Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 72
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    Edhe une si nje a partiak e perkrahi mimoza kusarin ne kete proteste ,,,se ka te drejt ne kete...
    Po po me vjen keq prej disa antarev te keti forumi kur ramushin eqojeshin ne hen se vertet eshte i drejt ne disa ....
    Po mire jemi deshmitar te asj se qka ka ndodhur edhe ne vushtrri kur disa 4 simpatizan te AAK,jam zen me areme ne vende votimet ku me gjdo kushte u mundojeshin me i shti votusit te votojen aak,ne mesin e tyre edhe vet kandidati i aak,se per vush,,
    se ramushi eshte ka mundohet me kushet edhe me arem em marr pushtetin ,,se eshte mesuar ne qeverisje te ti per kater vite ne hajni...
    edhe nwe gjakove jemi deshmitar se kusari edhe ne baz te sondazheve ka pasur nje eprsi te mire ne krahasim me leken,,,po ja qka eshte hajnija,,,
    dhe vjedhja e votes se qytetarit,,po une shpresoj qe GZAPI do ti anuloj disa vende votime,,po edhe nje une nuk pajtohna me mimozen aty ku i ka pasur komisioneret e vet ata nuk eshte deshtur ti nenshkruajen parregullsit,,po edhe ata jan kan te shitur per ramushin,,
    Edhe nje AKR eshte humbesi i ketyre zgjedhjeve vetem e vetem si ka hyre ne kualicion me LDD, kete le ta vlersojen edhe analistet e akr,se
    o ti djali i rritun pa msuse shko msohu me shkrujt niher,hajt se edhe ramushi edhe hashimi ni *** jon mos qit petlla n`uje ktu kishe po foli diqka..

P-51 Maska e heimat
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    Gjakova o e katolikve olle olle oleee
    n'gadi

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga heimat Lexo Postimin
    Gjakova o e katolikve olle olle oleee

allahile sa vjet i ki?

P-51 Maska e heimat
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    o dost sun po rrin ti pa mu kap skejeve a ça o puna
    n'gadi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    haaaaaaaaaa as 100 vet ste konkan ne shesh lol
    Qysh ???

Numri djalo e ka kaluar shifren e 5000 vetave pas fjalimit te kryetares se ardhsme te qytetit te GJAKOVES.

http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=178346785915

Vjedhje t'shumta t'votave ka pas neper katune.Pramenoni vetem ni san.A OSHT E MUNDSHME QE DERI NE ORA 17.00 NEPER QENDRAT RURALE KANE VOTUAR AFER 30 %, KURSE PAS PERFUNDIMIT TE VOTIMEVE NEPER ATO QENDRA KANE DALE SE KANE VOTUAR MBI 95 % ???????

Seni dyte osht se hajni ma i madh, muti ma i madh qe ska me pshtu leht ne GJK nese vjen ndojher A.Haraqija, ja ka fal votat Pal Lekajt, dmth ne Gjakove osht parashiku se LDK do ti fitoje afer 15-20 % te votave, dhe si ka fitaur as 5, te tjerat i shkun KATOLIKUT.

MARRREEEEEEEEEEEEEEE

''Ku mbet vota ime ''?

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    o dost sun po rrin ti pa mu kap skejeve a ça o puna

sa vjet i ki tveta?...gjakova fakt qe osht katolike,por qaj qe e keni votu pal lekaj han dajak qdo nat pi ramushit gllogjanit,edhe ti sje hiq gjakovar se me kon gjakovar e din qa po du me thon.
    kapmu ndaq midisit.

P-51 Maska e heimat
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    njeri pi merr tepër seriozisht forumin, edhe asi tripa me intonacion kishe un kom autoritet. hajt kapu ti se po ta konda o klloesh
    n'gadi

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    njeri pi merr tepër seriozisht forumin, edhe asi tripa me intonacion kishe un kom autoritet. hajt kapu ti se po ta konda o klloesh

qyp n`kolib.shuj tash.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Edhe jo vetem n'gjakove po ne krejt Kosoven ka pasur VJEDHJE TE LIRA ne vend te Zgjedhjeve te lira , Fatkqesi per Kosoven ...
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...po lereni mor keto gjera mos dikostoni per at pjes te kosoves , sepse ajo pjes qendron shum larg me qytetrim me civilizim me kultur , lereni se ata jetojn ne shekullin e 11 - me keso gjera ata ndihen krenar me hajni , e me tjera gjera....pffff s'ja vlen me diskutu per at shtres te ult.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •