Brari.......Gezuar vitin e Ri dhe shpresoj qe rakia qe ke pire te te dali sa me shpejte dhe keshtu ti kthehesh realitetit qe jetome. Kam pare shume shkrime te tua dhe mendimi ndaj teje eshte pozitiv, nuk do te thote te jesh zheni dhe ne sport apo te kapesh konceptin e shkrimeve mbi boksin qe nqs ke mundur te kuptosh eshte ti shtosh vetes tende nje arme vetembrojtje per te mbijetuar ne kete bote te cemendur dhe nuk eshte nje thirje per ne ring.
Une kam qene boksier dhe te them te drejten nuk jam penduar aspak per te gjithe ate eksperince dhe me e bukura nuk jam si ata qe shkruan ti mesiper apo te kenaqem te rraf njerez, por nuk ma ben syri terr nga askush por ja jap ate qe meriton ashtu sic e meriton dhe kesaj fal spotit te bukur te boksit.
Nuk eshte e thene qe te gjithe te dashurojne apo te ushtrojne boksin, sambon, kik-boksin apo sportet e renda te cilat nuk jane per kedo, por menyra se si ti interpreton gjerat eshte teper e gabuar pasi ti flet sikur te gjithe kane kete mendim, por ta them une qe ndoshta ke shoke ne keto koncepte veten tende dhe me vjen shume keq.
Te merresh me sport qofte cfardo emri ka ai eshte nje gje e bukur dhe ti i ben nje favor vetes tende dhe shendetit tend.
Nqs ti deshiron qe ta vazhdosh ne rang bisnesi natyrisht duhet ti njofesh dhe kosenguencat, por ne keto shkrime dhe ne keto keshilla per ata qe dashurojne sportin dhe per ate ne vecanti per boksin(dhe ne kete kategori ti nuk mund te besh pjese) eshte thjeshte ideja te ndihmoje ata njerez qe deshirojne te mesojne sweet shkencen e boksit pa harxhuar shume kohe dhe pa paguar traineret qe jane shume ekspensiv.
Nuk dua te argumentoj ato qe ke shkruar pasi ato nuk kane nevoj ti analizosh se te gjithe qe do i lexojne do fillojne te qeshin dhe nje dite edhe ti kur te dale rakia dhe kur te shikosh barkun qe te eshte bere si tullumbace nga mishi i gjelit qe ke ngrene per vit te ri do te thuash e di qe ai Benitua kishte te drejte duhet te bej pak stervitje se ndryshe po shendoshem shume.
Kjo rubrike nuk eshte per te gjithe, eshte vetem per ata qe dashurojne boksin, por forumi eshte i hapur per te gjithe dhe ho burra dhe shkruajme c`te na vije ne mendje pa cka se ky sport ekziston qe ne lashtesi apo me sakte qe si olimpik loje eshte pranuar qe ne 688 BC.
Por cdo e keqe ka dhe nje te mire, te pakten arrita qe nje anti sportiste te harxhoj pak kohe nga e tija dhe tja kushtoj ato minuta boksit packa se nuk e ka perdorur ne kete rast kaplloqen aq mire sa duhet......
Duke te uruar dhe njehere Gezuar e per shume vjet dhe duke shpresuar qe 2010 te te ndryshoj mendimet ne drejtim te sportit po te komunikoj ty dhe artdashesit e boksit qe shkrimi i ardhshem do ti kushtohet ............
Krijoni Kontakt