Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Mos me keqkupto , skam asgje kundra femijeve bile me dhemb shpirti qe jan te privuar nga dashuria prinderore e rriten neper jetimore .
    Do isha dakort te jepja nje shume lekesh per ti ndihmuar , ama dashurin se di ndoshta gabohem ,ndoshta sjam e provuar ne kete dhe flas ngaqe sjam me pervoje por tani jam mese e sigurt qe sdo e doja njesoj .
    Kurse sa i perket prinderve qe sjan pjellore sdi cte them , ama geni femijes ngel nga ai i prinderve biologjik per kete sma ndryshon dot mendjen njeri .
    Ti mund te besh sa te duash per femijen , nese ka gen bastard ashtu do ngelet deri ne vdekje ..
    femija eshte pasqyre e prindit qe e rrit dhe e edukon gjate viteve deri kur arrihet nje fare pjekurie, ku pastaj i merr vendimet vete.
    kete bastard se kuptova ne fakt ?

femijet skane nevoje per para, po per ngrohtesi dhe dashuri.
    te adoptosh nuk eshte e lehte, po dashuria do jete njelloj ma merr mendja. Se cfare e ben nje prind tamam tamam ? kujdesi, sakrificat, dashuria qe jep e merr njekohesisht , gjate viteve. Prind ste ben vetem ai procesi i lindjes. Lol

Te adoptosh eshte proces i gjate, duhet te jesh i pergatitur shpirterisht dhe emocionalisht per nje gje te tille, nese nuk e ndjen fare dhe eshte absurde ta disktutosh biles.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    femija eshte pasqyre e prindit qe e rrit dhe e edukon gjate viteve deri kur arrihet nje fare pjekurie, ku pastaj i merr vendimet vete.
    kete bastard se kuptova ne fakt ?

femijet skane nevoje per para, po per ngrohtesi dhe dashuri. te adoptosh nuk eshte e lehte, po dashuria do jete njelloj ma merr mendja. Se cfare e ben nje prind tamam tamam ? kujdesi, sakrificat, dashuria qe jep e merr njekohesisht , gjate viteve. Prind ste ben vetem ai procesi i lindjes. Lol

Te adoptosh eshte proces i gjate, duhet te jesh i pergatitur shpirterisht dhe emocionalisht per nje gje te tille, nese nuk e ndjen fare dhe eshte absurde ta disktutosh biles.
    Dmth kur vjen nga nje nene pijanece psh ose nje baba hajdut ose burgaxhi ose me te meta mendore dmth familje pa taban .(Ne kete kontest e kisha )
    Personalisht si e kam then sjam nene vete qe te arrij te kuptoj kete proces , ama jam e mendimit qe sdo e doja , ska rendesi cfare mundesish me parashtrohen apo si me serviren ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Dmth kur vjen nga nje nene pijanece psh* ose nje baba hajdut ose burgaxhi ose me te meta mendore dmth familje pa taban .(Ne kete kontest e kisha )
    Personalisht si e kam then sjam nene vete qe te arrij te kuptoj kete proces , ama jam e mendimit qe sdo e doja , ska rendesi cfare mundesish me parashtrohen apo si me serviren ...
    Keto jane sjellje/ veprime qe mesohen me vitet, nuk eshte se jane gene. Gene mund te jete me te meta mendore psh. Te piret, burgaxhinj, drogaxhinj etc etc jane habits qe vine si rrjedhoje e nje jete jo normale.

Une se kam provuar dhe sdo e provoj ndonjehere, procesin e adoptimit por ma merr mendja dhe jam e sigurte nese nje femije e rrit vet qe foshnje duhet po njelloj. Do duhet shume, tamam si femija jot. Te gjitha ato dedikime, affection dhe sakrifica vine me dashurine qe do kesh per ate femije.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Eshte dicka qe se pertyp dot , thjesht e shofim nga kende te ndryshme ...
    Mund te jete si thua ti , por dhe smund te jete , ama skam as dhe deshiren ta find out ...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •