Me duket se te ky sondazh varen fatet e kombit
Voten ja dhashe saures !
Xhuxhumakun
Jack_Watson
brari
saura
PINK
busavata
BOKE
Izadora
dea_07
Albmaster
chino
Duaje Siveten
xfiles
milanistja_el
shigjeta
Llapi
Der_Kaiser5
xhamia
SystemA
LAND
maryp
Endles
Perla
angelina02
javan
Baptist
Dias
goldian
Bim Bum Bam
Apollyon
Me duket se te ky sondazh varen fatet e kombit
Voten ja dhashe saures !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Guri i kuq faleminderit ,per mua nuk ka rendesi i pari ,i dyti ,i treti ,nuk kam qene asnjehere tip qe te bija ne sy per e para ,jam nje njeri normal ,shume i thjeshte.
Nuk e mbaj veten per ndonje koke te madhe ,lexoj per kulturen time ndonje gje ,natyrisht mendoj dhe analizoj nga gjithe ky informacion qe marrim se kush eshte me e drejta ...etj etj .
Por nje gje e kam pasur gjithmon si parim te jem njeri i mire , mos ti bej keq njeriut ,jo antipatike etj ,mendoj se ne jete kete e kam realizuar kam shume miq (,natyrisht dhe ndonje armik.)
Po i them te gjitha kete sepse une i pash vlersimet deri ketu: pogradecari ,Anesti 55 ,A gashi ,bel ami,elinokton izadora ,edlin ,suada..te tjeret nuk i pashe. Me dukej mendim i mire qe te ishte votimi i hapur per te pare kush te vlerson dhe ju qe me keni vlersuar jeni njerez te menēur te mire dhe aktiv ne forum(kjo ka rendesi per mua si saura, jo vendi ne renditje )
Ne forum ka njerez shume e shume me te ditur dhe me te mire se une ,une ju falenderoj te gjith juve qe me vlersoni dhe doja te sqaroja ca gjera sepse shoh ketu shume qe kan shpirt gare ,dikujt me te drejte i vjen keq se nuk gjen emrin ...dhe flasin me ironira prandaj kush ka vazhduar te me votoj mos ta bej me ,sepse nuk dua qe te kete keqkuptime .... per mendimin tim te mos hapen tema te tilla deri sa ka forumista qe nuk e marrin temen si loje per tu argetuar.
Doja te falenderoja veēanerisht A gashin qe kemi bindje te ndryshme poltike si dhe Anestin 55 me Elinokton qe kemi bindje te ndryshme fetare me pelqen ky lloj qyteterimi djema ,ju duhet ta keni kuptuar qe dhe une jam si ju ,nuk me tremb ajo qe eshte ndryshe kur eshte e vertete...
Nga miket e mija kam votuar Izadoren ,jo si mike por per ato qe ka ne koke ajo vajze(ja them gjithmoni nje personit te afert te saj ,qe eshte nje vajze me mend dhe e mire ) dhe gjithashtu dhe per natyren e saj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 27-11-2009 mė 13:17
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 27-11-2009 mė 13:09
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
dea_07 eshte nje VIP e vertet
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt