Close
Faqja 45 prej 111 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 1107
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    uh c'na rane karkalecat ne koke

Jam nga ata qe pres te me japin per te rrase (ketu,se ne jeten e perditshme ncuq)

Ajdee,kush po ushtron bujarine sonte ?

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

Swan si te duket kjo

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Nqse nuk doni te keni nje ''vella'' ne shtrat,duhet te hani oriz me leng mishi.ikur po udhetoja me tren me nje burre nga Korca ne sedilje.Midis te tjerave u hap edhe tema e ushqyerjes se femijve.Ishte koha kur ne merrnim 1kg mish kau apo dhjie racion.Ai kish tri vajza.Une ithashe me shaka se problem eshte per ata qe kane djem.Pse po ata qe kane vajza me pyeti ai.Vajzat s'kane gajle i thashe une.Jo more me tha.Po a e di ti se edhe ato po nuk u ushqyen do te lindin femije anemike.Qesha me te madhe,sepse burrri bababi tri vajzave e kish marre seriozisht.Por ne moshe madhore sic jeni ju nuset e reja,patjeter qe duhet te kujdeseni njesoj per femijet,por akoma ne vecanti per veqilin,sepse ai sjell te mira materiale per familjen dhe njekohesiht ju bene te lumtura edhe juve kur eshte ne forme!!
    Naten,po iki te shohe Bb3 sespe jane nominimet!
    po them edhe une nje barcalete , po eshte nje cik vulgare, po hajde si shumica e barcaletave

po ne tren ishte nje korcar dhe nje tiranas, ky tiranasi hap trasten ku kishte nje pule te pjekur dhe fillon e han, i thote ketij korcarit na edhe ti nje kofshe pule
    Jo thote korcari nuk dua , e di perse , ne fakt une jam shtatanik dhe nuk para me bene mire ...
    Ok thote tiranasi dhe vazhdon e han per qefin e tij, me pas nxjerr molle dhe i zgjat edhe korcarit nje molle
    Jo thote korcari , flm , por jam shtatanik dhe nuk para me bejne mire...
    Me pas tiranasi nxjerr shishen e rakise dhe ja zgjat edhe korcarit ta kthej nje gllenjke
    Jo thote ky , flm , jam shtatanik dhe nuk para ma toleron organizmi....
    Atehere tiranasi fillon dhe e shikon venger kete korcarin
    C'ke ore qe me shikon ashtu ? pyet korcari
    Po ja , thote tiranasi , nuk di si te te coj ne te semes qe te piqesh edhe nja dy muaj

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    hihiihihihiih Marya e forte
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    O doc, po jo a derezi,ne kete bote ka vend per gjithkend.Thjesht shaka po benim.Sigurisht qe me te ushqyerit e shendetshem lidhen shume procese jetesore.
    Mua me vjen mire qe nje pjese e shqiptarve jane tashme mendjehapur,tamam si shoqerite ku jetojne.
    kalofsh nje te diel te bukur!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    [QUOTE=Marya une po haj orizin , karkalecat po ti lej ty, se une nuk i haj , sallaten e bleva me teper per orizin
    c'ti besh shije , shije kjo dynja
    vetem sillme ca misra te ziera po gjete[/QUOTE]

Thanks naughty girl! Sinqerisht jane ushqimi im i preferuar.Shkoj ne fishmarket dhe blej kings prown te gjalle.I pastroje pa u ngutur,i laje e i gatuajm me disa menyra.Kurdohere i shoqeroj me sallate jeshile organike me olive oil dhe nje gote vere te bardhe.Makaronat nuk me shijojne pa karkaleca.C'ti beje keshtu me kane mesuar dhe i kam pranuar keto sakrifica.Sigurisht qe perfiton gjithe familja 4 meshkuj dhe nje femer.Ajo qe na i gjen miden eshte e vetmja e deres.Perdorim rralle edhe nje lloj peshku qe nuk ja dij emrin,por eshte tamam si palce i gatuar,qe eshte tmerresisht i shtrenjte.
    Pastaj Marya ju preferoni te jeni elegante per ate qe ushqehet me fruta deti.

Linde c'i vate bukuroshe?Xheja ta ka mesuar psheshin me kos me buke misri patjeter.Edhe camet jane jugor moj vajze.Pastaj une jam vlonjat dhe e di qe kuzhina came eshte si kuzhine mreterore,sepse e kam shijuar ate disa here.Sidomos embelsirat i qajne.Petet e bakllavas i thollin si me qene leter cigareje.
    Po ju trgoje nje ngjarje te mesit te viteve 80.Nje mikut tim dhe njekohesisht shok pune i erdhi tezja nga Turqia.Miku im jetonte ne nje apartament ne dy dhoma e kuzhine e nje banje. Ata ishin familje e madhe me shume femije.Nga ngushtesia e madhe behej kjo,por ne fakt shume familje ne ato kohe gatuanin ne banje.Keshtu berei edhe mamaja e mikut tim.Tezja nga Turqia po hapte syte me ate qe po shikonte.Kur u shtrua tavolina dhe u servir cfare ish gatuar,''turkesha came'' i tha te motres:''X... po nuk gatuhet nimeti(ushqimi) ne banje moj moter.Eh moj moter ia kthehu ajo,por keto kushte kemi ne kutu.Ajo nuk hengri ushqim dhe ato pak dite qe qendroi u shpenzuan shume para per te, sepse ajo hante ne restorant dhe i trazohej sa here kujtonte gatimin ne mender hale..( Linda,po te jesh nga Vlora une te tregoje edhe emrin e mikut tim ne PM).

Mary une i kam shijuar karkalecet edhe ne vitet e komunizmit,sepse me ish dhene mundesia.Po ju them edhe kete,se anijet kapnin me rrjeta edhe tonelata me supije e kallamar,por si te paditur qe ishim,keto ju hidheshin derrave.Kulmi!

PS: Se desh harova.Misra te thate do me falesh po nuk te gjej dot dear Mary,por nqse pranon te njome te gjeje sa te duash!

Kalofshi nje te driel te kendeshme ju seksi femer!Qofshi te lumtura kurdohere!
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 07-03-2010 më 08:16
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin

Swan si te duket kjo
    Ben pune.

Hmmm......
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Hmmm......
    sallate e mire
    paska edhe karota me duket
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 45 prej 111 FillimFillim ... 3543444546475595 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •