Postuar mė parė nga 2043 nena jote eshte njeri??? ohhh atehere ke sha nenen tende. Po nena ime ka lind prej nenes se saj,nena e saj ka lindur nga nje tjeter nene e keshtu me radhe
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Ne horoskop me tha se do merrni leke, po tani se kam idene se si ti shkarkoje ne llogarine time!
Postuar mė parė nga aMLe Po nena ime ka lind prej nenes se saj,nena e saj ka lindur nga nje tjeter nene e keshtu me radhe kush ka lind prej majmunit pra????????????????
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 kush ka lind prej majmunit pra???????????????? zezaket...
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Postuar mė parė nga Marya zezaket... Zezaket? Hajt ti pyesim nje here?
Postuar mė parė nga aMLe Zezaket? Hajt ti pyesim nje here? Ti Amle je nanjicik ezmere?
Postuar mė parė nga 2043 kush ka lind prej majmunit pra???????????????? Ahh,kete se kam gjetur akoma
Postuar mė parė nga aMLe Zezaket? Hajt ti pyesim nje here? fshati qe duket nuk do kallauz
Postuar mė parė nga 2043 Ti Amle je nanjicik ezmere? Ncuk Dhe ne vere mezi marr ngjyre.
Postuar mė parė nga Marya fshati qe duket nuk do kallauz Un e di "Fshati qe duket,ka drita"
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt