Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

Adoleshentja: Nëna më gjente klientët që kur isha fëmijë

Rrëfimi i 18-vjeçares nga FIERI e cila pohon se nëna e saj e ka detyruar të bëhej punonjëse seksi që 13 vjeçe. Punonim bashkë

Unë nuk jam si të gjitha moshataret e mia dhe kjo më bën të vuaj. Kështu e nis rrëfimin e saj para psikologes dhe gazetës 18-vjeçarja N.F., e cila ndihet e diskriminuar nga të gjithë për profesionin që ka ushtruar e detyruar që kur ishte minorene dhe kërkon të japë mesazhin e saj. Ajo pohon se jeton me nënën e saj, e cila është gjithashtu një punonjëse seksi. Ajo nuk ka frekuentuar shkollën asnjëherë, nuk di të shkruaj e të lexojë.

"Jemi shumë të varfër dhe jemi 4 fëmijë që jetojmë vetëm me nënën. Fillova të punoj si punonjëse seksi kur isha vetëm 13 vjeçe, sepse mendova se ishte e vetmja rrugë për të fituar para për bukën e gojës, pasi nëna po sillte gjithmonë e më pak para në shtëpi dhe ishte ajo që kërkoi të bëjë edhe unë punën e saj", - rrëfen 18 vjeçarja, duke shtuar se nuk do t'i harrojë kurrë fyerjet, përbuzjet që ka marrë që 13 vjeçe nga klientët pervers që ia gjente e ëma.

Adoleshentja pohon se klientët e saj ishin të moshave të ndryshme, duke filluar nga adoleshentët e deri te mosha 50-vjeçare. Sipas saj, tani klientët e saj janë ata që e kërkojnë këtë rregullisht dhe se punon gjithnjë me të ëmën në vende me dritë, në mënyrë që të mos lëndohet apo dhunohet nga maniakët. "Punoj nga ora 10 deri pas mesnate dhe rri gjithmonë në vendet ku klientët e dinë dhe pres çdo ditë për të fituar bukën e gojës për vete dhe familjen.

Do dëshiroja të isha në shkollë, si të gjithë moshatarët e mi", - pohon adoleshentja. Ajo ëndërron ta lerë një ditë këtë profesion dhe të bëjë një jetë normale të qetë me familjen e saj. Por, kur vallë, kësaj pyetje nuk mundet t'i japë përgjigje.

shendet e para

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    E tmerrshme Cfare nena eshte kjo o zot .
    Si i mban ca toka persiper aman , si nuk vdesin te shuhet nje hale ...
    Njerez te qelbur , pjellin si leprat e detyrojn femijet te bejne gjera te tilla....
    Gjynah kjo vajze e cila ska me nje te ardhme ...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ajo e ema e saj duhet denuar per abuzim ndaj nje minoreneje.Sado e varfer te jete nje famijle nuk detyron nje foshnje te punoje ne kete menyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    E tmerrshme Cfare nena eshte kjo o zot .
    Si i mban ca toka persiper aman , si nuk vdesin te shuhet nje hale ...
    Njerez te qelbur , pjellin si leprat e detyrojn femijet te bejne gjera te tilla....
    Gjynah kjo vajze e cila ska me nje te ardhme ...
    Mos u habit fare,gjera qe ndodhin.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    eshte per te ardhur keq por raste te tilla ka shume

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

mua nuk me besohet ndoshta vetem lajme
    si baba qe jam vete jo vetem qe do beja 2-3 pune ne dite qe vajzes time mos i mungoje asgje
    por po ti duhej zemra ime une do ja jepja dhe do largohesha nga kjo jete shume i lumtur

shendet e para

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Ca Monstrash Mban Ky Vend
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    O zot ,po si nuk i ka ardhur keq ksaj nene qe e ka çuar vajzen ne ate rruge ne ate moshe,çfar nene esht ajo ...pupupupupupu mu rrenqeth mishi qe e lexova kte po nga ajo femije priste te ushqente femijet e tjere po ajo te shkonte te punonte si qen vet dhe vetem vajzen mos ta çonte ne ate rruge ..por do vij koha qe kjo nene( i thençin ) qe do i laj kto qe ka bere me vajzen e vet .......po kto lloj femrash esht ti fusesh me nja 15-20 veta pernjiheresh ,dhe atehere ti vij menja verdall dhe te thot ..o zot me fal çkam bere me vajzen .........çfar nuk mban kjo toke dhe çfar nuk po degjojme
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ajo e ema e saj duhet denuar per abuzim ndaj nje minoreneje.Sado e varfer te jete nje famijle nuk detyron nje foshnje te punoje ne kete menyre.
    Shume dakort me ty!

Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    O zot ,po si nuk i ka ardhur keq ksaj nene qe e ka çuar vajzen ne ate rruge ne ate moshe,çfar nene esht ajo ...pupupupupupu mu rrenqeth mishi qe e lexova kte po nga ajo femije priste te ushqente femijet e tjere po ajo te shkonte te punonte si qen vet dhe vetem vajzen mos ta çonte ne ate rruge ..por do vij koha qe kjo nene( i thençin ) qe do i laj kto qe ka bere me vajzen e vet .......po kto lloj femrash esht ti fusesh me nja 15-20 veta pernjiheresh ,dhe atehere ti vij menja verdall dhe te thot ..o zot me fal çkam bere me vajzen .........çfar nuk mban kjo toke dhe çfar nuk po degjojme
    Kjo ''nene'' qenka plere!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Punë të ndershmesh po hë. Kështu është kur pjellë çdokushi. Barktharat janë të tërhequra nga leku i shpejtë, është ligj ky.

"Punëtore seksi"... kush e di sa lodhet e shkreta.
    Elegance is an attitude.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •