Postuar më parë nga alem_de E gatova vetem per ty.hahahaha Poa hahahahahaa,kuku sa shpejt e ki gatu
Ncccc e felliqet temen,hangshi edhe gjarprinj ptuuuu.
Postuar më parë nga Albela po qe me kish vajt dhe mua mendja e di ti hajde Skedarët e Bashkëngjitur 128833 e di po si se di bretkosen e kam ne zemer. PS: smaji mende sa kapja kur isha i vogel LOOL gjynaf mendoji ndonjehere dhe ato kan shpirt Nete edhe njeriu hahet kur ngel nmaj tmalit :P
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Postuar më parë nga çuni e di po si se di bretkosen e kam ne zemer. PS: smaji mende sa kapja kur isha i vogel LOOL gjynaf mendoji ndonjehere dhe ato kan shpirt Nete edhe njeriu hahet kur ngel nmaj tmalit :P Po po mbasi hani bretkoca,qkas ndodh te ju ps mos jeni indian more ,kanibal hahah.
Postuar më parë nga Nete Ncccc e felliqet temen,hangshi edhe gjarprinj ptuuuu. nete pse oj goc esht si mish zogu i njom ça te hash
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar më parë nga Nete Po po mbasi hani bretkoca,qkas ndodh te ju ps mos jeni indian more ,kanibal hahah. ngjo ngjo ose shiko shiko a lepihen njerezit ?! lepihen. po kur u lepika njerezit po kafshet me shpendet car kan te mangut ?!! albela : nete pse oj goc esht si mish zogu i njom ça te hash tamam ashtu qysh eshte ajo shprehja te henksha zogun
Postuar më parë nga Albela nete pse oj goc esht si mish zogu i njom ça te hash aahahahaha kukuu qka po hajkit,Albela hani krimba hani gagagagagagag.
Postuar më parë nga çuni ngjo ngjo ose shiko shiko a lepihen njerezit ?! lepihen. po kur u lepika njerezit po kafshet me shpendet car kan te mangut ?!! tamam ashtu qysh eshte ajo shprehja te henksha zogun ty te ngrent spofja
Postuar më parë nga Nete Poa hahahahahaa,kuku sa shpejt e ki gatu A e di ti Nete se per ty ha nje pule te pjekur une.Hahahahaha.Te pershendese dhe kalofshe nje fund jave te bukur.
Postuar më parë nga Nete aahahahaha kukuu qka po hajkit,Albela hani krimba hani gagagagagagag. nete krimbat dhe bubuzhelat i han çinuat ti dil 1 xhiro nga kina
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt