Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Ja ku jam, mua mė dėrgo!
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    275

Toleranca fetare ne komunitetin katolik

Injoranca e moderatoreve ka arritur deri aty saqe eshte shnderruar ne hipokrizi, saqe kur u shkruan ndonje gje, vendi ku do te perfundoje ai koment, eshte koshi i forumit. Une postova ne nje teme te hapur tek forumi katolik dhe dy here radhazi mora paralajmerim, madje heren e dyte vetem se zbulova hipokrizine e moderatorit. E di qe kjo teme s'ka jete te gjate, shpresoj ta lexojne njerez te sinqerte dhe ta vleresojne vete pastaj te vendosin nese do t'u besojne atyre gjerave qe duket sikur u mesojne te tjereve apo u predikojne te tjereve.
    Njerez te tille Bibla i quan ujqer me lekure qengji. Me vjen keq per ta, shresoj te ju vije edhe juve. Ndoshta do te ndryshojne ne te ardhmen, apo do te vazhdojn te perhapin mashtrimin dhe injorancen tek anetaret e tjere te forumit. Meqe me eshte ndaluar te postoj tek ai nen-forum, me duhet te postoj ketu te vertetat qe shpejt do te fshihen. Ja paralajmerimet qe more, te dyja bashke, perqendrohuni tek fjalet qe thote.

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni
    I/e dashur coptic,

Sapo morėt njė paralajmėrim nga moderatorėt tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesė serioziteti nė diskutime

Disaher u ėshtė thėnė edhe ne privat edhe nė paralajmrime te ndryshme se; Komuniteti katolik ėshtė komunitet ku Besimtaret katolike shqiptare mblidhen ne kete forum per te diskutuar rreth fese se tyre dhe per te ndare me njeri-tjetrin eksperiencat e tyre fetare, prandaj kjo sipas rregullores nuk ua lejon qe tė shkruani nė komunitetin katolik.

Rrespektoni rregulloren e forumit
    -------

Postimi nė fjalė:
    https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2482128
    Sot mora nje paralajmerim privat dhe konfirmim qe me eshte fshire postimi. Do te jua le lexuesit ta vleresojne nese kam qene jo-seriozitet apo komenti ka qene i padeshiruar nga nje katolik. Sepse duke folur kaq shume per te tjeret po harrojne ku po i vene kembet e tyre, e per te fluturuar s'kan kurre.

Ja edhe po nenvizoj (me hamendje) cfare mund te kete qene jo serioze:

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni
    I/e dashur coptic,

Sapo morėt njė paralajmėrim nga moderatorėt tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesė serioziteti nė diskutime

Nuk je serioz ne bisedime, disaher te eshte thene dhe prpa e perseris, mos shkruaj tjeter te komuniteti katolik. Kjo nuk te lejohet sipas rregullores se forumit.
    -------

Postimi nė fjalė:
    https://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2481195
    Ouuu, me fal o toni, se harrova qe nuk te vjen mire kur dikush te zbulon te verteten dhe te nxjerr nen reflektorin e shndritshem te se vertetes se Bibles. Ti deri tani more neper goje deshmitaret dhe thash me mire fol per ato qe din (vec ne qofte se nuk di gje as per fene tende) prandaj permenda kishat e papat. Nuk permenda as fola gje per ta, por fola per ato gjera qe nuk po i permendni. Pse mirreni me ashklat e te tjereve kur vete keni trarin. Kete po e them serish, e do ta perseris si papagall qofte nevoja se nuk me vjen turp te shpall te verteten, dhe te demaskoj paganizmat e tua.

Dhe e di?! Nuk me intereson copy/pastet e tua nga google. Se cfare flet ti per Biblen, je "out" krejt, keq per veten, nuk te perzihem. Por perderisa del e flet kuturica per gjerat qe as i njeh as do t'i njohesh me kete qendrim qe ke, e-e. Kjo nuk do te te shkoje. Dhe me i hapur nuk ka ku te shkoje me, i diskutojme gjerat. Thashe se nuk do te merrem me kishen, sepse nuk kam privilegjin si ti me nje faqe te permbledh maskaralleqet e saj, do te duhej nje liber me 666,666 faqe derisa te arrish te PAPAAA i fundit. (Papa, po them, dhe kam vendosur ta permend tani e tutje, sepse keshtu beje ti dhe klani yt me mua dhe vellezerit e mi. Sa here flisnim dicka, fillonit akuzonit trupin udheheqes, Kullen e rojes apo Biblen Bota e Re, kur ne as citonim e as permendnim ata. Por ja qe tani duket se nuk te peleq. Jo kot Krishti e tha, qe ate qe deshiron ta bejne te tjeret ty, bejua te tjereve, tani po del qe me ke bere dicka qe nuk deshiron te ta bejne ty apo jo?! Ha, krishterimi yt. Mjere une , them mjere po rashe ne keto filozofi njerezore, lus Perendine dhe Atin e Krishtit, te me mbaje gjalle frymesisht qe te shpall te vertetat e tij kudo, pa ngurrim.

coptic,
    perseri
    Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė pėr t'iu kujtuar ju rregullat e forumit tė cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar
    shpresoj kjo te pakten te jete serioze, se prap do ta fshijne. Mjere njerez te tille, qe jane kaq te (jo)serioz.

coptic
    Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė pėr t'iu kujtuar ju rregullat e forumit tė cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar
    Thote moderatori se ky forum eshte per te diskutuar per fene e tyre (katoliket) dhe cfare bejene? Kush then rregullat, pikerisht tema ku une postova, qe eshte brenda ketij komuniteti, flet gjera per Deshmitaret, qe as i njohin e as kane degjuar apo pare per to. Kur deshiron te flasesh per kishen, papen apo romen apo katoliket, te fshijne, sepse nuk perpupthen me rregullen e tyre qe me sa kuptova nga veprimet e moderatorit eshte kjo: forum per katoliket, qe postojne per deshmitaret por qe ndalohet te postosh per katoliket sepse fshihen postimet. Nese dikush e deshifron nje gje te tille, do ta kete njohur mendjen e ketij moderatori. Une per vete nuk arrij. Te shpresoj qe ketu ka pak me shume tolerance (edhe pse moderatoret jane te njejtit me duket).

coptic
    ... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Nuk po jap arsye pse kerkohet por per rasye te informimit te drejt.

Citim Postuar mė parė nga coptic Lexo Postimin
    Edhe ne lidhje me ate qe kane te drejte, kane te drejte te diskutoje secili cfare te doje, por nuk mund te eleminohen komentet e te tjereve qe kane lidhje dhe japin informacion mbi qeshtjen ne diskutim.
    .
    Unė nė at temė te komuniteti katolik kam shprehė besimin e Kishes time dhe ti as qe ke te drejt te shkruajsh aty. Ajo qe eshte thene per te ashtu-quajturit deshmitarėt e Jehovait ėshtė si pasqyrim i doktriave tė juaja tė gabuara ku eshte e drejtė e imja qe tua terhjeku verejtjen besimtarėve katolik sepse jeni duke shpernda revista dhe shkrime tė ndryshme dhe duke mohuar Hyjin e vertetė.

Prandaj ti sa te duash ankohu se nuk tė bėnė punė. Kudo qe tu takoj unė juve, kudo qe tė jam dhe tė jetoj, do t'mė keni perballė, nuk do tė pushoj dhe do tė shpalli te verteten mbi ju sepse nuk jeni te Krishtit.

Kjo qe kam shkruar dhe artikujt e tjerė qe unė kam shkruar, sė pari tė them se kam te drejt, e dyta, mund edhe te lexohet se asgjė nuk kam thėnė ēka nuk ėshtė e vertetė.
    Ėshtė e vertetė se ju shpallni dhe besoni se Shpirti i Shenjt ėshtė njė fuqi ndersa Kisha ime beson se ėshtė Zot. Ti as qe ke te drejt tė thuajsh diēka mbrenda Kishes time. Komuniteti katolik ėshtė vendtakimi i anėtarėve tė Kishes katolike.

KJo qe thash se e kam shkruar mund edhe tė konfirmohet:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...4&postcount=36

Citim Postuar mė parė nga coptic Lexo Postimin
    Edhe nje gje, sepse kjo eshte vetem bishti i gjithe meseles. Nuk e di sa je ne rrjedha te historise sime me moderatoret dhe administratorin vete. Por asnjeher nuk kam arritur te postoj nje shkrim qe mund te flet hapur ne kundershtim te trinitetit, apo ndonje doktrine qe ata e quajne te shenjte. Ndersa lejohet te flitet kunder Muhametit, Budes, apo Deshmitareve. Cfare tolerance. Cfare 100% po flet! 0.00%. Kjo eshte shifra e sakte.
    Ja se sa mashtrues qe je!! Po flet te pa verteten sepse te "toleranca" ka tema qe ti vet ke hapur, aty ke mundur te shkruajsh dhe ke shkruar qka ke dashtė, ka me dhjetra shkrime te tua dhe askush nuk i ka fshi. Mos gėnjej sepse ėshtė gjė se konfirmohet:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=110154

Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Coptic, ne zemren tende ka urrejtje per te krishteret, nje urrejtje qe as muslimanet nuk e kane. Ti na quan derra, ujqer apo ku di une. Atehere si pret nga ne te te lejojme te hapesh tema ne komunitetet tona?
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •