Mos ja varni se e ka nga zilia.
O popull, (e kisha harru ket temen), me falni per mos aktivizimin ketu. Une dhe nje here po ju sqaroj qe kuksianet s'besoj se vuajne per aeroport, kane plot halle te tjera perpara. Me thoni kush nga ju qe jetoni neper bote leviz me aviona, sa here keni hyp ne to, pastaj mendoni per kuksianet.
Po e riperseris, MONTE KARLO (monaco) s'ka aeroport te sajin. Gjithashtu ARABET s'besoj se jane mjeshtra ne ndertim aeroportesh MALORE, apo ngaterroni malin me xhamine ngaqe te dy jane te larte. Bie ere e keqe kjo mesele, me vjen keq per "progresin" ne kukes por ky aeroport s'ka per tu ngrit kurre, eshte thjesht nje spekullim per pastrim paraje te qelbur.
Tani po dal prej kenej siē erdha, ne fakt krejt per gje tjeter, duke ju lene ne enderrat tuaja progresiste e revolucionare. Ciao!
Ornament!
Aeroporti i Kuksit eshte nje ndihmese me shume ne ekonomine Shqiptare. Me anen e saj eshte menduar te lidhet veriu me jugun dhe te sherbeje si nje qender ballkanike per ekonomine per nga vet pozicioni.
Por mesa po shof fjalet jane te kota pasi eshte lene ne harrese.
PAUCA SED MATURA
Ja ku na shfaqet prape aeroporti i Kuksit.
NISIN PUNIMET PER AEROPORTIN E KUKESIT
Ndertimi i aeroportit ne fjale kap nje vlere fillestare mbi 15 milione dollare qe tashme jane financuar nga Emiratet e Bashkuara Arabe.
Kukes: Sot pritet te fillojne punimet e aeroportit te Kukesit. Emiratet e Bashkuara Arabe, financuese te projektit, kane konfirmuar fillimin e punimeve. Sipas burimeve nga Prefektura e Kukesit, behet e ditur se, sot ne mesdite pritet shiriti i perurimit per fillimin e ndertimit te aeroportit te Kukesit, qe do te financohet nga qeveria e Emirateve te Bashkuara Arabe. Ne kete cermoni pritet te marre pjese Kryeministri i Shqiperise, Fatos Nano, dhe princi i Emirateve te Bashkuara Arabe. Gjithcka eshte gati per fillimin e punimeve te aeroportit ne Meteor te Kukesit, qe, per nga permasat, do te jete i pari pas atij te Rinasit. Nderkohe, sipas burimeve konfidenciale, mesohet se, gjate nje vezhgimi te bere kohet e fundit nga nje ekip i pales arabe, eshte terhequr vemendja per te shkruar ne nje pllakate pervec te dhenave teknike, edhe "Bismilah" qe, me sa duket ne gjuhen e tyre do te thote mbaresi. Kjo e ka detyruar grupin e punes qe eshte marre me pergatitjen e fillimit te punimeve qe ta instaloje kete tabele, per te cilen mesohet te jete shkruar ne Tirane me nje vlere prej nje milione e dyqindmije leke te vjetra. Ndertimi i aeroportit ne fjale kap nje vlere fillestare mbi 15 milione dollare qe tashme jane financuar nga Emiratet e Bashkuara Arabe.
M. Halili
PAUCA SED MATURA
Ēfare do te thote "vlere fillestare", pastaj a mund te behet me 15 milion dollare (nje futbollist i mire liges italiane kushton me shume) nje aeroport "i madh" i standarteve nderkombetare, te themi si ai i Tiranes!!
E dyta, pse s'investohet ne nje spital modern, jam i bindur qe Kuksi s'ka spital te tille.
E treta, ēfare interesi ka arabia ne ket projekt, apo e ben per bamiresi, po te jete keshtu, pse ne Kukes dhe jo dikund tjeter. Mos valle atje gjenden muslimanet me fondamentalist te tipit arab.
E katerta, a s'do te qe me me vend te fillohej nje rruge e standarteve nderkombetare Durres-Prishtine (me fonde arabe). Nje rruge e tille do ta eliminonte ndertimin e nje aeroporti te kote mes malesh, udhetaret kuksiane nepermjet rruges se shpjejte do te kishin mundesi te merrnin avionin ne Prishtine ose Tirane, ku aeroportet ekzistojne tashme.
E fundit, a s'bi pak ere idiotesi ose korrupsion kjo afere e aeroportit.
ps; Marionglen meqenese jep informacione te sakta gazetash, vendos dhe daten e tyre. Ndryshe s'ka vlere "Sot pritet...." Sepse SOT do te thote DJE, ose NESER ose KURRE.
He se harrova, veē me shkrujt BISMILAH kushtoi 1000 dollare, 15 000 here BISMILAH kushton gjithe aeroporti Kuksit, heeheh. Medet ēfare rrenet! - do kish thene nje kuksian i zgjut.
Ornament!
Arabeve ashtu ju eshte tek lol me be aeroport. Ky eshte nje donacion dhe gomarin kur ta falin mos e shiko nga dhembet.
Mund te jete shume e drejte ajo qe thua qe ne kukes ka shume muslimane dhe arabet duan te fitojne zemren e tyre. Ku qendron e keqja?
PAUCA SED MATURA
Ornanment!Postuar mė parė nga ornament
Pse ka akoma kuksiane atje, une e dija se kane ik te gjithe ne Bathore. Heh mre shqiptare menjen te benci dhe avioni e keni. Popull madheshtor, ngaqe abstrakt.
Ne vend ta nisin nga shtepite, uji, drita, mnjf jetesa, te hapin vende pune per te siguruar te ardhmen, e nisin mbrapsht nga benzi dhe avioni.
Vazhdoni! shqiptare vazhdoni! me projekte si bunkeret, kombinatet e ēelikut, sot aeroportet, neser me raketat, mund ti jepni nje dore dhe amerikes qe po i ecin keq punet. Hehe!
Dukesh qe je shume i "shqetesuar" per hallet e kuksianeve ti. Ato qe shkruan ti me siper pervec se shprehin kompleksin tend te inferioritetit, tregojne qe ti i perket ose Klanit qe ka skllaveruar Shqiperine per 50 vjet(nga ata qe Enveri i solli nga Stanet e Laberise dhe i beri aristokrate ne mes te Tiranes) ose monstrave gjenetike te tipit Klod (mungesen e te cilit po e ndjen me duket.
Te ka shqetesuar shume fakti qe edhe nje qytet i Shqiperise po behet me aeroport !!! mire do ishte te kishin te gjithe nga aeroport...pse jo?
Une ne fakt do mendoja se si anetar i "Klubit te Selanikut" qe je te shqeteson me shume fakti qe ky aeroport i sherben me shume bashkimit te Shqiptareve. Sa per dritat dhe ujin e Kukesit te mos shqetesohesh fare sepse Kukesi ka sistemin gjerman te fjales se fundit si ne sitemin elektrik ashtu edhe te furnizimit me uje te pijshem. Eshte i vetmi qytet ne Shqiperi ku kepucet nuk te behen me balte.
..ndersa per vendet e punes Aeroporti pikerisht ketij qellimi i sherben.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iceberg : 10-05-2003 mė 15:05
Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale
Icebergo, po kujto daje se shkruj per ty, qe me citon, per me teper pa me kuptu ēa du me thon.
Degjo plak, ne jete time kam pa aq shume parrudha revolucionare e patriotike, aq shume flamuj e perkrenare mbi koka idiote, e aq shume keshtjella te pamposhtura, e te gjitha te lyera me te zeze mbi beze te kuqe, sa me ka ardh me vjell, prandaj s'du me ja fillu prap te njejtit avaz te vjeter.
Prandaj shko gjej shoket e tu e bo muhabet, nga une s'ke gjo, nji keshtu.
As vij ketu me gjet Kloda, ndoshta nje Klodete po. A kupton!
Qe thu ti, une kur shkruj s'te menoj ty, normale qe kjo te irriton, e dije qe ky s'eshte qellimi im as faji im.
Ciao vlla!
Une jam dakort me mendimin e parafolesit .... ne nuk duhet te pranojme donacione si kane deshire te tjeret por si , sa , kur dhe ku i duam ne ......... kjo po eshte Jete !!!!!
Ky tipi zuri gjysmen e hapesires tek debati per bishtin e palles per te na mbushur mendjen se duhet ti shohim anet pragmatiste nje investimi ushtarak nga nje vend qe mban ne fuqi akoma ligjin e luftes me Shqiperine dhe qe ne historine e dy shekujve te fundit eshte provuar si armiku nr1 i shtetit shqiptar ....... ndersa kur vjen puna per nje investim civil nga nje vend prej te cilit nuk kemi pare kurre keq nis kenga absurde dhise se zgjebosur me bishtin perpjete.
Krijoni Kontakt