Close
Faqja 11 prej 40 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 399
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ndryshimi midis marteses dhe bashkejetese eshte se ne martese pranon te mirat dhe te keqiajat e partnerit kurse ne bashkejetese kerkon ti zbulosh me qellim qe te lidhesh me nje tjeter..
    ngaqe ne martese i pranon te mirat dhe te keqijat, numri i divorceve rritet çdo dite e me shume???

bashkejetesa eshte shume me pozitive per mendimin tim...
    e preferoj ndjeshem ne krahasim me martesen...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Alma07 Lexo Postimin
    Mbas nje esperienze falimentimi te marteses ,jam komplet dakord me bashkejetesen ,ku tani bashkejetoj e jam me e lumtur se ne martese ,ku vetja me dukej vetem nje skllave vetem pse kisha firmosur nje cope karte ..
    duhet ta citosh me mire: nje cope karte dhe asgje me shume...
    Vasudhaiva Kutumbakam

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Alma07 Lexo Postimin
    Mbas nje esperienze falimentimi te marteses ,jam komplet dakord me bashkejetesen ,ku tani bashkejetoj e jam me e lumtur se ne martese ,ku vetja me dukej vetem nje skllave vetem pse kisha firmosur nje cope karte ..
    Ti mendon se e ke pasur problemin tek lidhja dhe jo tek partneri?Presim dhe ca dhe flasim.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ngaqe ne martese i pranon te mirat dhe te keqijat, numri i divorceve rritet çdo dite e me shume???

bashkejetesa eshte shume me pozitive per mendimin tim...
    e preferoj ndjeshem ne krahasim me martesen...
    Per martesen ka statistika ne fakt se ajo shkurezohet ne institucione kurse per bashkejetesen eshte e paimagjinueshme sasia e ndarjeve.Pastaj nje femer qe pranon bashkejetesen dhe jo martesen me duket pak naive sepse nuk e kupton se cfare rendesie ka lidhja ne cift.Kot nuk thojne burri pa unaze eshte si demi .. .
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Pastaj nje femer qe pranon bashkejetesen dhe jo martesen me duket pak naive sepse nuk e kupton se cfare rendesie ka lidhja ne cift.Kot nuk thojne burri pa unaze eshte si demi .. .
    pse? unaza e pengon nj burre per te qene dem???
    per mua nje person nese deshiron te jete i ndershem, eshte i tille si ne martese, ashtu edhe ne bashkejetese. ose e kunderta: nese nje burre deshiron te tradhetoje, e ben kete gje si ne bashkejetese, ashtu edhe ne martese...

sipas teje, martese paska si qellim te frikesoje burrin???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    pse? unaza e pengon nj burre per te qene dem???
    per mua nje person nese deshiron te jete i ndershem, eshte i tille si ne martese, ashtu edhe ne bashkejetese. ose e kunderta: nese nje burre deshiron te tradhetoje, e ben kete gje si ne bashkejetese, ashtu edhe ne martese...

sipas teje, martese paska si qellim te frikesoje burrin???

Pse kot i ve shteti tabelat?Te ishte ashtu te gjithe nejrzit sdo kishin nevoje per shenja orientimi apo kufizimi.

Une skam kohe tani por do ishte kenaqesi tju sqaroje kthetrat e unazes dhe simboliken e saj .
    "Shoku Mjekesise"

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Mendim egzotik, me nuanca antikonformiste.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Edukata mbi te gjitha.
    Anëtarësuar
    02-03-2010
    Vendndodhja
    Bayern
    Postime
    15
    Mendimi im esht qe shume ma mire esht bashkejetesa ,se aty e verteton se a mundesh me u perputh me jeten e njerit-tjetrit.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per martesen ka statistika ne fakt se ajo shkurezohet ne institucione kurse per bashkejetesen eshte e paimagjinueshme sasia e ndarjeve.Pastaj nje femer qe pranon bashkejetesen dhe jo martesen me duket pak naive sepse nuk e kupton se cfare rendesie ka lidhja ne cift.Kot nuk thojne burri pa unaze eshte si demi .. .
    Njesoj jane, vetem se ju meshkujt asnjehere nuk i merrni seriozisht bashkejetesat. Rendesine lidhjes nuk ja jep nje karton, por dashuria, respekti, mirekuptimi. Nuk besoj se nje cope unaze e ndryshon njeriun; se ben me serioz apo me te mire. Kjo duket nga zhgenjimet qe peson cifti gjate jetes bashkeshortore, dhe nga numri i madh i divorceve.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mendoj se eshte e ardhmja e marteses .. ne kete rast meshkujt nuk shkaterrohen financiarisht sic ka ndodhur der tani per shkak te divorceve te shumta qe shume femra i perdorin ne favor te tyre pasi kuptuan qe shteti e ligji i favorizon

Faqja 11 prej 40 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •