Me duhet ndihma juaj..sdija ku ta vendoj ket tem e vendova ktu..nje per te gjith e te gjith per nje..kshu jam ne lidhje me te dashurin tim qe 8 muaj..ne fillim e gjitha ishte fantastike nuk largohenim nga njeri tjetri te gjith ishin kunder mirpo ne edhe me shum duheshim..ka ndodhur disa her jem grind un doja te ndahem per disa shkaqe..edhe aj nervozoheshte me thonte qe do te ndahemi mirpo prap e binte punen qe tpajtohemi (e kuptoja qe me vlereson dhe sdon te ndahet) mirpo tash..sa her qe do te zihemi aj me thot nese sben kshtu do tndahem nga ti..per gjera te imta ndonjher shum nevrikoset..dhe 1,2 ma thot ket fjal!!a don te thot kjo cka mendoj un ? skam me vler per at si kam pas me par??edhe nese hidhronea friga im esht se..mendoj se nese e bej edhe un at hap ti them ok dot ndahena smund tet duroj frigohem se metvertet do ta hup edhe pse me thot se me do mirpo kjo sjellje e atij nuk me pelqen dot!!cili esht mendimi juaj?dua ta di..cka mendoni per sjelljen e tij..ndonje keshill?Ju Lutem![]()
Krijoni Kontakt