Postuar mė parė nga Daja-GONI Si laj me dore une mori bi lavatriqe kam ne shtepi Lavatricja u be legjende ne kete shekull qe burrit rrobat tia laje, ama ti hekurose vete me hekur
Postuar mė parė nga gloreta Qeni ta ha ty shkopin kollaj se mos i thua atij qe rrobat e tua ti laje dhe mire e ke gloreta,se mbase hyra keq, por hyra de,ashtu,veq...
Postuar mė parė nga veletini dhe mire e ke gloreta,se mbase hyra keq, por hyra de,ashtu,veq... Keq nuk e ke mire e ke thene o Veltini Rroba te bukura ka veshur njehere e nje kohe dhe Petkini
Postuar mė parė nga gloreta Lavatricja u be legjende ne kete shekull qe burrit rrobat tia laje, ama ti hekurose vete me hekur Hekurosja s“eshte hiq per mua droj se digjem, nuk e dua
Postuar mė parė nga gloreta shpresoj qe te mos jem une aman se per ty lashe vatan pėr ty e kisha moj gloreta tė thashė si ėshtė e vėrteta nė kėtė temė ti shumė lodron edhe bėn sikur s'kupton
Postuar mė parė nga gloreta Keq nuk e ke mire e ke thene o Veltini Rroba te bukura ka veshur njehere e nje kohe dhe Petkini po kush na qenka se ky fare Petkini, o vajze a grua, pa ma thuaj njehere, po deshe, mua.
Postuar mė parė nga -BATO- pėr ty e kisha moj gloreta tė thashė si ėshtė e vėrteta nė kėtė temė ti shumė lodron edhe bėn sikur s'kupton Mos me ngaterro me te tjerat mua ti Gjuhen shqipe une mire nuk e di
Postuar mė parė nga gloreta Mos me ngaterro me te tjerat mua ti Gjuhen shqipe une mire nuk e di gjuhėn shqipe ta mėsoj unė e rregullojmė atė punė unė tė mėsoj ty alfabetin ti mė mėso mua "lezetin"
Postuar mė parė nga -BATO- gjuhėn shqipe ta mėsoj unė e rregullojmė atė punė unė tė mėsoj ty alfabetin ti mė mėso mua "lezetin" Ne klase te pare nuk hyj dot te bej germa kot e kot. Sa per lezetin nuk e gjen kund tani naten po te them une
natėn e mirė dhe gjumė tė ėmbėl unė po rri edhe ca shpresoj tė shihemi nesėr e tė flasim pėr gjithēka .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 05-01-2010 mė 19:44
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt