimin e ketij postimi, nuk ka ndikim filmi rus tek une, se une, mos koft per permendje, vete kam qen pjestar i UCK-se, por kam fjalen po te mos ishte veprimtaria e uck asgje nuk do te shtynte ruset per ni propagand anti -uck, qe ne keto dit te fundit jane ka mundohen qarqe te ndryshme per te degraduar luften e popullit shqiptar, perkatesisht uck.
    E me qense ka kesi porpaganda anti- uck ketu tek ne, shkojne ne favor te Serbis dhe Rusis...
    Prandaj neve nuk na takon qe ne vet te degradojm luften tone, por perkundrazi ta mbrojm qoft edhe me forma te ndryshme qfar doqofshin: si pershembull cd e shum perfolur te mos merret shum seriozisht ne keto dit, pasi qe rrethanat politike per neve jane shum te ndjeshme ne demin ton ...
    Dhe ti me kete trurin tuaj e bere kete per te ruajtur vlerat e UĒK apo jo?
    Ti me keto video klipe vetem sa i shtove edhe 40 mije + shikime nga ky forum dhe nga kjo e bere edhe me te shikuar keto video klipe dhe nga ky gjest i juaj heroik, keto video klipe do te gjenden ne rendin e pare si videot me te shikuara. Kjo krejt falė menēurisė tuaj dhe falė atdhe dashurisė tuaj qe keni per Kosoven dhe luftetaret e lirisė.

Eshte mekat qe disa mendojn me both e jo me tru. Eshte mekat qe disa nuk shohin e mendojn me larg se hunda dhe gjithnje, per inati te rejės me vdektė djali, bejn gjera qe demtojn shume me shume se te themi njė armik i pėrbetuar.

Paramendo o i/e nderuar sikur te ishte aq menēuri siq po tenton ti me na i hudhė kėtu, apo se kinse po tenton me i mbrojtur vlerat e luftėtareve te lirisė, sikur ne kete forum te ka mysafire qe nuk e dijn shume historinė tone dhe te luftetareve te lirisė apo ende nuk jan te vendosur, ti me keto video ju ndihmove te vendosin dhe te na i quajn luftėtaret e lirisė si terroristė e nuk dij ēka jo.

Misioni i kėtyre video klipeve eshte te shikohet sa me shumė, te postohet neper forume sa me shume dhe per kete ju ndihmuat shume per rritjen e ketij numri dhe arritjen e cakut qe kėta anti shqiptar kan pasur ne mendje.
    "Te lumt"

Ju sa po e degraduat luften tonė, me apo pa vetėdije nuk eshte shume me rendėsi.

Vazhdo e postoj keto video klipe edhe ne forumet e atyre shteteve qe ende nuk na kan njohur, dhe mos harro shtoje kete msg tuajin se keto jan genjeshtra dhe propagand Ruse-Serbe dhe shiko si do te reagojn.

Nejse....
    Never argue with an idiot,they drag you down to their level and then they beat you with experience

Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR.

flag,

Me keni ofenduar ju...Ju kisha lutur qe te mos me nenqmoni, mos u shitni se ju veten te menqur duke i nenqmuar te tjeret.
    Andaj, lexoi postimet e mija me lart dhe jepe nje mendim tjeter, se me keto fjal tuaja verte me keni vra.
    Ju i ''nderuar'' nuk e dini se kush jam, andaj mos gaboni, e di se nuk e keni kuptuar postimet, po kjo nuke arsyeton ofendimin qe ma bet,

te thash se une vet kam marre pjese ne lufte, e kam motren te vrare dhe te zhdukur nga serbet qe nga kohe e luftes, megjithate ketu nuk asht vendi per te treguar keto, po me shtyre qe te shenoi kete argument...

Skam qka e perseris per ato filma, une thash se ato filma jane gjiruare nga ruset se jan trazuar nga lufta qe ka bere uck,e njerezit si ti qe i vret suksesi i uck.se nuk te kam faj...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiNiKi : 01-12-2009 mė 20:29

Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR.

flag,

ndoshta te ka ofenduar ty fotot e ''takimi i famshem'' qe paraqitet rugova me kriminelin millosheviq...nese eshte kjo, nuk te kerkoi te falur,sepse ka qen e verte nje turp, per te kerkoj te terhiqesh nga komentet tuaja...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiNiKi : 01-12-2009 mė 20:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •