Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    2. Në Facebook kaloni më shumë se 1 orë në ditë.

3. Në mënyrë obsesive takoni miqtë e vjetër në Facebook dhe shkruani me ish të dashurit/at.

4. Injoroni punët e vërteta, ndërsa surfoni në Facebook intensivisht përgjatë orarit të punës.

Kur jam në punë , kam hap programin e punës dhe po ashtu faqen e forumit/facebook. Do të thot ato 2 min koh që kam unë shof Forumin dhe patjeter edhe Facebook. Kurse në FB kam takuar edhe ish të dashuren e shkruajm shpesh bashk se përndrysh asnjëher në rrug s'kemi folur me njëri tjeterin por në FaceBook cdo ditë gati lol.

Kur isha në Kosovë me pushime në rrug ashtu hasa dy shoqe po flisnin për FB , njera i thoshte regjistrohu se të gjith klasa jemi aty edhe kujdestari e i kemi nxjerr fotot e shum mirë është.

FB vërtet VIRUS.

Citim Postuar më parë nga SENSUALI_TR Lexo Postimin
    Ka raste prsh rasti ne Itali qe x person vrau te dashuren e tij vetem se ajo kishte shkruar tek statusi i saj ne Facebook single, nji goc 15 vjece ne Rumani vdiq pasi kishte marre laptopin me vete ne vaske teksa lahej dhe laptopi i ra ne vaske gje qe shkaktoi vdekjen e saj dhe si faqe u gjet facebook e hapur te laptopi i sajt e shume raste te tjera pastaj ka dhe rastet e mira qe jane gjetur prsh nen e bij qe kishin 26 vjet pa u pare, ose jetime etj.
    Shum rast i rend ky sikur të ishte i vërtet hëhëhë..

Do të thot i ra Laptop në ujë dhe nuk u prish i ngeli hapur faqja e FB-s.

lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 21-11-2009 më 10:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Per veshjen normal, se ti je mashkull e une femer. Eshte e pamundur te perputhen ne shije. Meshkujt dihet qe nuk ja thone shume nga veshja, pervec pederasteve, qe ndonjehere vishen me bukur dhe me femeror se ca femra.
    Aty është e keqja. Janë këta pederastët e Parisit (stilistët) që e kanë edukuar njerëzimin të vishet siç vishet sot.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Shum rast i rend ky sikur të ishte i vërtet hëhëhë..

Do të thot i ra Laptop në ujë dhe nuk u prish i ngeli hapur faqja e FB-s.

lol
    Gjendet ne hard disc shoku.

Dea ke shume te drejte. E shkuara te lidh, po nuk te mban shoqerine.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ja ke fut kot Ela.. :-)

Se e moren e kontrolluan ata Hardiskun me pa shkakun iuuu..

Një temë kështu në forum kishte nxjerr një revist Kosovare ku thoshte në Vitin 1986 u njoftuan në internet.

lol

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Psikologja, Joanna Lipari, nga fakulteti UCLA ka nxjerrë edhe 5 shenjat që sinjalizojnë se ju jeni të varur nga Facebook.

1. E leni ëndrrën për shkak të Facebook-ut.

2. Në Facebook kaloni më shumë se 1 orë në ditë.

3. Në mënyrë obsesive takoni miqtë e vjetër në Facebook dhe shkruani me ish të dashurit/at.

4. Injoroni punët e vërteta, ndërsa surfoni në Facebook intensivisht përgjatë orarit të punës.

5. Ndjenja se do të dilni nga Facebook-u ju shkakton stres dhe inat.

Nuk plotesoj asnje nga keto pikat shyqyr. Une nje ore ne jave ose ne dy jave rri ne facebook, s'kam as kohe e as nerva. Tani miq kam ca si shume, disa dhe per shkak te punes qe bej, po 99% i kam miq real dhe 1% i kam miq virtual qe shume shpejt do behen real, sapo te na jepet mundesia.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    orenji pytje ju suratbukuroshave,...

po kto partnerat ju gjelozohen noj cik kur ju shohin nji tufe me friendsa?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    orenji pytje ju suratbukuroshave,...

po kto partnerat ju gjelozohen noj cik kur ju shohin nji tufe me friendsa?
    Per çfare do gjelozohen pse do thote ndonje shok te shkoka kjo ngyra flokeve apo ke humbur fare

Tani po te kesh adrese au - iu te pranosh cdo person qe te ben add mund dhe te plasi grushti se nuk e di se çfare komentesh mund te bejne ato qe ke friends, por t'i kesh friends qe i njeh nga nje jete s'ka pse behet xheloz pse thote, sa qenke dobesuar, qenke zbukuruar, e bukur ngjyra e flokeve, apo na ka marre malli se kam qe ne klase te tete qe nuk te shoh. Mendimi im.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Per çfare do gjelozohen pse do thote ndonje shok te shkoka kjo ngyra flokeve apo ke humbur fare

Tani po te kesh adrese au - iu te pranosh cdo person qe te ben add mund dhe te plasi grushti se nuk e di se çfare komentesh mund te bejne ato qe ke friends, por t'i kesh friends qe i njeh nga nje jete s'ka pse behet xheloz pse thote, sa qenke dobesuar, qenke zbukuruar, e bukur ngjyra e flokeve, apo na ka marre malli se kam qe ne klase te tete qe nuk te shoh. Mendimi im.
    se po lexoj siper qe njeri ka gjet ish-te dashuren dhe shkru dit per dit.

gjithsesi e dashura e nji mikut tim ju be xheloz se ky kishte fol nji dite ne facebook me nji shoqen e tij jashte ....

dhe ne sy tim ne kafe i bente shenja xhelozie...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 21-11-2009 më 12:39
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jam i terhequr nga ato aplikacionet qe ka, jo Mafia Wars, (poker) FarmVille.. e ndonje tjeter tek tuk, te pakten 1 her ne dite futem ne fb..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    se po lexoj siper qe njeri ka gjet ish-te dashuren dhe shku dit per dit.

gjithsesi e dashura e nji mikut tim ju be xheloz se ky kishte fol nji dite ne facebook me nji shoqen e tij jashte ....

dhe ne sy tim ne kafe i bente shenja xhelozie...
    opo kshu behem dhe une xheloze te marr vesh qe merret me mesazhe apo me chat me ishet, LoooL pse u hapen depot ketu. I bie per shkurt une e le me ishet pastaj te kenaqet sa kohe te doje
    Per mendimin tim nese nje njeri i rikthehet te shkuares dhe pse vetem si shoqeri do te thote qe s'ka hequr dore kurre nga e shkuara, nese e shkuara behet pjese e jetes reale nuk quhet me e shkuar... ndoshta jam dhe gabim

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •