Close
Faqja 51 prej 111 FillimFillim ... 41495051525361101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1107
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Nuk e di WALCHIRIA a per mketo e ke fjalen:

Te befte mire.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Nuk e di WALCHIRIA a per mketo e ke fjalen:

Te befte mire.

Rrofsh vallaj per keto e kisha ,po sikur te mi kishe sjell te mbushura me djath dhe proshut do ishin me te mira akoma

Flm per mundimin ...

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Po une e di qe kjo eshte specialitet Siciliane apo jam gabim???

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Jo sje aspak gabim , siciljane jane

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    e hengre wal?

te pilqevi?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    uuu xhuja
    te qeras me kete se na kishe mungu hihi

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    te befshin mire.
    Gje tjeter?????
    Po ju tregoje nje ngjarje te kahereshme ku kam qene vet i pranishem.

Vite me pare nje te njohurit tim i solli nena e tij ushqimin,ose buken sic themi ne shqiptaret.Plaka qendroi ne nje hije peme ku ne te tjeret ishim ulur per te ngrene dreken.Personi i quajtur BM,nuk kish mbaruar akoma punen.Njeri nga ne i foli BM qe te vinte per te ngrene,sepse i kish ardhur e ema me ushqimin e drekes.Ai tha ta pyesbim me se e kish sjell buken.Plaka tha me Veze.Me veze i bertiti shoku jone.
    bardhoshi gerthiti qe nga 300 m larg e tha:''Me plasi by.ha per buke me veze!le ta haje vet po te doje!''Keshtu qe ka ngelur si shprehje kjo kur dikujt i thuhet per t'i skuqur veze,apo dicka qe nuk i pelqen.
    Veza eshte ushqim i thate,like fast food.Per mua eshte sa per te shkuar radhen.Mua as qe me shkon ndermend per dava vezesh!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

A mundemi me ma sjell nje Torte Shqiptare pa konjak! Tipike Shqiptare se kendej 20euro nje tort na plasen syt :P !
    She's the morphine queen of my vaccine.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Po ju tregoje nje ngjarje te kahereshme ku kam qene vet i pranishem.

Vite me pare nje te njohurit tim i solli nena e tij ushqimin,ose buken sic themi ne shqiptaret.Plaka qendroi ne nje hije peme ku ne te tjeret ishim ulur per te ngrene dreken.Personi i quajtur BM,nuk kish mbaruar akoma punen.Njeri nga ne i foli BM qe te vinte per te ngrene,sepse i kish ardhur e ema me ushqimin e drekes.Ai tha ta pyesbim me se e kish sjell buken.Plaka tha me Veze.Me veze i bertiti shoku jone.
    bardhoshi gerthiti qe nga 300 m larg e tha:''Me plasi by.ha per buke me veze!le ta haje vet po te doje!''Keshtu qe ka ngelur si shprehje kjo kur dikujt i thuhet per t'i skuqur veze,apo dicka qe nuk i pelqen.
    Veza eshte ushqim i thate,like fast food.Per mua eshte sa per te shkuar radhen.Mua as qe me shkon ndermend per dava vezesh!

hahhaha b.tha te plas per shume gjona qe nuk te pelqejne...lol...por ketu jane ato qe na pelqejne.Kur te kem veze nuk je i ftuar,te siguroj.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga jessi89 Lexo Postimin
    hahhaha b.tha te plas per shume gjona qe nuk te pelqejne...lol...por ketu jane ato qe na pelqejne.Kur te kem veze nuk je i ftuar,te siguroj.
    Vogelushja ne avatarin tuaj eshte vertete e mrekullueshme.Shpresoj dhe besoj qe edhe ju te jeni nje Miss e till!
    Kur te kesh gatuar prodhime deti dhe mish te pjekur shoqeruar me sallatra por organke vecse * edhe qepet te jene organike) do te vije pa ftuar xhesi89,prandaj kije parasysh qe kurdohere te kesh pergatitur nje racion me shume ne tavoline.Vere te bardhe per peshkun dhe te kuqe per mishin e pjekur te qengjit!
    Une ne tavolinen time per ju do te porosise veze pulash fshati ditore,bordhe te bardha dhe mund te perdoresh sa te te doje e bardha zemer!
    All the best!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •