Close
Faqja 16 prej 40 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 399
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ne alaska ste lejojne te bashkjetosh po direkt martese kam degjuar

mire e ke degjuar, ashtu eshte martesa behet me mbleseri

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    etape e domosdoshme ne jete
    bashkejeteses i tremben njerezit me komplekse, me huqe dhe impotentet

Ti mendon se meshkujt s'kan asnje nga keto veti???
    Te gjithe meshkujt pranojne me kenaqsi bashkjetesen!Pse????

Ca humbin meshkujt nga nje bashkjetes e deshtuar???
    Po femrat c'fare humbin????

Kur shifrat qe tregojne divorcin jane alarmante!!!!
    Si mendon do jen ato te bashkjeteses????

Mendoj se ne martese te dy partneret jane me te pergjejshem per veprimet dhe premtimet berball njeri tjetrit.Ne bashkjetese hmmmmmmm meshkujt jane te papermbajtshem flet realiteti.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Une flas nga dora e pare.
    U bene disa vite qe bashkjetoj dhe eshte nder gjerat me te qelluara qe kam bere ne jete. Tani mendoj se e njoh mire partneren dhe kam vendosur qe se shpejti ti kryej edhe formalitetet.
    Mendoj se bashkjetesa ju jep mundesi qe te njiheni me mire ne mes vete.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une flas nga dora e pare.
    U bene disa vite qe bashkjetoj dhe eshte nder gjerat me te qelluara qe kam bere ne jete. Tani mendoj se e njoh mire partneren dhe kam vendosur qe se shpejti ti kryej edhe formalitetet.
    Mendoj se bashkjetesa ju jep mundesi qe te njiheni me mire ne mes vete.

Ti qenke tamam per tu pyetur.Na jep pak experience tani!

C'fare vetish te partneres zbulove ti gjate bashkjeteses ,te cilat nuk ja kishe zbuluar me par gjate kohes se njohjes????
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

Mendoj se ne martese te dy partneret jane me te pergjejshem per veprimet dhe premtimet berball njeri tjetrit.Ne bashkjetese hmmmmmmm meshkujt jane te papermbajtshem flet realiteti.
    Provoje njehere martesen pastaj fol.
    Numri i larte i divorceve flet mire se sa te'' pergjegjshem'' behen meshkujt pas martese, prandaj hapini mire syte para martese ke zgjidhni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 07-03-2010 më 18:53

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Provoje njehere martesen pastaj fol.
    Numri i larte i divorceve flet mire se sa te'' pergjegjshem'' behen meshkujt pas martese, prandaj hapini mire syte para martese ke zgjidhni.

Edhe ca duhet te bejme??? te kalojme gjithe djemt e lagjes apo te shkolles ne prove pastaj te zgjedhim nje te martohemi????.Me falni po ju sikur shkruani per qiell me duket.

Une jam per martes lol! Po kur s'ecen bashkjetesa ????kthehesh ke babi e i thua do provoj i tjeter se ky s'ishte gje!.

Njohja ne distance eshte me e mire per mua.Aty e gjen me lehte sa korekt eshte!Genjen apo jo! Sa puntor eshte ! Sa i kulturuar eshte!c'fare lloj sakrificash ben per ty etj etj.Sa i ndershem eshte.

Bashkjetesen djemt e pelqejne, se duan ti lash, ti shplash, ti gatuash, sa e duruar je per tekat e tyre dhe se kan problem te ndahen nqs nuk ploteson pikat..Ne amerik po u ndave, ti mer te gjitha gruaja prandaj meshkujt duan ti provojne me pare!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga eaglexxx Lexo Postimin
    Autoresia eshte e te gjitheve atyre qe kane fat te provojne Bashkejetesen.
    Me vjen keq per ty qe as e ke provuar dhe as do ta provosh bashkejtesen me nje femer.
    Ti ke zgjedhur bashkejetesen me kompjuterin dhe per kete nuk te kemi faj ne.
    Bashkejetesa eshte nje model i ri ligjerimi i dashnores ilegale, po ne vend te motelit, kane zgjedhur shtepine, ne vend te restorantit, gatuan gruaja .Nuk e di pse ndjehet kaq e hipnotizuar nje femer me bashkejetesen nderkohe duhet te ndodhe e kunderta.Femra nga natyra eshte e brishte dhe kerkon siguri ne lidhje kurse bashkejetesa jo vetem qe sti afron kete si shanc por perkundrazi sic thote dhe LONKA eshte e kunderta.

Sa per mua ti mos vendos vula me mendjen tende se nuk ta ka dhene ndonjeri filxhanin per te shti fall edhe po na jep parashikime koti.
    Aq me keq ku ***** e filxhanit eshte shume genjeshtare.

Per bashkejetesen time me kompjuterin!!!??

Kam pershtypjen se e ke kuptuar se sa here luaj une mausin ti gudulisesh po inshallah nuk shkon pertej gudulisjes ... .
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 08-03-2010 më 02:57
    "Shoku Mjekesise"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Pro bashkejeteses, kundra marteses!

Te pakten ske nevoj me marr avokat me u nda
    Ti nuk je pro marteses sepse e ndjen qe je tip qe do ndahesh prandaj ke frike se te merr shume leke avokati.Qe ne fillim ti mendon per fundin tend.Merre shtruar vajze mos e zhgenje veten.Vajzat e pasigurta kane frike nga martesa ndersa vajzat e mira, amvisat, bukuroshet,etj etj skane frike nga martesa.Edhe e di ku eshte me e keqa qe shumica e vajzave nuk e kane sigurine e vazhdimit te lidhjes sepse provojne vetem bashkejetesen, mirepo natyra e bashkejeteses eshte e tille qe do apo sdo probaliteti per tu ndare eshte 99 % pasi eshte lidhje qe e lodh ciftin.Une e kam permendur ne shkrimet parardhese qe romanca dhe dashuria nuk qendrojne te pandryshueshme ne bashkejetese ne vend qe te kalohet ne stadin prinderor perfundon ne ndarje.Keshtu qe ndahu me njerin ndahu me tjeterin perfitoni pastaj simptomat dhe komplekset e ndarjes dhe mendoni se nuk do lidheni me dike me seriozisht per martese sepse do ndaheni dhe do ju duhet nje avokat.Pra vete i bini si Ameriko Vespuci gjate e gjate dhe pastaj pesoni disfate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 08-03-2010 më 02:56
    "Shoku Mjekesise"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Kjo gje nuk eshte aspak e vertet ,Ndoshta eshte rralluar por jo zhdukur ...
    Kam shume shembuj ne rrethin e shoqerise dhe profesionale qe tregojne te kunderten me ate qe thua.
    Kam miq qe bashkejetuan per shume vite dhe ne fund u martuan se nuk donin
    te krijonin familje " jasht marteses" .
    Tani pro apo kundra Bashkjeteses ...njerezit bejne si te duan se te jesh a jo i martuar, nese ka femije ne mes problemi qendron i njejti ...kush do kete te drejten te mbaje femine ....????
    eshte rralluar por jo zhdukur???
    po ne perendim çdo lidhje quhet fejese.
    te thote ai tjetri qe ne moshen 15 jeç: kjo eshte e fejuara ime dhe pas 2 muajsh as nuk duan t'ua shohin bojen njeri-tjetrit.
    fejesa e konceptuar si e konceptojme ne shqiptaret, pothuajse nuk ekziston me fare...

e kuptoj ate rastin qe thua ti. qe nuk donin te krijonin familje jashte marteses dhe u martuan. pra pas disa viteve bashkejetese.
    ky mendoj se eshte rasti ideal.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

Kur shifrat qe tregojne divorcin jane alarmante!!!!
    Si mendon do jen ato te bashkjeteses????

e sheh si e vertetove vete ate qe thashe une me pare.
    qe ndryshimi mes marteses dhe bashkejeteses eshte "divorci".
    formalitetet per kete procedure jane te sterzgjatura.
    duke ditur kete, disa kane shprese se bashkeshorti nuk do t'i leje kurre sepse eshte i friksuar nga divorci.
    po te ishte divorci nje procedure qe kryhet brenda 3-4 ditesh sa divorce do te kishte? shume shume me teper...
    e shoh qe martesa nuk funksionon...... shendet e gjitha te mirat. une ne rrugen time e ti ne te tenden.
    keshtu duhet te ishte. por fatkeqsisht shume çifte shtrengojne dhembet. preferojnete jetojne ne nje ferr, me pare se t'i bejne balle pasojave te divorcit.

p.s. une ka 9 muaj qe bashkejetoj me te dashuren. kemi 2 vite qe jemi bashke. jam shume i kenaqur.
    funksionoi... mire; nuk funksionoi... jeta vazhdon.
    nuk e kuptoj se pse duhet te rri ne shtepi vetem...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 16 prej 40 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •