Postuar mė parė nga meganoi Ty une shume te lavderoj rimen qe di ta pershtatesh shume bukur Besoj do shume te rimosh nga rima ne rime sikur flutur vargjet e njeri tjetrit vetem une i citoj shpejt e shpejt me duhet te nxitoj
Postuar mė parė nga gloreta epo koha nuk pret i dashur magnoi me sa shoh rima nuk pushoi Une quditem si rimon kaq shpejt Ti moj vajze paske talent E per ty Albela mos te flasim,je e shpejte Por pak si me shume height(anglisht)
MOTOJA IME:Shkel e shiko nga shkel
Postuar mė parė nga Albela ska pse pushon kur lojen vashdojm bukur kshu ja kalojm e kalojme bukur o flutur kraheshkruar do ikim me vone rimen nuk kemi per ta harruar
Postuar mė parė nga gloreta vargjet e njeri tjetrit vetem une i citoj shpejt e shpejt me duhet te nxitoj Ngadale mos u ngut,se s'po te pret treni jashte nga shtepia Ai ne vend te vet eshte ashtu me kuq e zi vija-vija
Postuar mė parė nga meganoi Une quditem si rimon kaq shpejt Ti moj vajze paske talent E per ty Albela mos te flasim,je e shpejte Por pak si me shume height(anglisht) edhe ti kollaj e ke te rimosh vetem behu i shpejte te postosh
Postuar mė parė nga gloreta e kalojme bukur o flutur kraheshkruar do ikim me vone rimen nuk kemi per ta harruar Po natyrisht s'kemi per ta harruar me rime per te rimuar e kuptimin duke vazhduar
Postuar mė parė nga meganoi Ngadale mos u ngut,se s'po te pret treni jashte nga shtepia Ai ne vend te vet eshte ashtu me kuq e zi vija-vija nuk ka tren shtepia ka vetem autostop prandaj shkruaj shpejt une se e ndiej veten top
Postuar mė parė nga gloreta edhe ti kollaj e ke te rimosh vetem behu i shpejte te postosh Sa per postimin e shpejte jam nje amator E per rime kam shume qejf te pershendes ta bej me dore
Postuar mė parė nga meganoi Po natyrisht s'kemi per ta harruar me rime per te rimuar e kuptimin duke vazhduar varet sa i shpejte je jo aq i shpejte sa ajo deve
Postuar mė parė nga gloreta nuk ka tren shtepia ka vetem autostop prandaj shkruaj shpejt une se e ndiej veten top Ah bre vajze pse po me ngut Hundet gjithkund mos i fut Une ndoshta postoj ngadale Por sa per rima kam nje mal
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt