Postuar më parë nga WALCHIRIA Pershesh me caj mali e djath te bardh .. E shijshme kjo e jotja! Mua me ka vajtur mendja per buke me shalqi dhe djath
.................................................. ........................................
Asgje..sepse kam ngren me heret .
pite me djath
Jeto sot se neser nuk i dihet
Pite me djath me sac per ty Izadora.te befte mire
alem thnx , por pitet jane te vogla me djath siper . Ajo eshte byrek .
Postuar më parë nga Enii steak ......... enii, kujdes mos ha kaq shume mish, se te bo keq.... provo me mire sallam, ps. ca piperka gogozhare o doja ...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Sot me haet nje tav me specka te mbushura me oriz Skrapo nje per ty ..........rakin bjere vet ,meqense e ke nga Skrapari Te bofshin mire
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga alem_de Pite me djath me sac per ty Izadora.te befte mire Kesaj po i thua pite tiii.. ..do doja nje pjat hashure..
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo. Konrad Adenauer
Postuar më parë nga Shtegtarja Kesaj po i thua pite tiii.. ..do doja nje pjat hashure.. bohu gati se o nevruz, te djelen.... ishalla te bi leki ...lol
Postuar më parë nga Shtegtarja Kesaj po i thua pite tiii.. ..do doja nje pjat hashure.. Hashurt e tu e dashur.Te befshin mire.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt