Sa te pa moralshem qe jeni o njerez ncncncnc
Po mire! ne 40 e kusur postime, nuk doli nje njeri ti thoj nja dy fjale te moralshme kesaj vajzes me pseudonimin krejzi gerl. (ose vajze e cemendur shqip)
Moj vajze e vogel! pse e rroberon veten tende? pse e shet nderin e familes? pse i ha prinderit e tu ne bese? nuk ke respekt fare per veten tende!!
Ti je 15 vjece dhe e dashuruar e ndar qe tani, deri sa te vesh nja 22/23, te behesh per tu martuar, do ti kesh kaluar dhe nja 3/4. Ki kujdes se keto jane gabime qe lene gurme te pa zhdukshme ne jeten e njeriut, thjesh kur ti mendosh keto, do te ndjehesh e penduar e ofenduar dhe e rroberuar nga gabimet qe po bene. Ti 15 vjece me te dashur, avash moj vajze, ku te con mushka.
Prinderit te dergojne ne shkolle, kurse ti ju a dredh, a ka njeri me te keq se ai qe ha prinderit e tij ne bese duke perkembur nderin e familjes?!!! Leri keto emocione genjeshtare, por kthjellohu edukohu pastrohu (pastrim i brendeshen) me moral te lart, mbaj personalitetin tend lart, dhe zemren tende lidhe vetem me ate qe te ka krijuar, Allahun e Madheruar
Keto forumiste te hallakatura qe te japin leksione tya, i kane zemrat e tyre te rroberuar nga e kaluara.
Ki kujdes vogelushe kthjellohu dhe bindju prinderve te tu mengjes e mbremje, dhe nicuk ndryshoje ne "good girl"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altin55 : 22-11-2009 mė 23:18
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
nuk bon me dasht dikend , qe ty nuk te don...
ndjejat duhet truni mi kontrollue....
sa here ditelindja jote vjen
mua zemra fillon e me rref
me kujtohen ato puthjet
plot pasion e dashuri
qe rrinim plot 1 ore pa pushim
dhe syte me lot me mbushen mua
kur me kujtohen ato kohe te shkuara
edhe une prape ty vazhdoj te te dua
pavarsisht se ti nuk mi puth me buzet mua
me ane te kesaj poezie
dua te them, qe sikur te puthja dhe njehere.
autorja jam une. se c'a ndodh me pas, nuk mbaj pergjegjesi. Lol
e per kaq ste ndihmonin dot keto te tjeret ty ?tsk tsk.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
me falni un e kuptoj qe jam 15 vjece por per mendimin tim nuk ka asgje te keqe te duash nje person pastaj edhe mamaja ime e di qe un kam nje "shok te vecant"...un me ate skemi bere gjera te keqija nuk jemiu mcefur ose gjera te tilla...kemi lozur bashk me top me litar si dy femi para te gjithve...ndjenjat si ndalim dot...me thoni ka gje te keqe ketu?
jeten jetoje sa je i ri se koha qe iken nuk kthehet perseri...
Krijoni Kontakt