Close
Faqja 22 prej 40 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 399
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    ADMIRAL
    Po nuk u divorcuan perfundojne duke vrare njeri tjetrin, a lejohet kjo?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    ADMIRAL
    Po nuk u divorcuan perfundojne duke vrare njeri tjetrin, a lejohet kjo?
    prandaj jam pro bashkejeteses.
    e dua vehten time dhe nuk dua qe te me vrase njeri...

puna eshte se shume nuk i dine problemet qe krijon divorci...
    shumica e femrave e duan martesen, sepse e dine qe ne rast divorci, ata dalin te fituara ne 90% te rasteve. ndersa ne meshkujt.......................

ka edhe femra idiote qe duan te martohen vetem per te veshur fustanin e bardhe. (kam njohur plot te tilla)
    - ka qene endrra ime qe kur kam qene e vogel - thone.
    ik moj debile shko futja plumb vehtes se i ben nder njerezimit....

a thua ka ketu ne forum femra qe duan te martohen vetem per kete arsye?
    une them se PO...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    prandaj jam pro bashkejeteses.
    e dua vehten time dhe nuk dua qe te me vrase njeri...

puna eshte se shume nuk i dine problemet qe krijon divorci...
    shumica e femrave e duan martesen, sepse e dine qe ne rast divorci, ata dalin te fituara ne 90% te rasteve. ndersa ne meshkujt.......................

ka edhe femra idiote qe duan te martohen vetem per te veshur fustanin e bardhe. (kam njohur plot te tilla)
    - ka qene endrra ime qe kur kam qene e vogel - thone.
    ik moj debile shko futja plumb vehtes se i ben nder njerezimit....

a thua ka ketu ne forum femra qe duan te martohen vetem per kete arsye?
    une them se PO...

mua fustani i bardhe nuk me intereson as qe me ka interesuar hic enderrat , fantazirat jane jashte realitetit.
    me e rendesishme eshte periudha e njohjes, ose fejese nqs sipas teje me mire eshte bashkejetese une marr te paren.
    Sa pe divorcin ai behet vetem kur njeri bashkeshort te tradheton, ose te rreh. Ose per arsye moskuptimesh.

A je i sigurt se gjate bashkejeteses partneri tjeter eshte besnik, apo te tradheton, pa te thene gje ?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    A je i sigurt se gjate bashkejeteses partneri tjeter eshte besnik, apo te tradheton, pa te thene gje ?
    mendoj se partneri sillet njelloj si ne bashkejetese ashtu edhe ne martese...
    pse duhet te ndryshoje sjellje?
    sepse eshte i friksuar nga divorci?

eshte jashte llogjike qe kur nje çift i ri ku te dy duhen dhe respektohen ne maksimum gjate bashkejetese, kur vendosin te martohen keto ndjenja duhet te ndryshojne...
    nuk kane per te ndryshuar. nuk kane per t'u dashur as me shume e as me pak...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    mendoj se partneri sillet njelloj si ne bashkejetese ashtu edhe ne martese...
    pse duhet te ndryshoje sjellje?
    sepse eshte i friksuar nga divorci?

eshte jashte llogjike qe kur nje çift i ri ku te dy duhen dhe respektohen ne maksimum gjate bashkejetese, kur vendosin te martohen keto ndjenja duhet te ndryshojne...
    nuk kane per te ndryshuar. nuk kane per t'u dashur as me shume e as me pak...

keshtu eshte bere kudo ne perendim
    bashkejetese, pa femije (te pakt jane ata qe duan femije, secili merr vendimin e vet)

Pyetja eshte, pas nje lidhje bashkejetesore, qe deshtoi, shkon me nje tjeter, po ashtu del dhe kjo lidhje.
    Bashkejetesa te jep mundesine te njohesh njeri tjetrin, ama jo te perballosh veshtiresite, ose te marresh persiper pergjigjesi.
    Mund te jete periudhe njohjeje po jo pjekurie, nuk eshte e thene ashtu si shumica thone -si tjetri do bej dhe une, secili ben ate qe do.
    Me martesen eshte dicka tjeter, njeriu martohet, behet me femije, merr pergjigjesi qe nuk i priste, Por me shume te pjek, te ndryshon karakter, te ben te duruar, te meson si ti perballosh problemet me mire 2 veta. Ka nga ata qe kerkojne divorce, ka nga ata qe rrine shume vite bashke. E shoh se edhe kur ndahesh dhe fillon nje periudhe te re njohjeje, kjo zgjat vec pak, sepse ne mendje do te kesh gjithnje partnerin e pare.

Per bashkejetesen nuk gjykoj kend, por pyetja eshte sa vite zgjat keshtu kam pare se shumica rrine me shume se 12 vjet por prape nuk jane te martuar. Sa do vazhdoje keshtu? Secili merr vendimin e vet. RESPEKT.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 09-03-2010 më 07:20

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Pyetja eshte, pas nje lidhje bashkejetesore, qe deshtoi, shkon me nje tjeter, po ashtu del dhe kjo lidhje.
    Bashkejetesa te jep mundesine te njohesh njeri tjetrin, ama jo te perballosh veshtiresite, ose te marresh persiper pergjigjesi.
    .
    pse martesa te ben te perballosh veshtiresite sebashku, te ben te duruar?
    si mendon ti? cila eshte arsyeja?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    pse martesa te ben te perballosh veshtiresite sebashku, te ben te duruar?
    si mendon ti? cila eshte arsyeja?

martesa eshte dhe mbetet zakon i vjeter, po ce do askush nuk ka me besim te ajo divorcet vershojne si ujevara e Kanadase.

Nqs njeri mendon bashkejetesen vendimi i tij
    Nqs njeri mendon martesen vendimi i tij.

Kryesorja eshte te rrine bashke, te marrin vendime bashke, ti zgjedhin problemet bashke, po ashtu ne raste te veshtira.
    Kur ndahet qofte ne martese, qofte ne bashkejetese te dyve u behet mesím jeta.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    martesa eshte dhe mbetet zakon i vjeter, po ce do askush nuk ka me besim te ajo divorcet vershojne si ujevara e Kanadase.

.
    vetem arsyeja se martesa eshte nje zakon i vjeter, nuk vlene per te te bere te duruar.
    frika nga divorci te ben te duruar.

a i njeh ndopak procedurat per divorc?
    po te jap shembullin e italise:
    nje çift i martuar, para se te divorcohen duhet te ndahen dhe pas 3 vitesh ndarje mund te kerkojne divorcin.
    pra per t'u divorcuar te shkojne rreth 4 vjete.

je i detyruar te behesh i duruar...

sdq une nuk jam aspak kundra atyre qe martohen. zgjedhja e tyre eshte dhe e respektoj.
    une jam edhe pro martesave gay
    Vasudhaiva Kutumbakam

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    vetem arsyeja se martesa eshte nje zakon i vjeter, nuk vlene per te te bere te duruar.
    frika nga divorci te ben te duruar.

a i njeh ndopak procedurat per divorc?
    para se te martohesh ka dhe kontrata martesore.
    merr ate qe te perket kur divorcohesh.
    pastaj hajd bej cte duash.

Ka procedura qe vazhdojne, 1 vit, 2 vjet 4 vjet ose me pak psh 2 muaj.

A je ne gjendje te fillosh nga e para, nqs te ka ndodhur dicka kur ke bashkejetuar ose kur ke qene i martuar, vetem koha e tregon kete.

Mjafton qe ciftet kur divorcohen te divorcohen miqesisht, se nga ana tjeter jane vetem nje "rosenkrieg"

bashkejetesa, si e thashe me lart, secili vendos si te doje, respekt.
    Shumica me shume urren martesen, kane arsyet e veta perse.

nuk kam cte shtoj me, une them sa njera sa tjetra kerkon kohe, se cfare eshte mire bashkejetesa ose martesa e thote vetem nje person qe ka perjetuar ate.

Dhe mendimet e kunderta duhet te pranohen, kjo nuk quhet diskriminim. Secili ben ate qe do

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pasi e shqyrtova mir e mir kete punen e bashkjeteses , them me mir nje martese

Faqja 22 prej 40 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •