Kush po na tregon , ani Drenicak , eu-eu .
Mos me mė ardh turp nga tjerėt Shiptar tė Dardanise , do ti kisha postu vetėm ushtart edhe viktimat e kėtyre shqiptarve tė maqedonisė qe luftuan e vdisėn pėr me ta dhan lirin ty o drenicak ...
Tė garantoj qė e gjith faqja mbushet me emra tė viktimave e tė ushtarėve tė Maqedonisė nė radhet e UĒK qė edhe vet habitesh se shum jan ,se shifesh qė nuk din gjo ti o drenicak ..
Nuk flitet pa ndėrpre kundėr vllaut tėnd , pamar parasysh se cilės fe i takon o drenicak .
Qe po ta tregoj njė rast , une nuk falem por aj shoku nga je ti Drenicak ai falet edhe 5 her nė dite , ta tregoj edhe emrin qe edhe mbiemrin ARIF IBISHI qė tė besosh , se ti spo besoke fare , shko edhe pyete a e provokon ndokush ndojhere , ndoshta edhe e njef .
Po ka shqiptar tjer Dardanija , e spo humbi fvtvrėn me ty se nuk i takon ti atij rangi , jemi nė gjendje pėrsėri ta ndajm kafshatėn e bukes sikurse qė e benim mė heret me vėllezer tan .
O zotri ti nuk je fare ne tem,ketu eshte fjala ndikimi i fes ne komb e jo viktima te luftes e qka blun ti ne koken tende.
Une jam i bindur qe feja islame kombin e ka sakatu,e sidomos ne rajonet e prapambetura siq ishin trevat e shqiptarve te maqedonis,nese ke kunder argumente tuaji ato,nes jo mos dil nga tema.
Qdo shqipetar qe viziton trevat aty ku banojn shqipetaret e maqedonis zhgenjehen me menyren alla turke te te jetuarit.
Mos u mundoni te fyeni te tjeret per nje te vertet te madhe,ne vend qe te ndryshoni ju po e mbroni te keqen.
Une kam shpres se me shkollimin e te rinjeve me gjithate shqiptaret e maqedonis do bejn ndryshime radikale ne jeten e tyre.
Nuk e kam qellimin te ju ofendoi asesi,sepse keshtu ne jetonim ketu e 50 vite me par,por fal shkollimit(ndihmes se shqiperis ne shkollimin e kuadrave )arritem te dalum nga terri.
Nese viziton shkupin shef dy kontraste te thella,jo qe une e them por secili qe viziton shkupin shef njerz me tespi ne dor duke bredh rrugve kot,femra te mbeshtjellura qe asgje me shqiptaret nuk kan te perbashket.
Ju nuk keni pse te ofendoni te tjeret,sepse jam i bindur se nuk ka shqipetar qe veti i thot shqipetar e nuk e deshiron civilizimin e shoqeris shqipetare ku do qoft ajo.
Edhe une jam shqiptar mu nga je edhe ti , por me sa e di une edhe me FE duhet tė mbrohet atdheu dhe kombi , a?
E di qe njėri nga i familjes sė Muhamedit a.s. ka luftuar gjdo her per te por kur nuk e ka pranu fene , a po gabohem ? Atehere i bie qė aj ka luftu pėr rethinen , token e vet dhe kombin e vet ..
Krijoni Kontakt