Ouuu, me fal o toni, se harrova qe nuk te vjen mire kur dikush te zbulon te verteten dhe te nxjerr nen reflektorin e shndritshem te se vertetes se Bibles. Ti deri tani more neper goje deshmitaret dhe thash me mire fol per ato qe din (vec ne qofte se nuk di gje as per fene tende) prandaj permenda kishat e papat. Nuk permenda as fola gje per ta, por fola per ato gjera qe
nuk po i permendni. Pse mirreni me ashklat e te tjereve kur vete keni trarin. Kete po e them serish, e do ta perseris si papagall qofte nevoja se nuk me vjen turp te shpall te verteten, dhe te demaskoj paganizmat e tua.
Dhe e di?! Nuk me intereson copy/pastet e tua nga google. Se cfare flet ti per Biblen, je "out" krejt, keq per veten, nuk te perzihem. Por perderisa del e flet kuturica per gjerat qe as i njeh as do t'i njohesh me kete qendrim qe ke, e-e. Kjo nuk do te te shkoje. Dhe me i hapur nuk ka ku te shkoje me, i diskutojme gjerat. Thashe se nuk do te merrem me kishen, sepse nuk kam privilegjin si ti me nje faqe te permbledh maskaralleqet e saj, do te duhej nje liber me 666,666 faqe derisa te arrish te PAPAAA i fundit. (Papa, po them, dhe kam vendosur ta permend tani e tutje, sepse keshtu beje ti dhe klani yt me mua dhe vellezerit e mi. Sa here flisnim dicka, fillonit akuzonit trupin udheheqes, Kullen e rojes apo Biblen Bota e Re, kur ne as citonim e as permendnim ata. Por ja qe tani duket se nuk te peleq. Jo kot Krishti e tha, qe ate qe deshiron ta bejne te tjeret ty, bejua te tjereve, tani po del qe me ke bere dicka qe nuk deshiron te ta bejne ty apo jo?! Ha, krishterimi yt. Mjere une , them mjere po rashe ne keto filozofi njerezore, lus Perendine dhe Atin e Krishtit, te me mbaje gjalle frymesisht qe te shpall te vertetat e tij kudo, pa ngurrim.
coptic,
perseri
Krijoni Kontakt