Mua me pelqen facebook-u. Pastaj kam edhe gjithe familjaret e miqte si te vjeter/meparshem edhe te shkolles apo vendit ketu ku jam etj etj; madje me familjaret e ata te shkolles/vendit tani merremi vesh me shpesh. Dmth miqesia e vjeter, ne fund te fundit, mbetet po ne pluhur, ndersa me ata qe te lidh puna me teper merresh vesh, per ndonje gje te sakte (jo per quiz-et lol)
Per mendimin tim nqs perdoret me limit, Facebook eshte edhe nje forme argetimi e shplodhjeje, pas nje dite stresuese...
La vita è bella...
Ne facebook futem maximum 2 herë në javë dhe qendroj me se shumti 10 min.
Per mua ka nje rendesi te veqante,pasi aty kam gjetur disa gjera shume domethense dhe me vlera te patjetersueshme per mua...
nuk di si te futem ne fejsbuk, se duhet te rregjistrohesh, plus qe nuk e di emailin, se e ka vllai, e vetmja gje qe bej ne kompjuter esht qe futem ne Fsh dhe lexoj lajmet, kaqq
Ah jo mi Infi jo, e kam fake vendodhjen. Se dhe facebookun ne home sweet home e shoh, futem.
Une aq futem 10 min, sa dhe kur futem online.. e kam gjet opsionin e padukshme se sdua te me bezdisi njeri me ato IM qe te cojne. Sja kam ngene sometimes. Sado qe i kam real friends. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pse mundoheni te gjith te beni sikur nuk futeni apo nuk keni? lol un futem 10 min njeri..un 2 min 3 here ne muaj tjetri. Nqs nuk futeni ne facebook eshte sepse keni myspace apo ato tweety bird webet e tjera ose ne forum. Ku ka njeri me 2-3-4 kompiutera ne shtepi dhe rrethuar me pc ne shkolle dhe ne pune qe mos te ket facebook dhe mos te futet sikur dhe per 2 min tepakten 5-6 here ne dite? Nuk ben vaki. Tepakten ne Amerike. Ktu kur ndo nje thot qe nuk ka facebook e shikojn te gjith sikur eshte nga ndo nje planet tjeter lol.
Kane dash te me konvertonin, te me benin facebookse, sidomos keto te shkolles, po nuk e shikoj te arsyeshme te dergoj mp ne mesim per jeten private te nje studenteje qe kam ne bank me njetjeter te rreshtit te fundit (se me kete merren keto ne amerike). Mire ne qe jemi larg dhe gjejme shoqerine tone te vjeter ne shqiperi, e larg, po ketyre per cfare u duhet facebook? lol
Kur ja kam ngene edhe futem, nese jo as qe du me dit![]()
Kam pasur,por nuk e kam me.Nuk ja ndjej mungesen fare.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
E kam hapur FB po as qe ia di Passin te futem aty .
Mendo dhe Pasurohu
Krijoni Kontakt