Postuar më parë nga
liridoni703
Edhe une si nje a partiak e perkrahi mimoza kusarin ne kete proteste ,,,se ka te drejt ne kete...
Po po me vjen keq prej disa antarev te keti forumi kur ramushin eqojeshin ne hen se vertet eshte i drejt ne disa ....
Po mire jemi deshmitar te asj se qka ka ndodhur edhe ne vushtrri kur disa 4 simpatizan te AAK,jam zen me areme ne vende votimet ku me gjdo kushte u mundojeshin me i shti votusit te votojen aak,ne mesin e tyre edhe vet kandidati i aak,se per vush,,
se ramushi eshte ka mundohet me kushet edhe me arem em marr pushtetin ,,se eshte mesuar ne qeverisje te ti per kater vite ne hajni...
edhe nwe gjakove jemi deshmitar se kusari edhe ne baz te sondazheve ka pasur nje eprsi te mire ne krahasim me leken,,,po ja qka eshte hajnija,,,
dhe vjedhja e votes se qytetarit,,po une shpresoj qe GZAPI do ti anuloj disa vende votime,,po edhe nje une nuk pajtohna me mimozen aty ku i ka pasur komisioneret e vet ata nuk eshte deshtur ti nenshkruajen parregullsit,,po edhe ata jan kan te shitur per ramushin,,
Edhe nje AKR eshte humbesi i ketyre zgjedhjeve vetem e vetem si ka hyre ne kualicion me LDD, kete le ta vlersojen edhe analistet e akr,se
Krijoni Kontakt