kam filluar edhe une te ngaterroj ē me q nganjehere![]()
kam filluar edhe une te ngaterroj ē me q nganjehere![]()
Sorkadhe_Kelcyre (15-01-2014)
ja po lajmerohem une e para
e pranoi se kshu me gramatiken e gjuhes shqipe jam si mos me keq (fajin e ka mesuesja e shkolles fillore iha bertiste shum,e une personat e dhunshem nuk i du,dhe kshu shkoi si paket edhe gramatika me te.
tani u lajmerova per kete punen e c dhe q
ne kosovarqe i gjith dialekti shqipetohet me q,por ca te bejm se nga tendenca qe te rrijm baraz me ju,po behet lemsh,po futet edhe aty ku nuk duhet
problem i njejt kemi edhe me gj dhe xh...jemi paqesor mor si popull ,prandaj preferojm shkronjat e buta
poor ka permisime ka,tani me perpjestimi i gabimeve eshte 5:3
se yha isha edhe 5:5
hajt pacim (kete shprehje e kam mesuar ne forum se ne themi TUNG)
......thone se me ate qe e do kuptohesh edhe me shikime pa folur asgje, une e dua kombin tim prandaj edhe nuk i kam problem dialektet i kuptoi qe te gjithe, nejse zemra me flen ne njerin nga ato por nuk do e them ,![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 15-01-2014 mė 07:51
AlbaneZ (15-01-2014),Sorkadhe_Kelcyre (15-01-2014)
Me ju thanė te drejten ne fillim mka pelqy shume te shkruarit e rrafshit andej posht ka tirona edhe u mundojtsha me u pershtat. Po kur u mundojsha me praktiku aq shume fallc u doksha sa kur folsha masanena mvike marre nga vetja qysh u shtramojsha tu mundu me u ba si ta.
Ska ma mire se me kan origjinal e mos me dal nga vetja se shpesh here kur mundohesh me u pershtat i ban me u skuq edhe ata qe i ke shoqerus me ty.E keto huazime i ka ba bota digitale ndale nese mundesh.
Sorkadhe_Kelcyre (15-01-2014)
Krijoni Kontakt