Ti je e kunderta ime dhe s'ke si me vlereson!!.Une s'kam par kemb shqiptari ktu ku jam, po po me cudisni se ju keni mendimet e .................. te amerikes!
Spanjollet Meksikanet kolumbianet.e shofin bashkjetesen mese te domosdoshme ktu njelloj si ju!Dhe vazhdojne me vite bejne edhe kalamaj ne bashkjetese.Kane edhe grupe kalamajsh ne bashkjetesa te ndryshme ne te njejten kohe.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 11:52
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Pikerisht nga qe jeton mes tyre ke nje koncept shume te gabuar per bashkejetesen. Ata qe permende ti pjellin njehere, pastaj bashkejetojne. Pjellin vetem per te fituar ndihma te jetojne ne kurriz te shtetit se jane parazite. Jane dhe shume te shthurur nga natyra, n'dac beqare e n'dac te martuar. Ka dhe perjashtime s'diskutohet. Kam njohur dhe familjare te rregullt. Kryesisht tek familjet intelektuale. Mos shiko keta qe as shkollen e mesme nuk bejne. Keta injorantet jane me te prirur te kene martesa te deshtuara si njerez pa te ardhme qe jane. I ke pate se te plakura e te deformuara duken kur arrijne te 40-at? Si vajze e zgjuar duhet ta besh vet dallimin.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-03-2010 më 12:06
S'dihet jam apo s'jam e zgjuar!Por e kam te fixuar ne kok!Qe loder ne duart e nje mashkulli s'kam per tu bere kurre!Ti po me flet me kopetence qe te gjitha bashkjetesat te cojne ne martese ,kur vetem 1% e tyre perfundojne ne martese.Une e kam mese te qarte se kush cift perfundon ne martese te sukseshme.Per nivelin qe ka shqiperia sot, bashkjetesa e shakterroi ,i beri te gjitha femrat te degjeneruara.90% e femrave pa pune, nje pjese e tyre po marin rrugen e italise e greqise me gjasme te dashrurit, ti me thua mua duhet te bashkjetojne.pfffffffffffff
Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 12:13
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
kush te tha ty qe 90 % e femrave shqiptare kane marre rruget e kurverojne.
Pa ndalu pak se deri tani po beja shaka.
Ti vetem dhe BATO keni dale shenjtore nga ky komb, gjithe ne te tjeret qekemi te shthurrur?
Ju kam thene edhe me pare
Mer montakt me BATOn dhe martohuni se nuk keni me gjet tjeterkund me mendjen tuaj.
Hajt u trashegofshi
Por mos fyeni popullin tuaj se eshte TURP.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt