Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort që në ekipin Kombëtar të ketë lojtar me kombësi joshqiptare?

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

14 43.75%
  • JO

18 56.25%
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Diop nuk esht ndonje lojtar qe doi ndryshoj kombtaren dhe thjesht do jet lojtar stoli si shum lojtar te tjer qe merren nga kampionati shqiptar. Si me Diop si pa Diop ne do dalin ne vend te parafundit ose me shum shum fat te tretet nga fundi.

Prandaj me mire ta marrim ate vendin e parafundit me shqiptar sesa me te huaj. Te pakten te krenohemi qe luajm vetem me lojtar shqiptar, se me gje tjeter nuk krenohemi dot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    nje gje nuk po e marre vesh nuk duhet marre sepse eshte i zi apo nuk e meriton se nuk eshte ndonje lojtar kombetareje

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Duhet hedhur trajneri në acid kloridrik ose sulfurik.
    Trajner sllav që do lojtar zezak. Kjo është gjë e zakonshme.

çudia që ka mu shnu në Guinness do jet kur mbështetësit e nji kombëtareje, të KOMBËTARES SHQIPTARE, do vrasin trajnerin dhe lojtarin para se të shkelin pragun e stadiumit. nqs do arrijnë der ke pragu dmth pa pësu nai aksident pa dashje me nai kthesë të rrezikshme

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    nje gje nuk po e marre vesh nuk duhet marre sepse eshte i zi apo nuk e meriton se nuk eshte ndonje lojtar kombetareje
    Në fakt disa jevgj shqipfolës më sipër nuk duket se e bojn mirë dallimin, se ia kan bo gjenet përshesh.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Jam kundra.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Votova per jo,

nuk eshte pune rracizmi,

por nese kombetarja shqiptare eshte katandisur aq keq sa te kerkoje nje tjeter me kombesi te huaj dmth qe diçka nuk shkon.

A thua se eshte keq shqiperia per talente ne futbolli?
    A nuk ka te te rinj shqiptare me te talentuar se ai zezaku?

Ka ngel kombetarja me lojtare qe tashme i ka kaluar mosha,
    sepse pergjegjesit e kombetares nuk dalin te kerkojne talente te reja, te organizojne mini kampionate per te rinjte.

Ky trajneri qenka sllav,
    ça kombinimi i shkelqyer,
    dmth fusim nje zezak ne kombetare se nuk gjejne dot nje shqiptar ne lartesine e duhur.
    Do ishte turp per ne po ta pranonin ne kombetare,
    ne fakt duhet te jete e paligjshme qe ne kombetare te hyje nje lojtar me kombesi te ndryshme nga ajo shqiptare.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Duhet hedhur trajneri në acid kloridrik ose sulfurik.
    sa rracist qe je !! Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    per sa kohe qe kombetarja drejtohet nga traniere sllavo-kroate,edhe lojtaret e huaj duhet te mirpriten!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ky lojtar duhet te ishte te pakten i lindur dhe i rritur ne Shqiperi qe te kualifikoheshe per kombetaren shqiptare. Personalisht jam kunder ketyre natyralizimive. Kombetaret jane per kombin dhe nuk du qe te perfundojne si klubet qe merr e bli.

Edhe kete rol mund ta beje shume mire Lorik Cana.
    Pajtohem me kete koment, pa patur nevoj te behemi racist para botes, keshtu edhe jane konditat, per kombtaren luajn vetem ata shtetas qe kan lindur dhe rritur ne ate shtet...
    Ne dri vone kemi patur zezket shqiptar nga Ulqini, kan ditur te flasin shqipë bilbil si te gjithe shqiptaret, kan harruar gjuhen e tyre te te parve dhe ishin inkuadruar ne kombesi shqiptare...
    Mirepo e keqja se u shuan, me duket para luftes se dyte botrore...e ndonjeri prej kesaj familjes ulqinake te zinje ndoshta do pranohej me plote deshir nga tere bota shqiptare e jo njerzit qe vijne me paseporta senegalez e veshin menjehere ngjyrat e kombtares kuq e zi...eh, per ndonje klub si berati apo vllaznia mund te ndodhi por kurresesi per kombtaren...
    shendet
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Ibra
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    n'Kosovë
    Postime
    12
    Po sigurisht se eshte shume lojtar i mir, edhe une fola per angazhimin qe po e bajne lojtaret nga Kosova ndersa kta tjert se rrujne per kombetare, por besoj se se shpejti ata do lujne per kosoven edhe do te hym para juve ne botror hehe.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •