e di se jam shum e re marya se e vendosa ket tem ktu nuk do te thote se mendoj per martes Une..jam ende e vogel de 18 vjet :P mirpo me pelqyen te gjitha theniet haha
e di se jam shum e re marya se e vendosa ket tem ktu nuk do te thote se mendoj per martes Une..jam ende e vogel de 18 vjet :P mirpo me pelqyen te gjitha theniet haha
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Pse mo duhet me qen un ne tirane me ju prezantu kshu ?
Shko takoje vet ne emer tim , ene te trego ajo masnej ...lol
Sa per qypin vallaj te thash majlt , mjalt e kom ...
Ajo eshte dicka qe se thot vetem Brari por e thot populli , dhe populli gjithmone nxjerr gjera te provuara , dmth thenie me mend ...
Disa e pranojne disa jo , kjo eshte pune tjeter pastaj ...
hahaha lol funny but true
mendimi im per martesen...hmm...martesen e shikoj si nje hap qe eshte kryesore te marresh ne jeten tende (kur je gati ose ndihesh gati nese ke deshir te martohesh nje dite)... pasi ka njerez qe nuk e kan ne plan martesen (un po flas per njerzit qe e kan ne plan)...e shikoj martesen si nje plan qe duhet realizuar kur ndihesh gati, sic realizon planet e tjera (diplomohesh, gjen punen e enderrave te tua etje)... ka disa njerez qe jan ne te njejten rutine ne jeten e tyre, dhe skan as nje ndryshim...martesa te jep nje oportunitet per ndryshim, experience something new, dhe ti vet zhvillohesh dhe meson me shume per jeten, the good and the bad things in life
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
martesa per mua personalisht ishte nji hap e re ne jeten time ne fillim pak e veshtir po tani jo me se nuk isha mesuar..deri tani esht dhe nji gje e bukur...
Tani qe mendohem, eshte "enderr" te jesh nuçeMendoj diten e dasmes, me pak fjale. Te tjerat, vijne vete per çdo njeri e nuk duhen fjale shume te gjata...
La vita è bella...
martesa osht fitorja e imagjinates mbi inteligjencen. kaq
budallenjt martohen ene bohen fabrik kalamojsh. dashnija mbaron me martesen.
no glove no love
Martesa eshte kurorzimi i dashuris ,e qe ne fakt eshte fillimi i nje jete te re e te mbar ,nese ti din ta fillosh ate ajo eshte gjeja me e bukur qe te ndodh ne jet FORMIMI I FAMILJES TENDE te kesh femijet e tu ,gruan tende e nje dit edhe nipat jan ndjenjat me te bukura qe perjeton njeriu
QUOTE=TikTak;2554449]martesa osht fitorja e imagjinates mbi inteligjencen. kaq
budallenjt martohen ene bohen fabrik kalamojsh. dashnija mbaron me martesen.[/QUOTE]
Pse budallenj jemi ne Tiko qe rrime amanti
Po nga kishe humbur more i uruar? ahahahah
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
hahahahahaha saure. kom qene me mision paqerujtes ne ndroq
no glove no love
Krijoni Kontakt