Close
Faqja 38 prej 40 FillimFillim ... 283637383940 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 399
    ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Me fal BATO se ndoshta nuk arrij te kuptj edhe thelbin e idese tende por cfare gjeje te keqe shikon ti ne nje nuse qe ka shkollen e larte edhe ka punen e vet?
    esht teper e civilizuar per gustot etij ore
    kot ky
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga uj me gaz Lexo Postimin
    po ja e zeme sistemi do ishte keshtu si do e doje ti. e zeme po ashtu qe nje burre i ri e i martuar vdes ne aksident. ja edhe e zeme se shoqeria do perkujdesej nga ana ekonomike per te shoqen e femijet. ti mendon se kjo vajze e re duhej te jetonte vetem me kujtimin e te shoqit? duke humbur virgjerine ajo do humbiste edhe te drejten natyrore per t'i rritur femijet me nje baba, qofte ky edhe jobiologjik.

e zeme me tutje se kjo vajze kishte bere dashuri me te shoqin por jo femije. duhej privuar ajo edhe nga e drejta per te patur familje e femije?
    Kjo është tjetër gjë. Në raste fatkeqësish ato martohen me ata që po ashtu mund të kenë patur fatkeqësi, psh u ka vdekur gruaja. Kjo është një zgjedhje nga e keqja.

Fatkeqësitë ndodhin rrallë dhe nuk përfaqësojnë masat e gjera.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Me fal BATO se ndoshta nuk arrij te kuptj edhe thelbin e idese tende por cfare gjeje te keqe shikon ti ne nje nuse qe ka shkollen e larte edhe ka punen e vet?
    Për këto të këqija kam shkruar disa herë edhe nëpër tema të tjera dhe nuk kam ndërmend t'i përsëris.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Për këto të këqija kam shkruar disa herë edhe nëpër tema të tjera dhe nuk kam ndërmend t'i përsëris.
    Epo sipas meje edhe e theksoj sipas meje kete e quaj KRENARI MASHKULLORE TE VERBUAR.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Per mua kjo nuk quhet familje e rregullt , burri duhet te kete rrethin shoqeror te tij kurse gruaja vetem muret e shtepise, fshesen dhe lecken.Kete e quaj familje primitive.
    Ajo nuk rri vetëm brenda katër mureve. Ajo mund të dalë me fëmijët me karrocë për pazar ose të shkojë për vizita tek të afërmit. Po kështu pasditeve ose në fundjavë ajo mund të dalë bashkë me burrin dhe fëmijët.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 11-03-2010 më 16:12

Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Këtij i them shqipëtar i vërtetë unë Lol Akoma qenka me traditat e stërgjyshit.
    hahha pse tallesh ti me ske turprespekt per te moshuarit
    bato e do nusen nga ato te koperatives,qe mernin mishin me tallon.....

ah sa durim paskeni mo njerez bato tallet dhe ju e besoni
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Bato me lej te te bej nje pyetje?Je i martuar?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Kjo është tjetër gjë. Në raste fatkeqësish ato martohen me ata që po ashtu mund të kenë patur fatkeqësi, psh u ka vdekur gruaja. Kjo është një zgjedhje nga e keqja.

Fatkeqësitë ndodhin rrallë dhe nuk përfaqësojnë masat e gjera.
    po nese fatkeqesite nuk ndodhin njelloj per te dy sekset? p.sh. vdesin me shume meshkuj?

po nese p.sh. nr. i lindjeve te vajzave eshte per vite te tera me i larte se ai i djemve ose anasjelltas?
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Citim Postuar më parë nga Rreja Lexo Postimin
    Doja te dija çfare mendoni per bashkejetesën para martesës?
    Kjo "bashkejetesa" i perngjan nje shpie publike.

Nese me pelqen, do te te mbaj, nese nuk me pelqen , do te te le.

Pra kjo eshte nje "treg" ku shiten femrat ne boten e "civilizuar" perendimore.

A me tegon dikush se a ka femer ose mashkull ideal ( pa te meta)??

Nese pergjigja eshte jo, Kush eshte qellimi i bashkejeteses??

"Bakejetese" eshte nje kurthe per femrat ku shfryhen epshet e meshkujve !!!
    Ndrysho Firmën

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ty te bera i pyetje ti su pergjigje.Pergjigju tani te lutem.Ca zbulove gjat bashkjeteses te cilen se kishe zbuluar dot gjat njohjes????
    Eshte here e pare qe po e lexoj kete pyetje, por nejse. Bashkejetesen nuk e kam filluar qe te bej zbulime. Nuk e kam as idene se per qfar zbulime e ke fjalen.
    Bashkejetesa me ndihmoi qe te kem nje ide me te qarte se si do te jete martesa. Punojme te dy, obligimet i kemi te perbashketa, i planifikojme te gjitha se bashku, ia kemi mesuar teket njeri tjetrit, e kemi pasur rastin qe te tejkalojme shume veshtiresi te cilat i kemi pasur ne mase te madhe para se te fillonim te bashketonim. Para se te fillonim bashkejetesen kemi pasur shume keqkuptime, kurse me fillimin e bashkejeteses ato keqkuptime jane pakesuar ne mase te madhe. Bashkejetesa na ka sherbyer edhe per largimin deri ne nje mase te xhelozise etj etj etj.
    Une nuk mendoj qe te bashkejetoj tere jeten. Se shpejti do te kryej edhe formalitetet e nevojshme dhe me siguri do te filloj te mendoj edhe per pasardhes.
    Nuk e di cka sheh te keqe nga e gjithe kjo.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •