Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk besoj se eshte terheqes per investim. Edhe HI5 e kishte pothuajse kete hov, por u ndal.

Gjithsesi nuk preferoj te investoj ne produkte te sherbimeve secrete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Nuk besoj se eshte terheqes per investim. Edhe HI5 e kishte pothuajse kete hov, por u ndal.

Gjithsesi nuk preferoj te investoj ne produkte te sherbimeve secrete
    Te lutem fol me me hollesisht me qarte per ne te tjeret dhe per mua na informo me teper per HI5 dhe cfare jane keto "produkte te sherbimeve secrete" mundohu te na japesh shembuj dhe ti vertetosh ndoshta dhe thashetheme qe ke degjuar, por do te falenderoja shume ne qofte se ti ke pervoje personale ne keto investime MUTUAL FUNDS OSE ETFs sepse une kam 10 vjet ne kete fushe dhe ndoshta s'jam dakort me pergjigjen tende pjeserisht, me mire na trego me teper ok shume faleminderit per pergjigjen tende dhe ftoj te gjithe anetaret e tjere te marrin pjese ne kete diskutim se eshte shume fitim prures dhe mos i shikoni keto investime si te vdekura dhe calamene, per te zgjeruar dhe dyfishuar investimet tuaja mos keni qendrim negativ une jam i kenaqur deri tani mbas 10vjetesh.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga FIERI1 Lexo Postimin
    Te lutem fol me me hollesisht me qarte per ne te tjeret dhe per mua na informo me teper per HI5 dhe cfare jane keto "produkte te sherbimeve secrete" mundohu te na japesh shembuj dhe ti vertetosh ndoshta dhe thashetheme qe ke degjuar, por do te falenderoja shume ne qofte se ti ke pervoje personale ne keto investime MUTUAL FUNDS OSE ETFs sepse une kam 10 vjet ne kete fushe dhe ndoshta s'jam dakort me pergjigjen tende pjeserisht, me mire na trego me teper ok shume faleminderit per pergjigjen tende dhe ftoj te gjithe anetaret e tjere te marrin pjese ne kete diskutim se eshte shume fitim prures dhe mos i shikoni keto investime si te vdekura dhe calamene, per te zgjeruar dhe dyfishuar investimet tuaja mos keni qendrim negativ une jam i kenaqur deri tani mbas 10vjetesh.

HI5 eshte nje rrjet i ngjajshem social, qe nuk e arriti famen e FB por qe e kishte nje rritje shume te shpejte ne te gjithe globin. Dalja e FB ndikoi ne renien drastike te HI5, e njejta gje mund te ndodhe edhe me FB, kur e kemi parasyshe se po jetojme ne epoken e internetit dhe se befasite ne kete fushe nuk mungojne asnjehere.
    Nderlidhja me sherbimet sekrete eshte nje bindje e imja dhe nuk ke nevoje qe ta marresh si pune te kryer.
    Nese e analizojme pak, FB eshte nje databaze (baze e shenimeve) boterore.
    Cfar shenime perfshihen ne FB :
    Emri dhe mbiemri, ditelindja, vendndodhja e personit, shoqeria e tij, familja e tij, fotot e tij se bashku me datat kur jane bere ato foto e shum e shume info tjera.
    Perfundimisht mendoj se FB nuk eshte nje ide e thjeshte e disa djemve te rinj por eshte nje rrjet ku te gjithe klientet i japin te dhenat e tyre me vullnetin e plote te tyre, por qe keto te dhena dikuj mund i hyjne ne pune shume.

p.s. Mos u frikeso per investime qe i ke bere. Nuk besoj se nje fjale imja do te ndikonte qe interesimi i dikujt per nje investim te humbas.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    Exchange Traded Funds Index

C'mendim keni te investosh ne ETFs? ka dikush njohuri pra sillni pervojen tuaj per ne te tjeret dhe ne ditet e ardhshme Une do zbraz pak a shume pervojen time, faleminderit per te gjithe pjesemarresit qe ndajne pervojen e tyre me anetaret e tjere te forumit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •