Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
te kane genjyer sepse nuk dine.
ne amerike nuk vdes per urie. miliona zezake dhe te bardhe jane pa pune me dekada e prape skane vdekur urie. por amerika si rasti i kapitalizmit te ul self-esteem te jep welfare te hash nje kothere buke por asgje ta drejtoje individin si te eci. ne amerike menyrat jane te shume llojshme(kapitalizmi ketu ia hedh komunizmit) por njerzit nuk drejtohen aspak dhe e fundit njerzit duan diapers si fillim duan shtytje nga disa te tjere si ndodh ne sistem komunist. kur nuk ka keto cfare i ngelet? alkoli, droga, vrasjet, prostitucioni etj.
shteti komunist ben disa ose te gjitha menyrat te ngreje individin te eci vete. kush ngelte pa pune ne kohen e enver hoxhes? asnje!
Behuni gati per rritje taksash...Do te kete ikje te kapitalit ne shtetet tjera.
Komunizmi nuk ja jep pasurine te varferve, ajo eshte genjeshter e madhe, perseri pakica fiton pasuri dhe pushtet, perfshire te drejten per te vrare e persekutuar ata qe nuk pajtohen.
Komunizmi kinse i ndihmon punotoret, kur eshte e kunderta, ata vetem i varferon dhe qon ne bankrotimin e ekonomise. Perseri kush perfiton, elita. Komunizmi ne teori eshte shume i mire, por eshte utopi.
At his best...
Duhet ta japesh ti proven qe hap temen dhe i merr si te qena ato budalliqet. Jo te futem une tani te vertetoj cdo gje qe thua ti duke kerkuar programet e universiteteve amerikane nje nga nje.
Ose vazhdojme keshtu. Genje ti e genje une, se dicka do ngelet.
Une per vete ashtu e lexova ne nje gazete. Ne as edhe nje universitet nuk mesohet marksizmi.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt