Jo me te kuqe ?
Postuar më parë nga WALCHIRIA Jo me te kuqe ? walki osht si shpirt,si fruta deti lol shkon vetem me te bardhe.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 12-02-2010 më 13:57
Postuar më parë nga PULS walki osht si shpirt,si fruta deti lol shkon vetem me te bardhe. Pulsiiiii! Ja ku qenke.Po te kerkojne tek tema "pas meje te vije.... "
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar më parë nga PULS walki osht si shpirt,si fruta deti lol shkon vetem me te bardhe. Oh che dolce , ma dove sei se na ke munguar
Postuar më parë nga WALCHIRIA Oh che dolce , ma dove sei se na ke munguar mmmmmmmmmm sono dolceamaro un lol cmq ti voglio tanto bene,je si shpirt.
Postuar më parë nga aMLe Pulsiiiii! Ja ku qenke.Po te kerkojne tek tema "pas meje te vije.... " kush me kerkon lol??? ja po shkoj atje. puci puci
Postuar më parë nga PULS mmmmmmmmmm sono dolceamaro un lol cmq ti voglio tanto bene,je si shpirt. Dolce se amaron se fus dot ne goje Grazie gioia pure io ti voglio un mondo di bene
Postuar më parë nga PULS kush me kerkon lol??? ja po shkoj atje. puci puci Shpejt se po te presim per gavene
nje tirami-giù nga une, me shoqeru kafene...
- Frangar, non flectar
Nje Tiramizu per Sinjorina Ketty F. Bon apetito.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt