Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    apo ca te bej qe sma japin pa pike turp sme vjen

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anëtarësuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Meqenese kjo teme po merrte drejtim te paditur,
    mendova te ndaj postimet e fundit ne nje teme me vete me titull: "Amerika sipas Pellazgut"
    (Pellazgu kerkon me force te barazoje USA-ne me Serbine. Kjo nuk na con asgjekundi.)

Per te interesuarit e ketij debati, ju lutem

Klikoni ketu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    1
    /Shqip te lutem/ASD/

4:20.com...pantera.com Maska e tom
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    zoti pellazg....se e ke edhe nje nenshtetesi tjeter s`esht keq.dhe mos bej kot sikur se ke qejf edhe ti nje pashaporte blu....por mua nje gje nuk me pelqen.e kam fjalen tek ato njerez qe kan emigruar kto kohet e fundit dhe qe flasin me njoni tjetrin anglisht panvaresisht se nuk ja thone shume nga kjo gjuhe.hajt pra shnet

i/e regjistruar Maska e edmond25
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    sarajeve
    Postime
    2
    pershendetje. lexova disa mesazhe persa i perket kesaj teme. per mendimin tim nuk eshte turp te nderrosh shtetesine.kur thane dhe disa te tjere qe nuk eshte keq me pas dy nenshtetesi.vetem me nenshtetesi shqiptare nuk shkon dot ne asnje vend te botes,kurse kur ke nenshtetesi te dyte njeriu bredh ku te doje.........une per veten time e pranoj te marre nenshtetesi tjeter por kurr nuk do ta harroj qe jam shqiptar,e di ti percjell tek femijet e mi traditat dhe gjuhen shqipe kudo ne bote qe te jeme sepse kam gjak shqiptari gjak tironci. prindi qe di te edukoje femijen di te lere dhe traditat shqiptare.faleminderit !
    edmond k.

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anëtarësuar
    06-06-2003
    Postime
    244
    Nuk e di perse mendon se eshte turp sepse po marim nenshtetesi amerikane por shume mire ti je ne dijeni te situates se shqiperise dhe pashaportave tona qe nuk te cojne dot as ne korce .
    Nenshtetezimi per nje shqiptare ka shume rendesi jo vetem ne amerike por kudo ne bote .
    Dhe boll u hoqem apo hiqemi si patriota dhe duam ti themi jo nuk eshte mire qe mohojme nga jemi sepse nuk po mohojme nga jemi asnj enuk na i heq te drejten se kush jemi dhe te duam shqiptare jemi dhe shqiptare do ngelemi deri sa te vdesim .Tani se kemi nga nje pashaporte amerikane nuk eshte keq eshte bones dhe nje fate me shume per ne ne krahasim me ata qe po mundohen te kene nje vize apo perserisin letrat e green cards njeher 2 vjet ne mos gaboj ose nuk i perserisin fare .

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hey hey ca beni mer yaoouu se nje cop dekument eshet ste ben anti shqiptar un psh kam ik nga shqiperia ktu ene 11 vjet me para edhe them qe te maresh pashaporten usa eshte gjeja me e mir ne ket bote se iken nga te duash se ne shqiperia as nga fshati ne qytet siken dot
    pra kur mer pashaporten amerikane ehste nice por nuk duhet te thot qe ne sjemi albanian se zemra jon shqiperi thret jemi albanian 4ever por te jetoj atije nop sorry :P
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    Joooooooo kur kom leke.. Poooooo kur du me vra veten.
    Money Makes Man act Funny

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    ja te them dhe une mendimin tim.
    Pellazgo,ne vija te pergjithshme ja ke fut si kau peles.nuk besoj se ka te keqe te kesh dy nenshtetesi.megjithese keta shqipot e amerikes jane cik te ekzagjeruar ne cfare thone.po edhe skane faj,se direkt me lloto dhe ne amerike.aty po libra apo pune edhe kaq.do kisha qejf te kishin bredhur njere neper vendet e evropes dhe ta kuptojne cdo te thote tamam tamam krenari apo me se perfaqesohet ajo.megjithate me cfare na ofron shtetesia jone eshte mese normale qe te kerkojme nenshtetesi te dyte per te pasur lehtesira.(personalisht me eshte nxirre jeta nga pamundesia per te levizur ).megjithate per mua problem eshte vetem nenshtetesia e atyre vendeve,per te pasur te cilen duhet te heqesh dore nga nenshtetesia jote.ketu ceshtja eshte delikate,dhe personalisht nuk do e beja.po per dynenshtetesine nuk besoj se ka problem.personalisht mendoj se jam ne rruge te mbare per nenshtetesine britanike dhe e uroj ta kem.po megjithate,mendimin tim e kam shprehur qarte kur kam biseduar me te huaj,angleze apo italiane.gjithmone kam thene qe do mbaj nje nenshtetesi te dyte deri sa shteti im te me ofroje te njejtat te drejta qe me ofron nenshtetesia e dyte.ne ate moment menjehere do te heq dore prej saj dhe do mbaj vetem ate SHQIPTARE.kshu e mendoj une.sa per ate qe sa me shume e mohon veten ti me shume te perbuzin te tjeret,ke plotesisht te drejte.ma ka mesuar pervoja ne cdo vend te botes qe kam qene.(kete besoj se e kupton vetem po te jetosh realitetin,jo te degjosh si e ngrene moralin programet televizive apo me rradhe).ata qe flasin se simboli yne ,shqiponja dykreneshe te kall daten,turp tu vije.mos te harrojne se sado feniks ne pashaporte,amerikane sjane kurre.jane si jane amerikanet,sbesoj se flasin keshtu per simbolet e tyre.nejse.....................
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    FARE!!!

Kam gjak shqiptari,dhe se nderron pashaporta ate fakt...
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Lufta III boterore dhe fundi i botes (1)
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-04-2018, 12:36
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •