bsdev (03-03-2017)
foli ky nga kumanova dhe i vuri kapakun.
vari leshte
bsdev (03-03-2017)
Po qijeeeee nanen tonde bre kshyre at inter t'karit sdi qa leshin hin ktu ..
Jo gjith kosova po gjith bota o me Barcelonen o Zdralan .
JE KA QAN PSE JU PERDHUNOI BARCA NE CAMP NOU A? OK PRO SHKO MERJA NGROJ PEP GUARDIOLES PASTAJ TE NDALET E QAMJA ..
IK QIJU SBASHKU ME INTERIN ..
BARCAA TREGOI EDHE 1 HERRRRRRRRRRRRRR SE KUSH O BABA ..
PEREZZ MULEEE SHPENZO EDHE 250 MILION SE PAK JAN .
Urime tifozeve te Barces fitoren. - Ndersa une nuk e di si e kam pare ate ndeshje po ai Pellegrin plehra deshiron ta fitoj el clasicon me higuain dhe arbeloa plehra , pastaj jo per nje gje por mbrojtja e Barcelones eshte vertet shum e mir , pastaj ato rastet e humbura nga Ronaldo dhe Benzema lane shumė per te deshiruar.
Casillas & Valdes meritoj noten 10.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
bsdev (03-03-2017)
oo m.t i kalbt a te erdh reni me fol ty a ??
po qdo her gjen ti arsye me urry skuadren ma te mire ne rruzull dhe kete her gjete arsye politiken , ncncn shum ulet prej teje .
Une jam me ETA edhe qka don me than ti ???
keta pleshtat te kan tredh tyy dhe gjith interin
nuk di si ke ftyre ti me fol , kur te ka pordh edhe nshpi tonde edhe ne Nou Camp
ec shko ruj lopt se sja ki haberin per futboll .....dhe kur ste intereson futbolli spanjoll qka po hin me shkru pra ??
Oli je bere me shume ti antiBARCA se sa kta Madrilenet, athu pse ??? Qe tmujtem, ta degjenerum ekipin, qe ju prum n'gjendjen mat keqe t'mundshme, qe ju tregum se CHL sun e fitoni kurr etj etj.Bile ti ski drejt me fol kur ke Serb ne ekip dhe lojtar qe e perkrahin Serbin (e ke parasysh vjet ndeshjen Inter - Juve 1-0, dhe shum tre-gishta te ngritura nga Interistet).Perndryshe Katalunia ka dergu urim zyrtar kur Kosova eshte bere e pavarur nese se ke dit, nje arsye me teper per te qene me Barcen.MpuEEEqqqq shko qi*u me Intersitat e knaqu me fitore kunder Parmas e Sienes !!!!!!!!!!
Urime Barcelonistave, E Reali duhet te shpenzoje edhe 3 miliard qe te na mberrije.
bsdev (03-03-2017)
urrime per fitoren, ishit me fate ...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Urime tifozeve te Barces, Fitoi barca edhe pse rezultati me i realt sipas mendimit tim ishte barazimi(ndoshta me kreh skedina pasi e pata x-x ).
Reali pati me shume mundesi per 100%, por dihet ne futboll nese nuk shenon do pranojsh.
Edhe pse isha me Barcen ne kete sfide, me erdhi inat se shenoji Ibra, me lojtar koti ne fushe.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt