Ore picirruk, po ju jeni do horra qe e keni te veshtire me pas dy minuta edukate!!!
Ne cfare lloj formash duhet fole me ju? Apo me cfare formash mund te flitet kunder nje tufe me arrogante?
Une sjell fakte, Ruudi thote: "Klod deri tashti nuk ke sjelle asnje fakt!" Ore, po cfare eshte perkufizimi i faktit per ty, njeri me emer deleje? Kur te te mbushet ty mendja, atehere kemi fakte ne?
Fakt Rudi eshte qe ne kete shkrim te Ahmed Didad qe titullohet "Muhamedi, sipas Bibles, i permbush me mire se Krishti, profecine e Deitoronomit 18:19", edhe une me Bibel edhe histori te Kuranit, po te vertetoj se kurresesi Muhamedi, ne baze te bibles edhe koncepteve te saje, nuk i permbush dot kerkesat e asaj profecie!!!! Edhe vargjet edhe konceptet biblike qe te kam sjelle jane fakte, do s'do ti, si prishet puna njeriu!!!
Keshtu qe Ahmed Didad DESHTON ne kete perpjekje. Pune tjeter nqs ju doni te besoni ate qe doni! Po jo te vini e te na thoni se cfare thite e cfare nuk thote bibla.
Kur u bene ismaelitet pjese e perzgjedhjes se popullit judaik???!!!
A nuk e profetizon Dhiata e Vjeter Ismaelin edhe fisin e tij, si gomarri i eger, qe do kundershtoje popullin e Zotit?
Perpjekja e juaj per tia veshur perzgjedhjen e Isakut, Ismailit, po ashtu profecine e Moisiut nga Krishtit, Muhamedit, tregon fare qarte se kemi te bejme me nje Antikrisht!!!!
Edhe camarrok, mos u stregjat ne komente mencurie, e mos te te rreje menja!
Krijoni Kontakt