Dikush do me dergoj 4000 Euro nga Shqiperia ne Londer.
Pyetja eshte sa perqindje duan ato te Western Unionit atje? Di gje njeri?.
Flm.
Dikush do me dergoj 4000 Euro nga Shqiperia ne Londer.
Pyetja eshte sa perqindje duan ato te Western Unionit atje? Di gje njeri?.
Flm.
Jam JETUS jo TREGUS!.
. mund tė bohet delete.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 16-11-2009 mė 06:56
Ju thua njerezve te tu ti fusin paret aty tek ndonje banke ne tirane.
P.sh e ke karten me 5 mije £ limit. i ke harxhuar ta zeme 3 mije £ dhe te vjen billi per te paguar. Ata ne shqiperi po te duan e paguajne billin tend duke paguar 3 mije £ ne carten e creditit tend.
Eshte shume thjeshte tani, pasi shume banka ne shqiperi tashme pranojne tranksione nderkombetare.. VISA dhe Mastercard perdoren shume kollaj ne shqiperi tashme. Nese e ben pagesen e billit para afatit, nuk ka charge!
Ka edhe nje variant tjeter.
Un kam nje account me Lloydes TSB e cila quhet silver account. Kur hap kete account merre edhe nje karte te cilen po te duash jua jep atyre ne shqiperi dhe ata po te duan terheqin para nga cdo cash machine ne shqiperi mjafton qe ti tu japesh codin. Ata po te duan fusin edhe para ne karte. Por ka nje limit deri me 2-3 mije £ me duket. Pyt ne banke se te sqarojne.
Por ka shume variante te tjera , nuk ja vlen fare te merresh me wester union. Ne shqiperi me duket tani ti fusin paret direkt tek banka jote ne angli nese do. Eshte me lire sesa me western union. Te pyesin tek keto bankat e huaja ne tirane!
I want to know God's thoughts...the rest are details.
Leo rrofsh lale, s`kisha informacion fare per kete pune se si ai qe kur te duhet e kerkon informacionin. Do i them njeher te ikin te interesohen. Rrofsh ...![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Po dal jasht temės pak sepse ėshtė nė interes tė gjithve shqipeve pse me paguar shuma tė ndryshme nė WesterUnion.
Unė ja kam bė kshtu pėr vete.
I ja kam derguar familjes njė kartel timen tė bankes dhe ata i terheqin parat prej Kosovės dhe mua kėtu mė i ndalin vetėm 5 £.
Edhe tė tjeret mund ta pėrdorin kėtė se ėshtė shum ide e mirė dhe nuk paguan shum sikur ke Wester Union nga 100 £ per 5.000 £ apo si shkojn kėto tek WU.
Krijoni Kontakt