Postuar mė parė nga
**rozi**
Kosovelli, nuk po them se A.S e G.G. jane viktima. Po flas ne teresi. Krejt le te dalin ne shesh. Perse u dha CD-ja ketyre? Sepse, ti une, ai ajo, e Bllaca, jemi askushi...e nese ty, mu atij asaj, kishte me na ndodh te ishim ne lekuren e tij, une personalisht po flas, do te gjeja nje lidhje te dobet te shfrytezoj qe mos te bie pre e UJKUT. Ndegjo mire inxhizimin qfare thote Shpresim Uka: Ti je askushi, dhe me dasht Azem Syla, ti per 24 ore me nuk ekziston.
Perse dolen ne shesh pas CD-se dhe thonin ai eshte kriminel, perse nuk e thane kete me heret, perse nuk ishte krimineli ne burg?
Prej nga rrjedhi biseda e Shpresimit, duke e udhezuar Bllacen te vazhdoje jeten kinse nuk ka ndodhur asgje. Perse jo une e ti, po Bllaca?
Perse tash dolen ne pah "kinse" deklarata, forma e proforma te mbushura ne polici nga Faredin Gashi. Perse ne nuk degjuam kurre per keto raste nepermes mediave me heret. Qfare e beri Bllacen te i qesin te gjitha keto ne shesh, e te shpall vetin si kriminel i paguar nga shteti? Sepse nuk u dhane parate? Qfare i nevojiten ato para nese ai pranon te shkoj ne burg sepse ka vra, te blej Cigare ne Dubrave? Ndegjoje mire me vemendje, poqese duhet edhe 1000 here, ndegjoje me gjakftohtesi, leje anash politiken, qite veten ne grupin e interesit te qytetarit, dhe sajoje vete, logjikoje mire ata qfare flet, dhe ne fund jepe nje kritike. Mos hudh veshet ne pambuk se jemi njerez te rritur e te ngritur, e nuk na nevojitet te mashtrohemi me nje kafshate. Nuk del njeri me than kam vra edhe me ec si kauboj midis kryeqytetit, jep deklarata para parlamentit, dhe qeveria pati nevoj per 12 ore deri sa e sajuan nje komunikate per shtyp per te qetesuar situaten.
Ne te gjithe e dime se qfare mund te shpif shteti per te mbrojtur kokat e shume njerezve qe me 10 vite punuan e urdheruan keto krime per te arritur aty ku jane tash. Dhe ata do te ben qmos per te mposhtur nje HIQ (Bllacen siq e tha Shpresimi ne inxhizim), sepse qeveria jone eshte klan i lidhur zingjiror, e kjo do te shkoj deri tek njerezit ne Shqiperi, ne qofte se punon drejtesia. Nese nuk punon, ateher ja pafshum na hajrin, se Bllaca i vdekur se i vdekur.
Krijoni Kontakt