Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Këshilla të dobishme nga falja e namazit të Kurban Bajramit 2009

Të dashur vëllazër dhe motra, me rastin e kësaj dite të madhe të komunitetit mysliman, ju uroj nga zemra Kurban Bajramin me dëshirën më të madhe që në familjet tuaja të mbretërojë shëndeti, mirqëqenia, prosperiteti e gjithë të mirat e kësaj bote.

Unë në mëngjes jua pata lakmi juve që keni pasur mundësi për të shkuar dhe për ta falur namazin e Kurban Bajramit, por edhe unë kam bërë atë pjesën që kam mundur. Kam dëgjuar me vëmendje faljen e namazit nga televizori dhe njëherësh e kam incizur – kuptohet zërin.

Unë për ju zgjodha disa këshilla që dha myftiu i Kosovës, të cilat besoj se është e dobishme t’i dëgjojnë të gjithë dhe, mbi të gjitha, në këto këshilla hetohet qartazi roli edukativ i fesë islame dhe se feja islame është një fe ku ka dashuri, tolerancë, dhembshuri për njeriun…

Edhe një herë Gëzuar!

Ja dhe dhurata ime. Klikoni mbi këto tufëza ( linqe ) dhe do të keni mundësinë edhe për t’i shkarkuar.

1.
    2.

Nëse keni dëshirë ta bëni këtë, por nuk arrini, më shkruani në privat dhe unë gjej një formë tjetër për të jua dërguar.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ja disa fotografi nga manifestimi

Shkrimin po e ilustroj edhe me ca fotografi nga manifestimi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

ja edhe disa momente tjera

. .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •