Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 11-03-2010 më 16:12
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Bato me lej te te bej nje pyetje?Je i martuar?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Kjo "bashkejetesa" i perngjan nje shpie publike.
Nese me pelqen, do te te mbaj, nese nuk me pelqen , do te te le.
Pra kjo eshte nje "treg" ku shiten femrat ne boten e "civilizuar" perendimore.
A me tegon dikush se a ka femer ose mashkull ideal ( pa te meta)??
Nese pergjigja eshte jo, Kush eshte qellimi i bashkejeteses??
"Bakejetese" eshte nje kurthe per femrat ku shfryhen epshet e meshkujve !!!
Ndrysho Firmën
Eshte here e pare qe po e lexoj kete pyetje, por nejse. Bashkejetesen nuk e kam filluar qe te bej zbulime. Nuk e kam as idene se per qfar zbulime e ke fjalen.
Bashkejetesa me ndihmoi qe te kem nje ide me te qarte se si do te jete martesa. Punojme te dy, obligimet i kemi te perbashketa, i planifikojme te gjitha se bashku, ia kemi mesuar teket njeri tjetrit, e kemi pasur rastin qe te tejkalojme shume veshtiresi te cilat i kemi pasur ne mase te madhe para se te fillonim te bashketonim. Para se te fillonim bashkejetesen kemi pasur shume keqkuptime, kurse me fillimin e bashkejeteses ato keqkuptime jane pakesuar ne mase te madhe. Bashkejetesa na ka sherbyer edhe per largimin deri ne nje mase te xhelozise etj etj etj.
Une nuk mendoj qe te bashkejetoj tere jeten. Se shpejti do te kryej edhe formalitetet e nevojshme dhe me siguri do te filloj te mendoj edhe per pasardhes.
Nuk e di cka sheh te keqe nga e gjithe kjo.
Krijoni Kontakt