Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Se di se cfare i mungon dyqaneve ne shqiperi se kam vite pa shkuar dhe gjerat ndryshojne....por me sa mbaj mend une shiteset nuk dijne te komunikojne me klientet dhe ka disa dyqane qe ti ngrejne cmimet sapo te shohin qe nuk jeton aty......

Uroj kur te shkoj kete here te shoh ndonje gje ndryshe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin

Amon vetem truni mos te iki aty ne ven maje ,kur te vish te ēoj neper dyqone dhe ti shikosh ...vetem me thuj se kur do vish ..se ku jetoj ta them ke veshi ,se mos ta morin vesh kto ktu
    Do mundohem ta permbaj trurin, hahaha
    Me sinqeritet une kam udhetuar neper bote (mendoj dhe aty ku je ti) po skam pa gjo!Do vij se sbo prape se jam kurioze tani....hehe

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Une kam nderruar nder vite disa dyqane rrobash. Ne njerin prej tyre kishte banjo dhe ē'eshte e verteta banjo e nje butike apo dyqani rrobash (individual) nuk perdoret si banjot e nje bar/lokali/restoranti.
    Kryesisht sherben per stafin ose per ndonje klient te perhershem i cili qellon qe i shpeton.

Nuk mund te lejoja qe ēdo person qe vinte per ti hedhur nje sy rrobave te shurroste ne banjon e dyqanit, kjo edhe pse dyqanet individuale ne Shqiperi, ne pergjithesi nuk kane hapesira shume te medha dhe te lejosh qe banjo te perdoret nga te gjithe do ishte falimentim i sigurte.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga BellaTironce Lexo Postimin
    Do mundohem ta permbaj trurin, hahaha
    Me sinqeritet une kam udhetuar neper bote (mendoj dhe aty ku je ti) po skam pa gjo!Do vij se sbo prape se jam kurioze tani....hehe
    Unė nuk kam udhėtuar shumė nėpėr botė, kėshtu nuk mund tė flas pėr shtetet e tjera Pėr atė shtetin ku jeton Linda mund tė ti them dy fjalė: Dyqanet kėtu kanė tualet pėr klientėt. Jo vetėm ato qė janė tė intergruara nė njė qėndėr tregėtare por edhe dyqanet e tjera, pėrfshirė ato tė kėpucėve disponojnė tualete. Madje, madje edhe nėpėr supermarkete ka tė tillė. Ke qėnė ndonjėherė nė Gjermani? Kur tė tė bijė rasti tė shkosh, pėrpos shopping hidhi edhe njė sy tualeteve lol
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unė nuk kam udhėtuar shumė nėpėr botė, kėshtu nuk mund tė flas pėr shtetet e tjera Pėr atė shtetin ku jeton Linda mund tė ti them dy fjalė: Dyqanet kėtu kanė tualet pėr klientėt. Jo vetėm ato qė janė tė intergruara nė njė qėndėr tregėtare por edhe dyqanet e tjera, pėrfshirė ato tė kėpucėve disponojnė tualete. Madje, madje edhe nėpėr supermarkete ka tė tillė. Ke qėnė ndonjėherė nė Gjermani? Kur tė tė bijė rasti tė shkosh, pėrpos shopping hidhi edhe njė sy tualeteve lol
    angelina po shyqyr qe fole mi ,se me vdiqen kto se nuk besojn ne kte qe kam shkrujt

angelina,dhe te pershendes
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Hey lal kam qene ne Gjermani, ne Berlin por skam qelluar te kem pare banjo neper dyqane! Heren tjeter kur te shkoj do jete gjeja e pare qe do ve re, LOL!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Citim Postuar mė parė nga BellaTironce Lexo Postimin
    Apollyon se kuptova kete? Femra ka sa te duash ne Shqiperi nc ncnc
    femra qe shiten moj goce...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •