Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2009
    Postime
    1
    Hesht dhe Degjo....

Ja sekretet që mbahen të fshehta
    Fillon shume bukur artikulli qe ne titull

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    ore, c'fare idiotlliqesh shkruhen ketu!!?? po,po ky tipi qenka komplet......
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar Maska e Denata
    Anëtarësuar
    26-06-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    130
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Me duket jo fort e besueshme si histori pasi regulli e pare ne maosneri eshte ruajtja e sekretit te plote. Veshtire ta kene lejuar kete zoterine te flase kaq hapur.

dhe une kete mendim kam, masonet jane vrare e torturuar per sekretet e tyre.

i/e regjistruar Maska e Denata
    Anëtarësuar
    26-06-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    130
    Citim Postuar më parë nga Bani gjk Lexo Postimin
    A ka pasur emra të shquar shqiptarësh në rrjetin e masonerisë?

Ne mund të përmendim pa frikë, Aleksandrin e Madh, një numër perandorësh ilirë, po ashtu perandorë të Bizantit që ishin me origjinë shqiptare. Por veçanërisht, periudha e rilindjes evropiane dhe asaj shqiptare, është shquar për një numër emrash si: Jeronim De Rada, Sami e Abdyl Frashëri, Hoxha Tasim, Mit’hat Frashëri, Vaso Pasha, Simon Bolivari (që kishte lindur në Shkodër), Mehmet Aliu i Egjiptit, Ataturku, Ismail Qemali, Nuredin Bej Vlora, Lasgush Poradeci, Nikolla Naço, Petro Nini Luarasi, Faik Konica etj.. Këta jo vetëm që ishin masonë, por ishin dhe patriotë të mëdhenj, iluminist dhe njerëz që luftuan për progres. Nuk është rastësi, që Sami Frashëri thoshte: “Se drita e diturisë përpara do të na shpjerë”. Kjo tregon që masonizmi është jo vetëm filozofi universale, por ka dhe nota të theksuara patriotizmi.

Mos te kishte qene kjo pjes e keti artikulli ndoshta kishte me qene shum me e besushme kjo intervist, mirpo me kete pjese po e humb gjithe seriozitetin kjo far interviste.
    Po prap mire qenka puna, te pakten masonet po e pranojkan qe Aleksandri Madhe dhe Ataturku paskan qene shqiptar

lere fare se u be corbe e tere

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Sa per informacon, Enveri ka qene Mason.

Masoni nderton tempullin e tij dhe asht plotesisht I LIRE,,,,,,,,nuk bahet skllav i asnje ideologjie

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    A ka pasur emra të shquar shqiptarësh në rrjetin e masonerisë?

Ne mund të përmendim pa frikë, Aleksandrin e Madh, një numër perandorësh ilirë, po ashtu perandorë të Bizantit që ishin me origjinë shqiptare. Por veçanërisht, periudha e rilindjes evropiane dhe asaj shqiptare, është shquar për një numër emrash si: Jeronim De Rada, Sami e Abdyl Frashëri, Hoxha Tasim, Mit’hat Frashëri, Vaso Pasha, Simon Bolivari (që kishte lindur në Shkodër), Mehmet Aliu i Egjiptit, Ataturku, Ismail Qemali, Nuredin Bej Vlora, Lasgush Poradeci, Nikolla Naço, Petro Nini Luarasi, Faik Konica etj.. Këta jo vetëm që ishin masonë, por ishin dhe patriotë të mëdhenj, iluminist dhe njerëz që luftuan për progres. Nuk është rastësi, që Sami Frashëri thoshte: “Se drita e diturisë përpara do të na shpjerë”. Kjo tregon që masonizmi është jo vetëm filozofi universale, por ka dhe nota të theksuara patriotizmi.
    Sami Frasheri dhe Hoxha Tahsim skane qene kurre Mason.Masonet e kane si filozofi marketingu qe per cdo figure te shquar thojne se eshte Mason pas vdekjes se tij me qellim qe te arrijne kredibilitet dhe fame tek njerzit per te thene se ja kush jemi ne.Ne fakt jane vetem skorjet e tokes.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •