Close
Faqja 130 prej 180 FillimFillim ... 3080120128129130131132140 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,291 deri 1,300 prej 1792
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Eshte turp qe Gani Gecin ta veme para drejtesis,sepse Ai sot me plot te drejt konsiderohet Hero i Gjalle i Serbise,dhe keta Heronje te Gjalle te Serbise ne duhet ti ruajm si relikt,per te cilin Une kam propozuar qe ta nderojme dhe ta dergojme aty ku e ka vendin dhe ku e meriton,pra ne Varrezat e Heronjeve ne Bograd,perkrah Mehmet Maliqit,Ali Shukriut.
    Ky popull ka votuar 4 here radhezi per UDB-ashet e Kosoves,dhe kjo ka ndodhur pas nje lufte te pergjakshem.Gani Geci,me Adem Salihun,me ndihmen e strukturave te UDB-se ne Kosove,eshte pasuruar,eshte bere Deputet dhe ka bere karrier.Kush eshte ai budalla qe nuk do bente si Gani Geci.
    Gani Geci me para ua ka mbyllur gojen shume shokeve te Sandokanit,dhe stafi i tij komandues ka korreptuar me para shume ish drejtues te luftes.
    "Hallall" u qofte o UDB-asha.Ua kemi "lakmi" per kete vetmohim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Bill Klinton

Te gjithe ndoqem me shume vemendje fjalimin e fundit te Bill Klinton para Kuvendit te Kosoves.
    Te gjithe e degjuam. Jane te rralle ata qe komentuan vleresimet e larta te tij per qeverine e sotme te Kosoves, arritjet e saj.
    Te gjithe shqiptaret kudo ne Bote i pame me syte tane i degjuam me veshet tane edhe vleresimin madhor te ish- Presidentit amerikan Bill Klinton, mikut me te madh te shqiptareve per liderin e luftes clirimtare, per udheheqesin e Delegeacionit te Kosoves ne Rambuje, i zgjedhur edhe me voten e ish- Presidentit Rugova, per deklaruesin e Pavaresise, Hashim Thaci.
    "Miku im i vjeter" e quajti Klintoni Hashim Thacin. A ka fjale me madhore se mik shqiptari!? Aq me teper kur kete vleresim e ben miku me i madh i shqiptareve Bill Klinton.
    Gjithnje ne vleresojme me shume fjalet per te vdekurit. Harrojme shprehjen e arte: Te vdekurit me te vdekurit, te gjallet me te gjallet !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    SIA- Sigurimi i Atdhuet nė Kosovė ishte dhe mbetet njė organizatė private kriminale. Kjo ėshtė dėshmuar edhe gjatė funksionimit tė SIA-s, tash po dėshmohet nga dėshmitarėt pėr krimet e bėra. Kush ka qėndruar dhe kush qėndron edhe sotė prapa SIA-s, dihet publikisht LDD dhe LDK. Pėr kėtė duhet qė LDD dhe LDK tė distancohet publikisht nga SIA, ose ta bartė barren e SIA-as pėr periudhen e luftės dhe pas luftės. Kriminelėt me qdo kushtė tė denohen se ndryshe shoqėria Kosovare do tė jetė gjithmon e kriminalizuar nga kriminelėt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    O Ubasha keq jeni vampirosur por nje porosi e kamper juve se nuk keni qka me bo :
    Lėreni tė qetė pavarėsinė e Kosovės!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Une mendoj si edhe shume shqipetare te tjere se duhet qelur dosjet e sherbimit sekret jugosllave ketu ne Kosove e atehere shqipetare te nderuar do te shifet se me te vertet kushe ka qene atedhetare e kushe i shitur-pra atehere dhe vetem atehere do dalin ne sheshe te vertetat dhe trillimet.Shume njerez qe lehin neper komente te ndryshme e qe paraqiten \"patriote\"-mendoj se pase zbulimit te dosjeve dhe publikimit te tyre do te mshifen ne bire te minit nese i nxane sepse jane te shumte.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    ...me kujtohen ato dy dit kur ne prsinim kufomen e vllaut ton FADIL NEBIH VATA ne vitin 1990 dhe kurr nuk mundem ti harroj ato Nena ato Motra trime qe rrinin diten dhe naten duke pritur dhe percjell vllezrit dhe motrat qe vinin per ngushllime por sidomos shamijat e tyre me rrin ner sy si i mbanin me ngjyr te zez dhe une si nje re qe isha kisha frik ti propozonja nje gje qe me brente ne zemer mos vall poma merrnin per te keq sepse zemrat TONA met vertet ishin shum te lenduara po megjithate une iu luta qe nga koka ti largojn shamijat e zeza dhe ti vendosin ne kok tjera ngjyra te shamijave sepse me ket ngjyr te zez ja bejm qefin serbis......dha pas darke prap vazhdojshim ti ishe vlla HALIL i cili propozove qe te marrim qiftelin ne dor dhe te kendojm si dikur kur keni kendu ne burgun serb se bashku me vllaun FADIL E VLLAZRIT E TJER edhe pse ishim duke e pritur kufomen e tij ne kendum disa kang dhe besom ....se nga ajo dit une kur kom ndonje breng vetem ky moment me kujtohet dhe behem e fort si guri dhe deshiroj qe askund ne bot mos te vritemi ma ne mes veti edhe po te jet i keq sepse heret a von i keqi tradhtari dota merr denimin nga ZOTI .

