Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 111
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Vendndodhja
    ne valet e jetes..!
    Postime
    28
    Kreksi , mos edhe ju jeni i kercnuar?

Me padurim , prisnja vazhdimin e kesaj ngjarje ! Na premtove pas vitit te ri, fundii i Marsit po ofron e ju fare , s`po beheni i gjalle ne ket teme. Ishte shume interesante..
    Dashuria dyshon, te robnon dhe beson me te njejten force.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Fatjeta për postimin:

Kreksi (06-02-2018)

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Fatjeta Lexo Postimin
    Kreksi , mos edhe ju jeni i kercnuar?

Me padurim , prisnja vazhdimin e kesaj ngjarje ! Na premtove pas vitit te ri, fundii i Marsit po ofron e ju fare , s`po beheni i gjalle ne ket teme. Ishte shume interesante..
    Pershendetje antar te dashur !

Me ne fund erdha, me vones po por jam ketu dhe se shpejti do ia rifilloi te shkruaj kete rrefim, pra mbrenda javes do jam me i disponuar, ngjarjen e kam ne koke por
    shkaqete shkaqeve sme lejonin te mirrem si duhet me kete tem, andaj kerkoj falje per vonesen.

Se shpejti vijimi i ngjarjes do jete ketu,...Falemenderit te gjitheve dhe mirupafshim !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e honest
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Pershendetje antar te dashur !

Me ne fund erdha, me vones po por jam ketu dhe se shpejti do ia rifilloi te shkruaj kete rrefim, pra mbrenda javes do jam me i disponuar, ngjarjen e kam ne koke por
    shkaqete shkaqeve sme lejonin te mirrem si duhet me kete tem, andaj kerkoj falje per vonesen.

Se shpejti vijimi i ngjarjes do jete ketu,...Falemenderit te gjitheve dhe mirupafshim !
    për fund
    ktu jemi duke t´pritur

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar honest për postimin:

Kreksi (06-02-2018)

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    o kreksi ishalla je gjall o vlla se floket tanime jane thinjur.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SKIFTERI&12.05 për postimin:

Kreksi (06-02-2018)

i/e regjistruar Maska e studenti001
    Anëtarësuar
    26-05-2010
    Postime
    3
    o kreksi na lodhe cdo dit duke pritur

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar studenti001 për postimin:

Kreksi (06-02-2018)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Kreksi me padurim po presim qka po bahet na ke premtu qe ke me e vazhdu po sdi qka u ba

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ereza për postimin:

Kreksi (06-02-2018)

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Te dashur lexues !

Sa me vjen keq prej juve, kete nuk e prisnja kur ia fillova te postoja kete rrefim aty nga muaji Dhjetor, gati 50 faqe i shkruajta ne LIVE mbrenda 20 dite pa asnje korrigjim dhe i postova ketu ne forum.
    Mos harroni, duhet patur guxim te shkruash nje rrefim si ky ne live, drejte- per- drejt, i pa asnje korrigjim ! Pra kjo ishte zgjedhja ime apo rreziku qe ndermora si anatar forumi qe jamprej vitesh ketu, çka kampatur te humbas tjeter ne krahasim se çka pesuar Lori kjo heroin e braktisur nga atdheu, e humbur e ndar nga rrenjet e te parve te saj per gati 30 vite, gabimet e e mija te vogla as qe nuk vijn ne konsiderim...

Mjerishte pas vitit te ri e ktej kam patur shume shumë probleme personale..."thyerje zemre" qe nuk mundem tua them per momentin por ne fund ndoshta edhe do e hapi thesin...e do ju tregoj edhe per vetmin time por kjo eshte një faqe tjeter e dores se dyte, njeherit me duhet ta ndjeki personazhin tim Lorin ne kerkim te mamit te saj, e mjera Lori, nuk e ka fare lehtë...pengohet nga te gjitha anet nga njerez te ndryshem e te çuditshem...

Kjo ndodhi pra me ka bartur edhe mua te dashur lexues, jam njesoj si ju, nuk mundem te them se nuk e dija se do e terhjek lexuesin, e kam cekur ne fillim, e pamujtun qe te mos i kushtohet nje rrefim kesaj vajze..ky .realitet qe ia kalon edhe fikcionit, pra ka ndodhur kjo ngjarje reale por une jam ai qe i mbledhi figurat dhe i ve ne vende te tyre, nuk jam kushedi se ndonje shkrimtar, jam shkrues por jo shkrimtar, por ky rrefim qe me eshte bere tani si obsesion, kudo me mundon dhe bart me vete situata e Lorit, duhet pershendetur guximin e saj se si ka aptur guxim njehere te shkoje ne nje vend qe kurre me pare ska ndegjuar per Kosoven, nje e huaj dhe me keq ka guxuar te revandikoje mamin e saj aty derisa ne e kerkonim pamvarsin ajo kerkonte mamin e saj....! Lori eshte nje personazh i fortë..eështë shkemb ! Ska njeri qe guxon ti dali perpara dhe ta pengoje ne nismen e saj per ta gjetur mamin e saj te vertete ! Është e gatshme te flijohet vetem se per te ardhur deri te e verteta si dhe pse e e kan humbur kete foshnje, vetevehtja i dukej e pavlersuar, si dikush qe ska vlere fare, ku eshte problemi dhe pse erdhi deri aty ? keto gjera e mundonin Lorin tani e ca vite, prandaj duhej ta gjeje mamin e saj me çdo kushtë...une do ju rrefej me besnikeri kete ndodhi...sonte do rri edhe pa gjumë por do e perfundoj kete rrefim, ua kam premtuar.
    ....
    tek e fundit minarja nuk mund te fshifet ne thes..;! Kjo ngjarje nuk mund te fshifet e te mbetet vetem aty mbrenda Vushtris, nje qytezes se vogel... herdo kur do dilte ne shesh por ndoshta i pare nga ndonje kend tjeter e me nje rrefyes tjeter...tani qe kam filluar te shkruaj kete rrefim nuk pendohem hde do mundohem te iu rri besnik se pari lexuesve te ketij forumi qe kalojn mbi 2000 lexues...
    Sa per gabimet gramatikore e drejteshkrimin, mbreme e lexova per here te pare qe nga dhjetori dhe vrejta se ka shume gabime por do i rregulloj pastaj, me erdhi çudi se si nuk i kam vrejtur deri me tani...?
    Ti lemi gabimet anash do me thuani; kape lapsin e shkruaj o kreksi !..Lol ..
    Njashtu edhe do ia bej, do e perfundoj kete rrefim se nuk eshte edhe korrektsi nga ana ime
    qe te mirrem me rrena, temat tjera qe i kam filluar edhe ato te rendesishme do i le anash, "skenderbeu" mundet te pres poashtu edhe "beteja e kosoves" kan pritur me shekuj..;por kete rrefimin per Lorin do e perfundoj se shpejti ose me nje fjal do e shkruaj ketu ne direkt para juve ku mund ta lexoni dhe gjykoni pse jo...ose kritikoni...

Ju falemenderit lexues te dashur, prej fjalve tani te kalojmi ne veper...
    ju pershendes perzemersishte; i juaji kreksi !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 07-06-2010 më 13:34
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e honest
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Gjatjeta Kreksi
    Me Gabime E Pa Gabime Gramatikore
    Ktu Do Na Kesh

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar honest për postimin:

Kreksi (08-02-2018)

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    se shpejtri, neser do keni faqet e reja te vijimit te ngjarjes...falemenderit per pasion qe keni jeni te shkelqyer...

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    o kreksi merre si te duash po siqerisht me vjen mire qe ste ka ndodhe ndonje e keqe me tregimin ne fjale se aty kam mendo se mose te ka kapure edhe ty aje rrebesh problemesh qe i ka dale lorit te shkrete.
    sa i perket gabimeve ne shkrimet tua mendoj se lexusit ase qe i ka ber pershtypje se ngjarja eshte shume interesante ma dje do benin mire regjisoret te benin nje filme ose drame se vet ngjarja eshte e tille.

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SKIFTERI&12.05 për postimin:

Kreksi (08-02-2018)

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •