Të gjithë ne kemi një mision të veçantë në jetë. Gjithsecili prej nesh është më i dhënë në një anë të caktuar. Çdo gjë është e varur në aftësinë për të ditur talentet tona të brëndshme, dhe ku ne jemi më të përparsuar vetësisht. Unë tani jam duke studjuar për Arkitekturë, dhe një nga golet e mija, gjithnjë po arrita, është që të formuloj një stil arkitektonik shqiptar. Ka shumë gjëra me vlerë në tokat shqiptare që ne duhet ti dimë. Por shokë dhe shoqe të nderuar në forum. Çfarë na mungon ne më shumë është DREJTËSIA mbi tokat shqiptare. Po të kishim drejtësi ne do të ishim shumë herë më të përparuar. Gjithçka tjetër është pasoj e padrejtësisë. Ne sorrollatemi me paragjykime dhe me akoza. Militantët në Shqipëri brohorasin PS apo PD, por institucioni më i rëndësishëm dhe sa jetësor i drejtësisë harrohet. Ju lutem më kuptoni se shumë kohë të shtrenjtë do të humbasim duke pakutuar këtë gjë. Unë presonalisht s'e kam mundësinë që të ndreq drejtësinë Shqiptare, por nëse jemi të bashkuar jam i sugurt se ne mund ti zgjidhim gjërat. Me drejtësi të korruptuarit dënohen dhe burgosen. Me drejtësi i sinqerti fiton, i miri ndrit dhe bëhet shëmbull. Ekonomia zhvillohet, dhe i afti vihet në punë. Pra shokë, ne kemi një çelës në dorë dhe një derë para nesh. Ai çelës është vendosja për të ndjekur shtegun e të drejtës. Për të qënë të matur në veprimet tona. Për të mos qënë pesimistë!
ME SHUMË NDERIME
drini.
Krijoni Kontakt