i/e regjistruar Maska e Arberl
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    Bill Klinton

Te gjithe ndoqem me shume vemendje fjalimin e fundit te Bill Klinton para Kuvendit te Kosoves.
    Te gjithe e degjuam. Jane te rralle ata qe komentuan vleresimet e larta te tij per qeverine e sotme te Kosoves, arritjet e saj.
    Te gjithe shqiptaret kudo ne Bote i pame me syte tane i degjuam me veshet tane edhe vleresimin madhor te ish- Presidentit amerikan Bill Klinton, mikut me te madh te shqiptareve per liderin e luftes clirimtare, per udheheqesin e Delegeacionit te Kosoves ne Rambuje, i zgjedhur edhe me voten e ish- Presidentit Rugova, per deklaruesin e Pavaresise, Hashim Thaci.
    "Miku im i vjeter" e quajti Klintoni Hashim Thacin. A ka fjale me madhore se mik shqiptari!? Aq me teper kur kete vleresim e ben miku me i madh i shqiptareve Bill Klinton.
    Gjithnje ne vleresojme me shume fjalet per te vdekurit. Harrojme shprehjen e arte: Te vdekurit me te vdekurit, te gjallet me te gjallet !

Nuk pritet nga injoranti te kptohet fjalimi i presidentit Bill Clinton. Bill Clintoni ate fjalim qe ka dhene ne parlament sigurisht qe ka qene i pergaditur nga shume njerez te zot tjere amerikan qe eshte politika amerikane e tille po sigurisht e cila eshte shume ne favor te popullit kosovar.

Tash nese ti mendon qe fjalimi i Billit ka qene vetem me lavdata per qeverin e Kosoves e ki gabim por siq thash me heret nuk pritet nga injoranti te kuptohet ai.

Me erdhi shum mire kur Billi e permendi te ndjerin Rugova e permendi disa here, dhe nese keni pare mire kamerat dhe fytyrat e Kuqit edhe Thaqit veq e nderrojshin ngjyren prej inatit.

Gjithashtu me erdhi mire qe Billi e permende here pas here pervojen e ti ne Afrike dhe ju kujtonte Kosovarve aty se Afrika eshte duke ecur para dhe tregonte per menyrat e bashkepunimit qe ekziston ne ate vend ku ai eshte duke punuar dhe i lente me kuptu ketyre kosovarve qe hapni syt e punoni beacuse we are watching you!

Prandaj nuk ka qene Fjalimi i Billit siq e ke pershkruar ti, ai ka ardh ne Kosove sepse i eshte ngritur nje statuj ai sigurisht qe duhet te thote disa fjale si miq si ato e i ke permendur cka kujtove ti. te vie ne Kosove per statujen qe ju ka ngrit dhe me thene o t ra pa we are watching you apo si menove...

Pra Kosova me Afriken duke u krahasuar looooooooooooool
    When people fear their government,that is tyranny; when government fears the people, that is LIBERTY

i/e regjistruar Maska e Arberl
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    48
    Lajmi i fundit ne Peje Universiteti i Bisnesit i eshte futur flaka , ne ate vend dyshohej se kishte dokumente te cilat ishin nen hetimet policore dhe te cilat ishin te dyshimta, si falcifikime etjera etjera. A e dini sa njeriu pas luftes ne Kosove qe nuk ka pas as shkollen filllore te kryer dhe as shkrim lexim nuk dijne -sot thone se kane diplome fakulteti, e kane -por e kane te falsifikuar...............

Gjithashtu shume krime ne Kosove qe jane duke u hetuar nga policia dhe bashkesia nderkombetare, jane ngritur grupe ilegale kuptohet nga kosovaret te cilat jane duke punuar ne kete menyre sikur lajmi me siper vetem e vetem per ti fshehur krimet dhe te bemat e tyre....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arberl : 08-12-2009 mė 12:17
    When people fear their government,that is tyranny; when government fears the people, that is LIBERTY

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kush ėshtė me vu njė bast pėr Kosovelli ?

1) Budall 1.80
    x) Pak budall pak i cmendur 2.00
    2) Super Budall 5.36

Unė me 100 euro po ja fusi 2.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Gani Geci: Unė kam qenė ushtar i UĒK-sė e ju tash spiunoni njėri-tjetrin

Llaushė, 8 dhjetor – Ish luftėtari i UĒK-sė Gani Geci, i cili sė bashku me familjen e tij ka qenė i rreshtuar nė anėn e forcave pro rugoviane edhe pas luftės, i kundėrpėrgjigjet me njė letėr tė hapur akuzave tė ngritura ndaj tij nga Muharrem Xhemajli. Mė poshtė po e botojmė tė plotė letrėn deputetit tė LDD-sė, Gani Geci, njėherazi kryetar i Komisionit kuvendar pėr inteligjencė, qė ka mandat tė mbikėqyrė funksionimin e Agjencisė sė Inteligjencės sė Kosovės.

“Do tė heshtja dhe nuk do t’i pėrgjigjesha askujt, po tė isha person “nėn hije”, njeri qė i frikėsohet tė vėrtetės ose qė fshihet prapa tė vėrtetave. Por unė jam dhe do tė jem

pjesė e shtetbėrjes, prandaj i pėrgjigjem secilit, madje edhe Muharrem Xhemajlit.

Ėshtė fakt publik dhe jo shpikje e nėnhijes, se zotėri Muharrem Xhemajli ėshtė pjesė e rrjetit dhe e strukturave tė SHIK-ut. Ai ka qenė i burgosur me disa shokė pėr njė vepėr penale. Madje pėr njė krim tė tillė ka qenė i dėnuar dhe ka bėrė burgim, por ai meqė e njeh bukur tekniken e hedhjes sė gurit pas shpine, ua hodhi tre shokėve tė tij tė fshatit Baicė, tė cilėt janė duke vuajtur dėnimin me shumė vjet burgim.

Me njėrin nga vėllezėrit e tyre jam takuar, para disa ditėsh, i cili aludonte se ata qė nuk ishin pjesė e SHIK-ut mbetėn nė burg, ndėrsa Muharrem Xhemajli u liria dhe gėzon privilegje tė cilat janė peshqeshe pėr veprimtarinė e tij nė kuadėr tė SHIK-ut. Ne e dimė se z.Muharrem Xhemajli doli nga burgu dhe u bė shofer poste dhe gjysma e familjes sė tij janė punėsuar nė PTK , dhe sipas lėvizjes “Vetėvendosja” del se rrjeti i SHIK-ut i ka shtrirė rrėnjėt nė tė gjitha institucionet e Kosovės dhe e instrumentalizon shoqėrinė me pėrkatėsinė partiake duke e instaluar nepotizmin nė ēdo mjedis tė shoqėrisė sonė.

Muharrem Xhemajli e di qė ne jemi takuar rastėsisht nė Prekaz gjatė luftės dhe me gjithė vardisjet e tij, nuk mund tė dėshmojė qenien e njė luftėtari siē pretendon tė jetė Muharremi, sepse nė Kosovėn tonė tė vogėl tė gjithė e njohin dhe e dinė se ēfarė luftėtari ka qenė Muharremi!

Unė kam qenė ushtar i orėve tė para qė i jam pėrgjigjur thirrjes sė atdheut, pjesė e institucioneve tė Republikės sė Kosovės. Unė mburrem qė kam qenė ushtar i komandantit Legjendar Adem Jashari. Dhe pas rėnies heroike tė tij kam qene pjesė e institucioneve tė Kosovės, kam njohur Kushtetutėn e Kaēanikut dhe institucionet e dala nga ajo Kushtetutė. Gjithashtu edhe tani i njoh tė gjitha institucionet e dala nga Kushtetuta e tanishme e Republikės sė Kosovės.

Unė nuk jam fajtor pse ju akuzoni dhe spiunoni njėri-tjetrin , pse ia hidhni pas shpine fajin njėri-tjetrit, pse dėrgoni njėri-tjetrin nėpėr gjyqe. Kėto janė marifete me tė cilat ju keni ndėrtuar mėnyrėn e tė jetuarit dhe ardhmėrinė tuaj.

Pėr fund po them se pajtohem me z.Xhemajli, i cili pati thėnė se vetėm shokėt tanė kanė qenė dėshmitarė nė Hagė, sepse vetėm shokėt e tuaj, zotėri Muharrem Xhemajli, i dinė tė mirat dhe tė ligat e veprimtarive tuaja, haraēin e tė cilave po e paguan ky popull i shumėvuajtur. Edhe njė herė po ta kujtoj se kur unė kam luftuar pėr Kosovėn t’i pushkės i ke thėnė ka... ...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •