Postuar mė parė nga meganoi Sa per postimin e shpejte jam nje amator E per rime kam shume qejf te pershendes ta bej me dore kaq shpejte u lodhe dhe iken rimen e le per Ameriken
Postuar mė parė nga gloreta varet sa i shpejte je jo aq i shpejte sa ajo deve Ca po thua mi gloreta devja s'eshte me e shpejt se une Ashtu s'gjen me te shpejt askund
MOTOJA IME:Shkel e shiko nga shkel
Postuar mė parė nga gloreta kaq shpejte u lodhe dhe iken rimen e le per Ameriken Jo jo spo iki une,jam duke thene thjesht te pershendes Se keshtu e kam mesuar si ves
Postuar mė parė nga meganoi Jo jo spo iki une,jam duke thene thjesht te pershendes Se keshtu e kam mesuar si ves epo vesi eshte ves ki me rimen bre kujdes
Postuar mė parė nga meganoi Ca po thua mi gloreta devja s'eshte me e shpejt se une Ashtu s'gjen me te shpejt askund ta shohim meganoi se ku te con rima me te shpejta dhe me psheretima
Bej kujdes se eshte shume magnetike Albela pse me le vete ketu me gloreten qe m'shan,pse ike?
Postuar mė parė nga gloreta ta shohim meganoi se ku te con rima me te shpejta dhe me psheretima Rima te con ne kenaqesi Kjo po te them nga une eshte nje risi
Postuar mė parė nga meganoi Ah bre vajze pse po me ngut Hundet gjithkund mos i fut Une ndoshta postoj ngadale Por sa per rima kam nje mal Rime rima qe tu be mal terhiqe me kujdes ngadale ngadale
Postuar mė parė nga meganoi Bej kujdes se eshte shume magnetike Albela pse me le vete ketu me gloreten qe m'shan,pse ike? kush tha se te shaj ty a ke fytyre a ke sy
Jo ngadale se ma kalon ti pastaj E tani mbes prapa,andaj
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt