mistiku ka plotesisht te drejte ashtu eshte
nje histori te shkurter
para nje muaji ne shkolle ne universitet njofa nje ruse, ishte shoqe e mire me nje shqiptare te dyja shume te bukura me thene te drejten dhe ishte shume e rastesishme se ketu s'para ka shume shqiptare me sinqeritet qe mu kane duk shume goca te mira pas ca kohe nja 1 jave kjo rusja kishte syrin pak te nxire tere javen se kisha pare dhe kur e pashe me sy te nxire pak me beri shume pershtypje
C'ndodhi i thashe edhe ajo s'foli se i vinte shume turp po me tha kjo shqiptarja qe Marina me tha punon ashtu naten me tha e ben per te bere shkollen tha
ppo une do thosha qe ajo shume mire mund te bente nje pune te ndershme sic bente kjo shqiptarja po pse e bente ate ajo se ishte lek i lehte prandaj dhe keto jane rastet qe te vjen inat dhe jo ato qe detyrohet goca se ato jane gjera te poshtra dhe makabre po ne fakt edhe une jam i mendimit qe goca po te doje s'ben gabime qe ne rrenje sepse nga shume raste qe kam njofur domosdo qe faji eshte i cunit ai mund te jete maskara i poshter cfaredo po edhe goca sado e dashurume te jete i ka aq mend ne koke sa ta shofi realitetin zhveshur dhe te beje zgjedhjen e saj sepse ne rradhe te pare eshte ajo qe demtohet

kaq