Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 150
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    chubby? eshte te jesh fat, tule qe nuk te ngjiten per trupi por per bluze.

Tuna Sejdiu, as nuk eshte e gjate teper, as nuk eshte e thate teper, as smund te quhet chubby,,,,,ajo ka tule qe me konvenojne mua, nqs ty ste pelqen ke irma libohoven
    jo , chubby eshte nje kategori poshte se qenit fat , mos i ngaterro gjerat.
    tani mos me permend emra peshqish tuna,salmon e ku di gje une , se si njoh , vetem i ha te perziera me makarona e produkte te tilla .

femra elegante ka lezet per syrin , por ti meqe je beduin , e kuptoj pse i ke qejf femrat chubby

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga ketty f Lexo Postimin
    jam shume dakort me ty Poetic, qe femra duhet te jete elegante.
    por po te them qe femra mund te jete shume sexy e elegante edhe nese nuk eshte fit si thua ti......
    per mashkullin e maleve po , si puna e ketij homzes . per mashkullin e rritur ne mesin e glamorances , femra fit e elegante ta terrheq syrin vetem.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    jo , chubby eshte nje kategori poshte se qenit fat , mos i ngaterro gjerat.
    tani mos me permend emra peshqish tuna,salmon e ku di gje une , se si njoh , vetem i ha te perziera me makarona e produkte te tilla

femra elegante ka lezet per syrin , por ti meqe je beduin , e kuptoj pse i ke qejf femrat chubby
    se cfar lidhje ka te qenit beduin me femrat chubby se marr vesh, vetem ne koken tende din ti gjesh kto lidhje, mbase e ke nga zona Ablutofobike qe vjen une ket se di, se je tosk i vendosur ti prandaj

Fjala chubby do te thot qe tuli te ngjitet bluzes dhe jo ti rrij trupit, sic te thash Tuna Sejdiu as nuk perben femren chubby se me u marr vesh me ty duhet me fol Anglisht, as e thate, as kacere, as e gjate as e shkurter,,,,ajo eshte femra ne syt e shumices se meshkujve perfekte.....se ty te ka ngel mendja ke minifundi i Irma Libohoves se viteve 90, eshte problemi yt.

edhe ne njerzit e malit i kena pas grat qe si ndashim me komshinjt, kta te fushes ne mendje dhe te malit te shepisur me shpi, ndaheshin gjonat si vellezer

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Intelegjenca (Truri)

Nese nje femer eshte intelegjente, ateher ajo menagjon per mrekulli me te gjitha pjeset e trupit, mirpo ne te kunderten nese nje femer eshte jo intelegjente ajo do keqmenagjoj me pjeset e saja te trupit.

Shembull

1. Nje femer mund te ketë dhembë te bukur, mirpo nese nuk i pastron dhembet e saja, ajo do ti neverit te tjeret.

2. Nje femer mund te kete fytyre te bukur, mirpo nese nuk di te perdore Make up si duhet, ajo ka per tu dukur si marilyn manson.

3. Nese nje femer nuk di te vishet bukur, ajo ka per tu dukur si nje gjuatar

etj
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    inteligjenca nuk eshte pjese trupi mer gallof dhe nuk mund te jete sexy....behet fjale per pamjen e jashtme te nje femre...klluf.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Çfarë pjese te trupit konsiderojne meshkujt "seksi" në trupin e femrës?
    duart...

qe aty duket femra
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Eros- Lexo Postimin
    inteligjenca nuk eshte pjese trupi mer gallof dhe nuk mund te jete sexy....behet fjale per pamjen e jashtme te nje femre...klluf.
    Oj Fokë

Per shkak te mungeses se trurit qe ke, edhe intelgjencë nuk ke. Truri edhe pse nuk eshte pjes e jashtme e trupit, mirpo eshte ajo qe i komandon ato pjesë te trupit dhe padyshim se pa të, pjeset e trupit nuk kan menagjim.

Herave tjera, kur te me drejtohesh mua, merrë laj diqka
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 25-12-2009 më 11:18
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    se cfar lidhje ka te qenit beduin me femrat chubby se marr vesh, vetem ne koken tende din ti gjesh kto lidhje, mbase e ke nga zona Ablutofobike qe vjen une ket se di, se je tosk i vendosur ti prandaj
    Si ska te bej ?
    Ti e shef nje femer seksi brenda mundesive qe te krijohen aty ose atje lart ku ishe me pare .
    Pra ty te thane qe ''femer eshte ajo qe te mbush duart kur e prek'' ..... pra ty ky lloj koncepti te eshte fiksuar ne tru . Hence the use of the word beduin , meqe ma kerkove lidhjen .

Fjala chubby do te thot qe tuli te ngjitet bluzes dhe jo ti rrij trupit, sic te thash Tuna Sejdiu as nuk perben femren chubby se me u marr vesh me ty duhet me fol Anglisht, as e thate, as kacere, as e gjate as e shkurter,,,,ajo eshte femra ne syt e shumices se meshkujve perfekte.....se ty te ka ngel mendja ke minifundi i Irma Libohoves se viteve 90, eshte problemi yt.
    Une te thashe njehere se se kam haberin se kush kjo tuna eshte. Edhe trupin e irmes se mbaj mend me sesi ka qene ne 90....mbaj mend ama qe ka qene e shemtuar shume .

Tani definacionin e fjales chubby e ke qare shume , por me beri cudi perdorimi i fjales as e ''gjate'' . Pse femra s'duhet te jete e gjate?
    Nje tjeter konceptim i gabuar i se qenit sexy nga ana jote.

E mos me thuaj qe sje beduin koke e kembe ..lol .

edhe ne njerzit e malit i kena pas grat qe si ndashim me komshinjt, kta te fushes ne mendje dhe te malit te shepisur me shpi, ndaheshin gjonat si vellezer
    Nuk eshte nevoja me bere tipin e vulgarit , sepse tek e fundit kjo teme eshte per tu kenaqur me dukurite e jashtme te trupit te femres .

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    smthpoetic.....beduin do te thot te urresh komshin, dhe sebashku me komshin te urreni gjith boten....se cfar lidhje mi ben ti me ket teme se marr vesh.

Altuna Sejdiun, nuk ke si ta dish kush eshte ajo, ty ti ka zen syt Irma Libohova, Amy Winehouse....haha

dhe perceptimet e tua te te qenurit sexy jan perceptime qe nuk perputhen me ato te mija, bota eshte shije shije dhe aktualisht shijet tuja jan per mua sikur ata katunaret e anes tende qe kur binte shi apo bore cizmet i kishin deri ne gjunj kurse floket u shkelqenin nga llaki...ksaj shije Shqiptaret i kan ik qe moti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 25-12-2009 më 13:23

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Intelegjenca (Truri)

Nese nje femer eshte intelegjente, ateher ajo menagjon per mrekulli me te gjitha pjeset e trupit, mirpo ne te kunderten nese nje femer eshte jo intelegjente ajo do keqmenagjoj me pjeset e saja te trupit.

Shembull

1. Nje femer mund te ketë dhembë te bukur, mirpo nese nuk i pastron dhembet e saja, ajo do ti neverit te tjeret.

2. Nje femer mund te kete fytyre te bukur, mirpo nese nuk di te perdore Make up si duhet, ajo ka per tu dukur si marilyn manson.

3. Nese nje femer nuk di te vishet bukur, ajo ka per tu dukur si nje gjuatar

etj
    Dhe prap se prape nuk i fais

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •