Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21

Unhappy Çështje të zemrës

Gjithmone qe femije jam rritur me nje fryme pothuajse te habitshme..Qe femije jam mesuar te shoh filma vizatimor apo te degjoj perrallla ku princesha e bukur gjen princin e saj te kalter dhe jetojne me pas te gjithe te lumtur e te gezuar...

Por realiteti me ka bere qe ta pesoj per kto mendime te pafajshme femijerore..

Gjendem ne nje lidhje ku vetem un jap dhe nga ana tjeter dashurine e ndjej te zbehte.Ndoshta kjo vjen pasi kemi 1 vit e gjysem bashke e kto jane gjera normale...ose ndoshta vjen nga fakti qe jemi bashkmoshatare dhe ende te rinj...Madje ka ndodhur edhe nje ndarje rreth 3 jave dt eahni s kemi nje muaj qe jemi pajtuar.
    Un jam paksa romantike mendoj qe dahuria asnjeher nuk humbet,as kerkon pauza dhe as nuk ka kufi..Ndoshta gaboj.....

Si thoni ju kjo lidhje ka te ardhme dhe si duhet te sillem qe gjerat te jene si ne fillim???

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Shume e veshtire per te thene ate qe mendojne te tjeret, se pari dashuria te verbon, varet se cfare pikepamjesh per jeten tuaj keni ju te dy?

Me e mira eshte te pyesesh persona qe kane vite bashke, cdo te thote te rrini dhe cilat jane planet tuaja per te ardhmen`?

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga dikushparendsi Lexo Postimin
    Gjithmone qe femije jam rritur me nje fryme pothuajse te habitshme..Qe femije jam mesuar te shoh filma vizatimor apo te degjoj perrallla ku princesha e bukur gjen princin e saj te kalter dhe jetojne me pas te gjithe te lumtur e te gezuar...

Por realiteti me ka bere qe ta pesoj per kto mendime te pafajshme femijerore..

Gjendem ne nje lidhje ku vetem un jap dhe nga ana tjeter dashurine e ndjej te zbehte.Ndoshta kjo vjen pasi kemi 1 vit e gjysem bashke e kto jane gjera normale...ose ndoshta vjen nga fakti qe jemi bashkmoshatare dhe ende te rinj...Madje ka ndodhur edhe nje ndarje rreth 3 jave dt eahni s kemi nje muaj qe jemi pajtuar.
    Un jam paksa romantike mendoj qe dahuria asnjeher nuk humbet,as kerkon pauza dhe as nuk ka kufi..Ndoshta gaboj.....

Si thoni ju kjo lidhje ka te ardhme dhe si duhet te sillem qe gjerat te jene si ne fillim???
    Nqs nga ana tjeter dashuria eshte e zbehte si e the me lart mendoj se kjo lidhje nuk ka te ardhme per me teper qe keni kaq pak kohe bashke 1 vit e gjysem.edhe per me teper jeni ndare nje here per 3 jave.Nqs do ta donit vertet njeri tjetrin nuk mendoj se do te arrinit te rrinit kaq shume larg pa ndonje arsye te vlefshme pasi ndarja mendoj ka ardh si rrjedhoje e ndonje zenke.
    Ti mendon se dashuria nuk humbet.Ne kete pike edhe mund te jem dakort por duhet pare edhe pala tjeter a te do vertet??

P.s Nuk jjam psikolog por thjeshte dhashe mendimin tim.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Nqs nga ana tjeter dashuria eshte e zbehte si e the me lart mendoj se kjo lidhje nuk ka te ardhme per me teper qe keni kaq pak kohe bashke 1 vit e gjysem.edhe per me teper jeni ndare nje here per 3 jave.Nqs do ta donit vertet njeri tjetrin nuk mendoj se do te arrinit te rrinit kaq shume larg pa ndonje arsye te vlefshme pasi ndarja mendoj ka ardh si rrjedhoje e ndonje zenke.
    Ti mendon se dashuria nuk humbet.Ne kete pike edhe mund te jem dakort por duhet pare edhe pala tjeter a te do vertet??

P.s Nuk jjam psikolog por thjeshte dhashe mendimin tim.
    ke te drejte...ai m kerkoi ndarje sepse m tha qe po ndjente sikur i kishin ikur ngjyrat lidhjes tone..ne jemi ne te njejten shkoll keshtu qe shiheshim cdo dite...ai m thote qe me do po tani jaM me frike....kam frik.....s dua qe te ndodhe prap ndonje ndarje se e vuaj sh....nuk e ke iden se si me duket lidhja ter dyshime,ter hapa te hedhur me kujdes.....me kupton..
    ty gjths flm per mendimin...

Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    [QUOTE=gloreta;2573630]Shume e veshtire per te thene ate qe mendojne te tjeret, se pari dashuria te verbon, varet se cfare pikepamjesh per jeten tuaj keni ju te dy?

Me e mira eshte te pyesesh persona qe kane vite bashke, cdo te thote te rrini dhe cilat jane planet tuaja per te ardhmen`?[/QUOTE

un bej plane ai eshte me jeto momentin.....jemi te rinj prandaj o gloreta

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    [QUOTE=dikushparendsi;2573668]
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Shume e veshtire per te thene ate qe mendojne te tjeret, se pari dashuria te verbon, varet se cfare pikepamjesh per jeten tuaj keni ju te dy?

Me e mira eshte te pyesesh persona qe kane vite bashke, cdo te thote te rrini dhe cilat jane planet tuaja per te ardhmen`?[/QUOTE

un bej plane ai eshte me jeto momentin.....jemi te rinj prandaj o gloreta
    Epo planet kur behen te organizuara mire dhe kur keni respekt per njeri tjetrin, kur bini dakort te dy nuk ka kush ju pengon te rrini bashke, po patet probleme kjo eshte tjeter gje.

Megjithate gjithe te mirat te te them une kudo qofsh

Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    [QUOTE=gloreta;2573697]

Epo planet kur behen te organizuara mire dhe kur keni respekt per njeri tjetrin, kur bini dakort te dy nuk ka kush ju pengon te rrini bashke, po patet probleme kjo eshte tjeter gje.

Megjithate gjithe te mirat te te them une kudo qofsh
    shume flm....edhe ty te mirat e kesaj bote

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    Dashurojme nen driten e Henes
    Si dy te Denuar
    DAshuri quhet Ajo Ndjenje qe
    Na Mban te Bashkuar
    Nuk e Kuptoj e dashur pse duhet ta kishe ti
    Ate Semundje qe i jep Fund Faktorit
    Dashuri........................................
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje,une te keshilloj,,, valla sdi qka me te keshillu se kam provuar nje dashuri qe te bene te vuash.Por po te them lere, koha e ben te veten.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    ke te drejte...ai m kerkoi ndarje sepse m tha qe po ndjente sikur i kishin ikur ngjyrat lidhjes tone..ne jemi ne te njejten shkoll keshtu qe shiheshim cdo dite...ai m thote qe me do po tani jaM me frike....kam frik.....s dua qe te ndodhe prap ndonje ndarje se e vuaj sh....nuk e ke iden se si me duket lidhja ter dyshime,ter hapa te hedhur me kujdes.....me kupton..
    ty gjths flm per mendimin...
    Goce nuk e dij moshen tuaj por duket qe jeni te rinj por nga sa me ka mesuar jeta edhe duke qene pak me i madh nga ju po te them qe Dashuria nuk eshte si dritat e shtepise qe i fik edhe i ndez kur te duash.

Se jeni ne te njejten shkolle edhe shikoheni perdite e kuptoj qe eshte e veshtire per tyja qe e DO ate person por sipas meje ndjenja jote nuk kembehet nga ana tjeter.Nqs ti e konsideron lidhje me dyshime atehere eshte e kot te vazhdosh sepse dyshimet me kalimin e kohes shtohen edhe lindin te tjera probleme.
    E di qe edhe ndarja ka dhimbje por me mire te vuash pak edhe te drejtohesh ne nje dashuri te re pa frike edhe dyshime sesa te vazhdosh te duash dike pa u kembyer e njejta ndjenje.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •